Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 425.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Driebergsebos 24: Een karakteristiek en royaal herenhuis van maar liefst 137 m2 gelegen op een toplocatie in “De Hoven” te Vleuterweide.

Locatie en woonomgeving:
Je woont hier straks om de hoek van het Maximapark en het moderne winkelcentrum Vleuterweide. Daarnaast tref je in de directe omgeving diverse scholen, kinderdagverblijven, sportvoorzieningen, openbaar vervoer. Ook uitvalswegen A12/A2/A27 zijn goed en snel te bereiken, net als Utrecht stad.
De huizen in deze populaire woonwijk zijn gebouwd onder fraaie architectuur in de Oud Hollandse bouwstijl van begin vorige eeuw waardoor de wijk een sfeervolle en authentieke stadse uitstraling heeft. Het betreft een jonge woonwijk met leuke straatjes, pleintjes en rustige hofjes met voldoende parkeer- en speelplekken.

Deze ruime eengezinswoning beschikt o.a. over veel leefruimte, een ruime living en moderne open keuken, maar liefst 5 volwaardige slaapkamers, een zonnige achtertuin op het zuidwesten, een keurige badkamer en separate wasruimte en tuinschuur.

Indeling begane grond:
Bij binnenkomst in de hal tref je er de meterkast en toiletruimte net als de trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal bereik je de royale living met veel lichtinval en dubbele tuindeuren naar de achtertuin met gunstige zonligging op het westen.

De moderne open keuken ligt aan de voorzijde van het huis en is uitgerust met diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, combi oven, gaskookplaat, afzuigkap, koelkast. De keuken heeft een lichte kleurstelling en een donker robuust werkblad.

Eerste verdieping:
Ruime overloop met toegang tot de drie goede slaapkamers waarvan de ouderslaapkamer aan de voorzijde over de volledige breedte van het huis ligt en een ruim formaat heeft. Ook op deze verdieping de strak afgewerkte en moderne badkamer, met inloopdouche, dubbele wastafel en tweede toilet. De gehele eerste verdieping beschikt over een nette laminaatvloer.

Tweede verdieping:
Via de vaste trap bereik je de tweede verdieping met nog eens twee ruime slaapkamers over de volledige woningbreedte. Daarnaast een praktische wasruimte met plek voor de wasmachine, droger, CV combi ketel, mechanische ventilatie en bergruimte. Ook deze woonlaag is voorzien van een keurige laminaatvloer.

Tuin:
De achtertuin is fraai aangelegd met groen, sierbestrating en grind, een praktische buitenkraan. De tuin beschikt daarnaast over een houten tuinschuur met elektra en een poort/achterom. Achter het huis ligt een parkeerterrein met voldoende parkeerplaatsen. De tuin ligt on het zonnige zuidwesten waardoor je de hele dag zon hebt.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2008;
- Woonoppervlakte circa 137 m²;
- Inhoud circa 498 m³;
- Buiten schilderwerk 2018;
- Binnen schilderwerk 2018;
- Zonnige achtertuin op het zuidwesten;
- 5 slaapkamers;
- Centrale locatie met alle voorzieningen op loopafstand;
- Verwarming en warm water middels CV combi ketel;
- Energielabel A;
- Snelwegen A12 en A2 goed en snel bereikbaar;
- Niet bewonings-clausule van toepassing;
- Oplevering in overleg; kan snel.
Interesse in dit leuke woonhuis? Bel ons gerust voor een bezichtiging samen met je NVM aankoopmakelaar!

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Herenhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2008

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

498 m³

Woonoppervlakte

137 m²

Perceeloppervlakte

109 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

5

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Ligging tuin

West

Tuin oppervlakte

49 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand hout

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's