Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 319.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze helft van dubbel woonhuis aan de Spatterstraat in Wormer is heerlijk ruim! De oorsprong uit de jaren vijftig staat garant voor ruimte en licht. Van het inpandige portiek aan de voorzijde tot en met de art-deco gemetselde uitbouw met daarboven balkon zien we de authentieke sfeer. De speelse aanbouw van een bijkeuken benadrukt zowel de praktische als de esthetische aard van de woning.

Het praktische aspect uit zich vooral in het gebruik van de beschikbare vierkante meters. Boven zijn drie royale slaapkamers, waarvan een toegang biedt tot het balkon, de zolder bestaat uit een grote, open ruimte. De dakkapel heeft wat aandacht nodig, net als de hemelwaterafvoer aan die kant, maar biedt natuurlijk prima perspectief op extra leefvertrekken.

Eenmaal binnen valt direct het invallende licht op. Zelfs in deze donkere maanden blijft de woonkamer zonnig, door de openheid en natuurlijk de grote raamoppervlakken aan drie kanten. De achterkamer heeft openslaande deuren naar de achtertuin op het noorden en is verbonden met de keuken. Modern gemak met een klassieke twist. Elektrisch koken en bakken en de efficiënte aanvoer van heet water, middels een aparte keukenboiler. De aangebouwde bijkeuken herbergt de aansluitingen voor de wasmachine en -droger.
De badkamer en het toilet zijn ook aangepast aan de eisen van een modern gezin. Vrijwel gelijktijdig gemoderniseerd vormen deze sanitaire ruimten een eenheid in zowel uitstraling als comfort.

De tuin loopt van voor tot achter, gescheiden door een afsluitbare poort. Aan de voorkant kan geparkeerd worden. Zowel voor als achter de woning is de tuin heel verzorgd, met heesters, tegels en Waaltjes versierd. Een dakplataan tempert de zon. De achtertuin is geheel beschut en ligt op het noorden. Daar is ook een ruime stenen berging.

Indeling:
Begane grond: entree via inpandig portiek. Hal met meterkast en trapopgang. Toilet met fontein. Doorzonwoonkamer met houten vloer en dubbele openslaande deuren naar achtertuin op het noorden. Open verbinding met keuken, voorzien van plavuizen en keukenblok met inbouwapparatuur (keramische kookplaat, wasemkap, oven, koelkast en Miele vaatwasser) en eigen boiler. Bijkeuken in aanbouw met aansluitingen wasmachine en -droger. Deur naar achtertuin met stenen schuur en achterom.
Eerste verdieping: overloop met vaste trap naar zolderverdieping. Slaapkamer met vaste kast en openslaande deur naar gemetseld balkon. Tweede en derde slaapkamer met vaste kasten. Geheel betegelde badkamer met inloopdouche (inclusief hand- en stortdouche), luxe wastafelmeubel, handdoekenradiator en tweede toilet.
Tweede verdieping: open zolder met aan weerszijden dakkapellen en dakraam. Opstelling CV-installatie. Berging.

Ideale plek voor jonge gezinnen, de Spatterstraat. De basisschool ligt praktisch om de hoek, terwijl ook de winkels en supermarkten maar op een paar minuten lopen liggen. De waterrijke omgeving van Wormer is altijd dichtbij en staat garant voor avonturen en vooral veel pret. De bereikbaarheid van het dorp is uitstekend. Met tien minuten fietsen ben je op het NS station van Wormerveer maar ook met de auto kom je snel waar je moet zijn. Binnen twintig minuten ben je de Coentunnel door, in de spits. Ben je flexibel in woonwerkverkeer, dan kan het nog vijf minuten sneller. De doorstroming is uitstekend.

Deze heerlijke gezinswoning biedt de ruimte om te wonen, te leven, op te groeien en te werken. Geen fileleed, geen parkeerstress en heel veel vierkante meters voor je geld... Onder de rook van Amsterdam!

Bijzonderheden:
- woonoppervlakte 143 m2;
- inhoud 488 m3;
- perceelgrootte 217 m2 eigen grond;
- parkeren op eigen terrein;
- aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1957

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

488 m³

Woonoppervlakte

143 m²

Perceeloppervlakte

217 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Dakraam, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Gedeeltelijk dubbel glas

Energielabel

E

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Noord

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's