Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 325.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze zeer ruime en speels gebouwde “Waterwoning” is gelegen op een leuke locatie in de jonge wijk Nieuwland. Aan de rand van de Stadstuinen, direct grenzend aan water en groen. De Stadstuinen kenmerken zich door de speelse opzet, diversiteit in bebouwing en de grote hoeveelheid groenvoorzieningen. Temidden van de groenvoorzieningen zijn verschillende leuke speelvoorzieningen te vinden, waardoor dit gedeelte van de wijk uiterst kindvriendelijk is.

De woning is gebouwd in 2001 en het onderhoud is als goed te kwalificeren. Degelijk materiaalgebruik, volledige isolatie en een forse woonoppervlakte van ca 147 m2 (excl. 26 m2 garage).

Begane grond:
Ruime entree met meterkast, modern toilet (2013), bergkast met wasmachineaansluiting en toegang tot de ruime inpandige garage. Aan de achterzijde van de woning is een ruime werk-/slaapkamer gesitueerd met toegang tot het ruime terras aan het water.

Eerste verdieping:
Bij bovenkomst valt direct het formaat van de woonkamer op en de grote hoeveelheid daglicht. De grote ramen geven een vrij uitzicht over het water. De woonkamer is volledig voorzien van een mooie eikenhouten vloer en beschikt over 2 sets openslaande deuren welke toegang geven tot de 2 balkons. Het grote balkon is gelegen aan de zijde van de keuken, waar tot laat van de zon kan worden genoten. De moderne keuken is in 2013 vernieuwd en voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Tweede verdieping:
overloop met berging/c.v.-ruimte en een separaat toilet. De 3 slaapkamers zijn fors van formaat en allemaal voorzien van laminaat. De moderne badkamer is ruim van opzet en voorzien van een ligbad, douche en dubbele wastafel. Zeer prettig aan de badkamer is het daglicht via de grote lichtkoepel.

Algemeen:
De woning is gebouwd in 2001 en volledig geïsoleerd. De onderhoudssituatie is als goed te kwalificeren. Het schilderwerk van de gevels is in 2018 uitgevoerd en de hardhouten kozijnen in 2017.

Pluspunten:
-Forse woonkamer
-Moderne keuken
-3 balkons
-vrije ligging aan het water
-Moderne badkamer
-Grote inpandige garage en eigen parkeerplaats

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2001

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

548 m³

Woonoppervlakte

147 m²

Perceeloppervlakte

62 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Garage/berging

Garage

Inpandig

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's