Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 269.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Wonen met vrij uitzicht over de weilanden, dat is mogelijk aan Lijsterstraat 10 te Benschop!

Omgeving
De woning is gelegen in Benschop, een dorp wat onderdeel uitmaakt van de gemeente Lopik, gelegen in de prachtige Lopikerwaard.
Uitgestrekte weilanden, polders, kleine gezellige dorpen en dat alles op 25 minuten van Utrecht en dicht bij andere stadse voorzieningen.

Benschop beschikt over alle gemakken! Nabij de woning zijn diverse voorzieningen gelegen, zoals natuurpark 'Wilhelmina's hof', hier kun je wandelen, hardlopen of vissen in de visvijver, sportverenigingen, diverse winkels en is er een goede busverbinding naar IJsselstein/Utrecht en Schoonhoven/Rotterdam.

Woning
De woning is gelegen in een doodlopende straat met alleen maar bestemmingsverkeer, dit maakt het een rustige woonomgeving.
Doordat er 5 slaapkamers aanwezig zijn, is de woning erg geschikt voor een groot gezin! Tevens is er nog de mogelijkheid tot het uitbouwen van de woonkamer.
Vanuit de keuken en de slaapkamers aan de voorzijde van de woning heb je een prachtig vrij uitzicht over de weilanden, is dit niet prettig wakker worden in de ochtend?

Verder beschikt de woning over een moderne keuken, een tuin op het noorden en een extra grote berging met achterom. Achter de berging bevindt zich nog een overkapping, welke fungeert als extra bergruimte.

Hebben wij je interesse weten te wekken? Wij plannen graag een bezichtiging in!

Indeling:

Begane grond:
Entree/hal, hangend toilet met fontein en toegang tot het leefgedeelte van de woning. De woonkamer is tuingericht en voorzien van openslaande deuren naar de achtertuin.
De vloer in de woonkamer is voorzien van vloerverwarming.

De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven, magnetron, koelkast en een vriezer.
Vanuit de woonkamer is de bijkeuken te betreden. In de bijkeuken bevindt zich de aansluiting voor de wasmachine en de droger.

De achtertuin is gelegen op het noorden, voorzien van een grote berging en achterom. Vanwege de vrije ligging, kan je heerlijk genieten van de zon in de tuin.

Eerste verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers (11, 8 en 7 m2) en een badkamer.
De slaapkamers aan de achterzijde van de woning zijn voorzien van een dakkapel. Alle slaapkamers zijn voorzien van praktische bergschotten, handig voor al het extra speelgoed!
De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en een tweede toilet.

Tweede verdieping:
Overloop, toegang tot de vierde en vijfde slaapkamer van de woning. Beide slaapkamers zijn voorzien van een dakkapel en via slaapkamer vijf is de stookruimte te bereiken.
Op deze verdieping is een bergvliering aanwezig en door middel van bergschotten is hier ook extra bergruimte gecreëerd.

Bijzonderheden:
- Energielabel B;
- Vijf slaapkamers;
- Stopcontacten zijn voorzien van kinderbeveiliging;
- Mogelijkheid tot het uitbouwen van de woonkamer;
- Ruime berging in de achtertuin;
- Vrij uitzicht over de landerijen/weilanden;
- Alle voorzieningen in de nabije omgeving aanwezig!

Oplevering: in overleg

Kortom; Het vrije uitzicht en de rustige woonplek, zorgen ervoor dat jij hier met heel veel plezier kan gaan wonen! Kom jij snel kijken?

De informatie op deze website en brochures is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Reinerie Garantiemakelaars zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze informatie en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Reinerie Garantiemakelaars garandeert niet dat de informatie foutloos is. Reinerie Garantiemakelaars wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1984

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

364 m³

Woonoppervlakte

105 m²

Perceeloppervlakte

160 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

5

Voorzieningen

Dakraam, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Noord

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Vrij uitzicht over de polder

 

Rustige buurt

 

Goed onderhouden

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's