Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 310.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Ben je zoekende naar een zeer lichte, goed onderhouden woning met volop ruimte nabij het gezellige stadscentrum van Nijmegen? Deze tussenwoning is in uitstekende staat van onderhoud en beschikt over een heerlijk achtertuin op het westen met een berging en een carport. De voorzijde is vrij gelegen grenst aan een verkeersvrij pleintje.

De locatie is zeer centraal gelegen in een jonge en kindvriendelijke woonomgeving, nabij de Lentse Plas en de fraaie omgeving van de Waal en de Spiegelwaal. Diverse voorzieningen als speelgelegenheden, (basis)scholen, leuke horecagelegenheden en sportfaciliteiten zijn allen gelegen op korte afstand. Daarnaast is deze woning gelegen op loopafstand van de supermarkt en op slechts 10 minuten fietsen van het centrum van Nijmegen.
Openbaar vervoer (o.a. NS station Nijmegen Lent) op loopafstand en een centrale ligging ten opzichte van uitvalswegen. Kortom: een ideaal huis voor (jonge) gezinnen of stellen.

Indeling

Begane grond: entree, hal met trapopgang en trapkast, meterkast en toilet met wandcloset en fontein. Vanuit de hal toegang tot de woonkamer en de keuken. De lichte woonkamer beschikt over een schuifpui die zorgt voor heerlijk contact met het buitenterras in de achtertuin.
De open keuken is voorzien van een moderne keukenopstelling voorzien van diverse inbouwapparaten (Siemens). De openslaande deuren in de keuken geven direct toegang tot de voortuin. Heerlijk om hier in de ochtendzon de dag op te starten met een kopje koffie.

1e verdieping: ruime overloop, 2 slaapkamers aan de achterzijde, separate toiletruimte met wandcloset en fonteintje en een moderne badkamer met douche, ligbad en wastafelmeubel. Aan de voorzijde beschikt het huis over een royale ouderslaapkamer.

2e verdieping: ruime overloop met toegang tot een royaal dakterras, riante 4e slaapkamer en een aparte wasruimte/berging met aansluiting voor wasmachine en droger. De ligging van het dakterras is zeer gunstig. Hier kun je nog tot laat genieten van de ondergaande zon.

Algemeen: bouwjaar 2008, inhoud ca. 472 m³, woonoppervlakte circa 136 m², perceeloppervlakte 129 m², verzorgde achtertuin met houten berging voorzien van elektra en een achterom, parkeergelegenheid op eigen terrein onder de carport.

Bijzonderheden:
- Lichte eengezinswoning met volop ruimte
- Eerste verdieping geheel voorzien van rolluiken
- Groot zonnescherm over de gehele breedte in de achtertuin
- Volledig geïsoleerd
- Rustige achtertuin op het westen
- De voorzijde is autovrij
- Jonge en kindvriendelijke woonomgeving
- Tal van voorzieningen in de directe omgeving
- Centrum van Nijmegen op circa 10 fietsminuten

Aanvaarding in overleg.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

Anoniem aan het woord

“In de zomer worden vaak BBQ's georganiseerd, in de winter kan soms geschaatst worden op het plein. Op het dakterras zit je 's zomers tot zonsondergang heerlijk met een wijntje. Je bent zo bij de supermarkt, bioscoop, zwemplas, station, stad en leuke horecagelegenheden.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2008

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

472 m³

Woonoppervlakte

136 m²

Perceeloppervlakte

129 m²

Indeling

Aantal kamers

7

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel, Schuifpui, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

Stadsverwarming

Warm water

Centrale voorziening

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

West

Garage/berging

Garage

Carport

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Vrij uitzicht

 

Dichtbij OV

 

Veel voorzieningen

 

Dicht bij stad

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's