Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 225.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Ruim 3-kamerappartement van 82 m2 met een zonnig balkon vlakbij de Sloterplas en Sloterpark!

Dit appartement is gelegen op de vijfde en vierde verdieping van dit goed onderhouden complex aan de Pieter Calandlaan. Het complex beschikt over een tweetal liften en wordt professioneel beheerd door een financieel gezonde en actieve vereniging van eigenaren.

Indeling:
Je bereikt de entree van het appartement op de vijfde verdieping. Je komt binnen in de hal welke toegang geeft tot de keuken, het separate toilet, bergruimte met wasmachineaansluiting en als laatste bereik je de woonkamer. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het ruime op het zuiden gesitueerde balkon.

Via een interne trap naar beneden bereik je de vierde verdieping. Op deze verdieping zijn twee ruime slaapkamers en de badkamer welke is voorzien van een douche en een wastafel.

Het geheel wordt compleet gemaakt door een berging in de onderbouw.

Voor een verdere indruk van de indeling kun je de bijgesloten plattegronden bekijken.

Ligging:
De locatie is ideaal te noemen! Op een steenworp afstand vind je het Osdorpplein met een ruim winkelaanbod en voor de liefhebber het theater “De Meervaart”. Verder heb je alle mogelijkheden voor recreatie. De Sloterplas en het Sloterpark lenen zich uitstekend voor alle vormen van watersport, joggen, fietsen etc. Daarnaast bevindt zich in het Sloterpark het sportcentrum Sloterparkbad. Het openbaar vervoer richting Schiphol en Amsterdam-Centraal is eenvoudig te bereiken. De uitvalswegen A10, A9 en A4 zijn binnen enkele minuten aan te rijden. Kortom een ideale locatie om je te vestigen!

Erfpacht grond:
De woning is gelegen op grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De canon (de jaarlijkse huur voor deze grond) bedraagt € 98,92 en kan voor het eerst worden herzien op 1 juni 2036. Deze erfpacht is voortdurend en hierop zijn van toepassing de voorwaarden van 1937 welke zijn gewijzigd in 1955. Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Amsterdam.

Bijzonderheden:
-Bouwjaar 1963
-Appartementsrecht
-Servicekosten bedragen € 232,04 p.m. (inclusief stookkosten, opstalverzekering en reservering groot en klein onderhoud)
-Erfpachtcanon bedraagt € 98,92 p.j. (vast t/m 01-06-2036)
-Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

De bewoner aan het woord

“Lekker eten op het pleintje beneden de appartementen. Bij de Indonesische toko Bandoeng, of het Turkse specialiteitenrestaurant Enfes. Verder is een goede snackbar, waar ook Chinese maaltijden te halen zijn. Ook zijn er pizza's bij het steakhouse pizzeria Osdorp en bij New York pizza, en is er een wokhut. Sinds kort kun je er ook lekker vegetarisch eten bij Cigkoftem. Voor de kinderen is er een speeltuintje achter de appartementen, naast een lagere school.”

 

De bewoner aan het woord

“Vlak in de buurt is de Sloterplas en het Sloterpark. Erg groen, geschikt voor lange wandelingen, en voor het nuttigen van een drankje of een maaltijd in één van de restaurants aan de Sloterplas. Daar is ook gelegenheid tot watersport (zeilen, kanoën), en je vindt er het Sloterparkbad, met binnen en buiten zwembad.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

1963

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

239 m³

Woonoppervlakte

82 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

3

Aantal slaapkamers

2

Energie

Verwarming

Blokverwarming

Warm water

Geiser eigendom

Isolatie

Dubbel glas

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Box

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's