Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 237.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Aan autoluwe straat, in de gewilde wijk de “Blauwe Hof” ligt deze ROYALE EN GOED ONDERHOUDEN TUSSENWONING met zonnige achtertuin op het zuiden, parkeren op eigen terrein, ruime woonkamer, moderne keuken, berging/hobbykamer op de begane grond, 3 slaapkamers op de 1ste verdieping en 4de slaapkamer op de 2de verdieping.

De Blauwe Hof is een ruim opgezette kindvriendelijke woonwijk, op loopafstand van de basisschool en het Wijchens Meer. Tevens op korte afstand van het gezellige centrum van Wijchen en het NS station. De uitvalswegen A50 en A73 zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

Indeling:

Begane grond:
Entree/royale hal met meterkast (glasvezel), trapopgang naar de 1ste verdieping, laminaatvloer, kunststof voordeur, garderobe nis, toiletruimte met fontein en geheel betegeld in lichte kleur en toegang tot de royale inpandige hobbykamer/berging met kunststof kozijn en kunststof deur naar de oprit, tegelvloer, verwarming en spotjes. Royale tuingerichte woonkamer voorzien van laminaatvloer, kunststof pui met deur en screen naar de zonnige achtertuin. Moderne halfopen keuken (2013) voorzien van diverse inbouwapparatuur, o.a. groot 6-pits gasfornuis met royale oven, koelkast, vaatwasser, magnetron, afzuigkap en natuursteen aanrechtblad.

1ste verdieping:
Overloop met vaste trap naar 2de verdieping, 3 royale slaapkamers met laminaatvloer en kunststof kozijnen met draaikiepramen. De grootste slaapkamer is voorzien van schuifkastenwand. De 2 achterste slaapkamers zijn voorzien van screens. De badkamer is voorzien van douchecabine, 2de toilet, wastafelmeubel met kasten, spotjes en geheel betegeld.

2de verdieping:
Vaste trap naar voorzolder met dakraam, opstelplaats voor wasmachine, droger en CV-ketel (Nefit, 2005, in 2011 gedeeltelijk gereviseerd), separate berging en 4de slaapkamer met dakraam en knieschotten. De gehele verdieping is voorzien van laminaatvloer.

Tuin:
Zonnige en netjes onderhouden achtertuin gelegen op het zuiden, voorzien van terras met elektrisch zonnescherm, houten berging (ca. 6,5 m2) met sfeervolle overkapping en 2de terras (ca. 13 m2) en buitenkraan. Door de ligging ten opzichte van de (achter) buren heb je veel privacy. Een heerlijk plek om rustig te kunnen genieten. Voor de woning kun je op de oprit met een auto op eigen terrein parkeren.

Algemeen:
Bouwjaar ca. 1975. Inhoud ca. 465 m3. Woonoppervlakte ca. 137 m2 (incl. inpandige hobbykamer/berging van ca. 10,5 m2). Perceeloppervlakte 178 m2.

Bijzonderheden:
* Rustig gelegen ruime woning aan autoluw hofje in gewilde wijk de “Blauwe Hof”;
* Platte dak in 2016 vernieuwd;
* Dakgoten in 2015 vernieuwd;
* Keuken in 2013 vernieuwd;
* Meterkast in 2013 vernieuwd;
* Gehele woning voorzien van kunststof kozijnen met bij alle openslaande ramen, op keuken na voorzien van horren ;
* Oplevering in overleg;

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1975

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

465 m³

Woonoppervlakte

137 m²

Perceeloppervlakte

178 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Buitenzonwering, Dakraam, Tv kabel, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuid

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Gezellige buren

 

Kindvriendelijke buurt

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's