Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 280.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Bent u op zoek naar een nieuwe stek voor u en uw gezin? Kom dan zeker deze 7-kamer EENGEZINSWONING bezichtigen! De woning is aan de achterzijde uitgebouwd, waardoor er een royale woonkamer gerealiseerd is. De sanitaire voorzieningen zijn netjes uitgevoerd en er zijn maar liefst 6 (slaap)kamers, verdeeld over de eerste en tweede verdieping! Aan de achtertuin grenst de garage. Voor uw kinderen is het hier leuk wonen, de buurt is lekker rustig en erg kindvriendelijk.

Begane grond
Entree en hal, hier bevindt zich de meterkast met aardlekschakelaar en 9 groepen. Middels een deur bereikt u de gang, waar zich het half betegeld toilet met fonteintje bevindt en de open trap naar de eerste verdieping. De woonkamer, die dankzij de uitbouw erg royaal is, is voorzien van een houtkachel, deur naar de achtertuin, plavuizenvloer en deels van behangen wanden en deels van spachtelputzwanden. Aan de voorzijde bevindt zich met de hand bedienbare zonwering. De open keuken is netjes uitgevoerd en voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een inductie kookplaat, afzuigkap (ca. 2015), koelkast met vriesvak, oven (ca. 2015), vaatwasser (Siemens) en close-in boiler (Inventum). Vanuit de keuken is er toegang tot de bijkeuken, welke voorzien is van de aansluiting voor de wasmachine en droger, inbouwkasten, uitstortgootsteen, radiator en deur naar de tuin, deze deur is voorzien van een plissé rolhor.

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot twee slaapkamers, de badkamer, tussenhalletje en tweede verdieping. Slaapkamer 1 is gelegen aan de voorzijde en voorzien van vaste kasten, met de hand bedienbare zonwering, marmoleumvloer, wand- en plafondschroten en vanuit deze kamer is zowel de overloop, de badkamer als de tussenhal bereikbaar. Slaapkamer 2 is gelegen aan de achterzijde en voorzien van een tapijtvloer en gesausd behang. De 3e slaapkamer is eveneens gelegen aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een vaste kast, toegang tot het balkon (de deur is voorzien van een plissé rolhor), marmoleum vloer en behangen wanden. De badkamer is netjes uitgevoerd en is ingericht met een ligbad met handdouche en thermostaatkraan, 2e zwevend toilet en radiator. Er is een raam dat voor de natuurlijke ventilatie zorgt. Het plafond is voorzien van schrootjes.

Tweede verdieping
Overloop met toegang tot 3 (slaap)kamers en de aparte cv-ruimte. Slaapkamer 1 is gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van een dakkapel, vaste boekenkast, bergruimte achter de knieschotten, tapijtvloer en behangen wanden. Slaapkamer 2 is gelegen aan de achterzijde en voorzien van inbouwkasten, een vaste boekenkast, dakkapel, bergruimte achter de knieschotten, tapijtvloer en behangen wanden. Het derde kamertje is voorzien van een Velux dakraam, bergruimte achter de knieschotten, tapijtvloer en behangen wanden.

Tuin
De voortuin van ca. 3.20 x 6.09 m is gesitueerd op het zuidwesten. De achtertuin, welke gesitueerd is op het noordoosten, heeft een maatvoering van ca. 8.75 x 6.09 m en is voorzien van een achterom, garage, wateraansluiting en terras met vlonderdelen. De garage is voorzien van elektra en van een vaste werkbank. Achter de garage is een parkeerplaats op eigen terrein!

Bijzonderheden
Voor de maatvoering verwijzen wij u graag naar de plattegronden. De dakgoot aan de achterzijde is in 2018 vernieuwd, de boeiboorden van de garage zijn recent vernieuwd. De cv-ketel wordt gehuurd voor ca. € 30,- per maand. Recent werd het plein aan de achterzijde opgehoogd en opgeknapt.

Isolatievoorzieningen
De woning is geheel voorzien van dubbele beglazing, vloer- en muurisolatie.

Ligging
De woning is centraal gelegen in Krimpen a/d IJssel. Winkelcentra 'de Crimpenhof' en 'de Korf' treft u in de nabijheid, evenals bushaltes, scholen, het gezondheidscentrum etc. De wijk is erg kindvriendelijk en rustig, in de straat geldt éénrichtingsverkeer. De woning is gelegen aan de singel, waar in de zomer gevaren kan worden en 's winters stapt u zó op de schaatsen!

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“In de ruime kamer kun je een verjaardag vieren met 40 personen. Boven de uitbouw van de kamer is een dakterras. Heerlijk voor de was.Achterin de tuin is een afdakje om het kachelhout droog te bewaren. Op het grote garageplein achter is het heerlijk voor de kinderen om te spelen. Op nog geen 100 m. afstand is een grote speeltuin. Wij hebben hier met onze 7 kinderen bijna 30 jaar met veel plezier gewoond. Maar nu ze allemaal zijn uitgevlogen is het fijn om naar een appartement te verhuizen en dit huis vrij te maken voor de volgende generatie.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1966

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

470 m³

Woonoppervlakte

140 m²

Perceeloppervlakte

188 m²

Indeling

Aantal kamers

7

Aantal slaapkamers

6

Voorzieningen

Buitenzonwering, Dakraam, Rookkanaal

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Muurisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Noordoost

Tuin oppervlakte

78 m²

Garage/berging

Garage

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Dichtbij OV

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's