Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 465.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Volop de ruimte!

Achter de extra brede gevel van deze hoogwaardig afgewerkte geschakelde woning gaat verrassend veel ruimte schuil.
Zo beschikt u over een ruime woonkamer, 6 slaapkamers, 2 inpandige bergingen, woonkeuken en een garage. De heerlijke tuin op het zuiden is ruim van opzet.

Woonomgeving:
De woning ligt in een fijne buurt met veel jonge gezinnen met kinderen. Centraal ten opzichte van scholen, winkels, kinderdagverblijven, kerken en een paar horecagelegenheden. Ontspannen kan prima in de groene omgeving met volop mogelijkheden zoals de polder, rivier De Laak of Bos Hoevelaken. De woning is geschikt voor een gezin met kinderen.
In deelplan 1 van de Velden worden sfeer en karakter vooral gekenmerkt door het bestaande hovenlandschap met houtwallen, sloten en kades, bomen en erfbeplanting.

Kortom een tuindorpachtige uitstraling.

De indeling is als volgt:
Ruime hal/entree met toiletruimte, garderobe, meterkast, berging en doorloop naar inpandige garage.
De lichte en ruime living (43 m²) is voorzien van een draaibare gaskachel en dubbele deuren naar de tuin.

Aan de voorzijde bevindt zich de woonkeuken met een oppervlakte van ca. 15 m² inclusief ruim eetgedeelte. De keuken is modern, luxe en voorzien van goede apparatuur waaronder een Quooker. Vanuit de keuken heeft u een vrij uitzicht op de Boulevard.

De begane grond is geheel voorzien van een fraaie travertin vloer met vloerverwarming. De wanden in de woning zijn vrijwel allemaal voorzien van spuitwerk of glasweefselbehang.

Eerste verdieping:
Overloop met separaat toilet en grote berging. Aan de voorzijde bevinden zich twee royale slaapkamers. Aan de achterzijde liggen nog twee slaapkamers waarvan 1 kamer met inbouwkast. Badkamer met ligbad, douche en dubbele vaste wastafel. Behoudens de sanitaire ruimtes is deze verdieping voorzien van een laminaatvloer.

Tweede verdieping:
Vaste trap naar overloop. Twee ruime slaapkamers. Bergruimte met wasmachine-/drogeraansluiting en opstelling Daalderop HR-combiketel met zonneboiler. Ook de tweede verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

De tuin aan de voorzijde bestaat uit bestrating en een border met vaste planten. De tuin aan de achterzijde ligt op het zonnige zuiden en is voorzien van twee terrassen en veel groen. Aan de randen bevinden zich borders. De tuin beschikt over een eenvoudige berging.

Kortom een fantastisch ruime en comfortabele gezinswoning met garage en een fraaie, zonnige tuin met veel privacy.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wij hebben hier heerlijk gewoond met onze vier kinderen. Drie van hen zijn inmiddels de deur uit. Wij kiezen er nu voor om naar een huis te gaan met minder slaapkamers. Maar wat hebben we hier allemaal heerlijk de ruimte gehad! We genieten dagelijks van de heerlijke woonkamer. Zit je liever even wat rustiger? Dan trek je je even terug in de eetkamer. De tuin is zonovergoten. Op het terras achter in de tuin, of onder de pergola met bruidssluier, witte en blauwe druiven, kun je meestal wel schaduw vinden. Maar bij mooi weer kun je de hele dag genieten op het grote terras voor de openslaande deuren. ( Leuk detail: het kan ook zijn dat vóór het huis iemand zijn autoruiten staat te krabben, maar dat jij lekker in de tuin met een bakje koffie zit te genieten van de voorjaarszon!)”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Geschakelde woning

Bouwjaar

2004

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

770 m³

Woonoppervlakte

196 m²

Perceeloppervlakte

244 m²

Indeling

Aantal kamers

8

Aantal slaapkamers

6

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuid

Garage/berging

Garage

Inpandig

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Dichtbij uitvalswegen: je zit binnen een paar minuten op de snelweg.( maar er ver genoeg vandaan om geen geluidshinder te hebben)

 

Vathorst voelt bijna als een dorp. Met de luxe van alle voorzieningen dichtbij.

 

Instapklare woning.

 

Je moet binnen geweest zijn om te weten hoe verrassend groot en ruim het huis is.

 

Vlakbij NS station

 

Goede busverbindingen: bushaltes op 1 min.loopafstand.

 

De volledig draaibare gashaard is ontzettend fijn! Een heerlijke (extra) warmtebron. En wat ook erg handig is: je kunt de kamer naar hartelust anders inrichten: je draait de kachel gewoon de kant op waar je gaat zitten.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's