Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 315.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze sfeervolle, verrassend ruime, helft van dubbele woning met aangebouwde, inpandig te bereiken garage en bijkeuken staat op een kavel van 278m². De woning heeft een aantrekkelijke 30-er jaren bouwstijl en intern een ruim woonprogramma.
De woning bevindt zich in een gewilde, kindvriendelijke wijk, welke zich kenmerkt door overzichtelijke fiets- en wandelpaden, veel openbaar groen gecombineerd met waterpartijen en diverse speelvoorzieningen. Deze in 2002 gebouwde woning is energiezuinig gebouwd, optimaal geïsoleerd en voorzien van alle hedendaags wooncomfort.

De indeling van de woning is als volgt:
Begane grond: entree, hal, toilet (v.v. wandcloset en fonteintje, modern sanitair), trapopgang naar de verdieping, meterkast en toegang tot de zonovergoten, royale living van ca. 48m². Aan de voorzijde met erker waardoor een maximale zonopbrengst en leuke wijkbeleving. Aan de achterzijde dubbele openslaande tuindeuren naar het achtergelegen terras.
Door de aanwezigheid van de straatgerichte erker, het zijraam, de brede achterpui en houten vloer ervaar je hier een stijlvolle, rustieke en bovenal lichte sfeer.
De moderne, strakke keuken is uitgevoerd in een neutrale kleurstelling. Enigszins afzijdig geplaatst t.o.v. van de woonkamer, waardoor extra ruimtebeleving. De keuken is uitgevoerd met diverse inbouwapparatuur waaronder een inductie kookplaat, RVS afzuigschouw, combi-magnetron, koelkast, vaatwasser en het aanrechtblad is voorzien van een RVS spoelbak en eenhandsmengkraan. De bijkeuken is voorzien van de benodigde witgoedaansluitingen en een opstelplaats t.b.v. de Vaillant HR combi-ketel en heeft tevens een achterentree en toegang tot de garage.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers van resp. ca. 10m², 11.4m² en 15m². Deze laatste, de grote ouderslaapkamer heeft een walk-in closet. De keurige badkamer is voorzien van luxe sanitair en keramiek met een dubbele vaste wastafel in een badkamermeubel, een separate douchegelegenheid, ligbad met handdouchegarnituur, een wandcloset en geheel keramisch betegeld. Voorts vanaf de ruime, lichte, overloop een vaste trap naar de 2e verdieping.

2e verdieping: overloop, voorzolder en een keurig afgewerkte, stijlvolle en grote 4e slaapkamer met 2 Velux dakvensters en een dakkapel. De ideale mancave of tiener/puberkamer, danwel een uitstekende ruimte voor mensen met een ruimte behoevende hobby. Deze ruimte is eventueel op te splitsen in twee slaapkamers. Achter een keurig afgetimmerde zolderberging nog diverse opslag/bergingsmogelijkheden.

Het interieur is in lichte kleurstelling uitgevoerd met o.a. sierpleisterwerk en een fraaie houten vloer.

De besloten achtertuin met klein gazon en zonneterras geeft veel privacy en is uitstekend op de zon gesitueerd.

De Woldmeenthe is een jonge woonwijk in Steenwijk en is uitstekend gesitueerd t.o.v. de stad en kent een directe aansluiting op uitvalswegen richting de regio en snelwegen. Op ca. 5 minuten fietsen van het NS-intercity station. Op loopafstand van een creche en BSO, alsmede diverse basisscholen op ca. 5 minuten fietsen.
Heerenveen op ca. 15 autominuten en Zwolle op ca. 20 autominuten. Binnendoor via Emmeloord, Lelystad in ca. 60 minuten in Amsterdam.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

2002

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

632 m³

Woonoppervlakte

158 m²

Perceeloppervlakte

258 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zonneterras

Ligging tuin

Zuidoost

Tuin oppervlakte

155 m²

Garage/berging

Garage

Aangebouwd steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

3

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's