Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 225.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Fijne gezinswoning in een aantrekkelijke prijsklasse, deze middenwoning aan de Hoefbladstraat in Krommenie. Er hoeft eigenlijk maar weinig (tot niets) aan te gebeuren. Zeker niets ingrijpends. In een achteruitbouw is de keuken geplaatst waardoor de L-vorm van de woonkamer is ontstaan. Met ramen voor en achter, de zogenoemde doorzonkamer, kon dit ook gemakkelijk. De verbinding tussen de woonkamer en de keuken is opengemaakt, met een boog, maar wordt ook benadrukt door de fraaie lichte houten vloer. De keuken is in een hoek opgesteld, met inbouwapparatuur als een keramische kookplaat met wasemkap, koelkast en vaatwasser. De openslaande deur leidt naar de achtertuin, die - net als de voortuin - betegeld is. Door de beschutting van de stenen schuur en houten omheining, met poort, is hier een heerlijk plekje gecreëerd.
Boven zijn twee royale slaapkamers, de oorspronkelijke badkamer is als wasruimte ingericht. In deze deels betegelde ruimte zijn de aansluitingen voor de wasmachine en -droger te vinden. Ook de CV-installatie staat hier opgesteld.
Aan de tuinzijde is een heel nieuwe badkamer ingericht, in speels zwart en wit betegeld, hebben het heerlijke ligbad met bubbels en jetstream, de inloopdouche met ingemetselde nis en de wastafel met kastmeubel een plekje gekregen.

Indeling:
Begane grond: entree, hal met meterkast en trapopgang. Toilet met fontein. Doorzonwoonkamer in L-vorm, met lichteiken vloer. Open boogdoorgang naar keuken in aanbouw. Keuken in hoekopstelling, inbouwapparatuur als keramische kookplaat, wasemkap, koelkast, vaatwasser. Openslaande deur naar omheinde achtertuin op het noordwesten met stenen schuur (7,5 m2) en achterom.

1e verdieping: overloop naar grotendeels betegelde was- en stookkamer (voormalige badkamer). Opstelling CV-installatie (2010) en aansluitingen wasmachine en -droger. 2 Slaapkamers waarvan 1 met schuifwandkastsysteem. Geheel betegelde badkamer met ligbad met bubbels en jetstream, inloopdouche met nis en wastafel met meubel.

De Kruidenbuurt, of Rosariumbuurt zoals de officiële benaming luidt, is verkeersarm en daardoor kindvriendelijk. Met de brede stoepen, ruime tuinen voor en achter, heeft de jeugd hier nog flink de ruimte. Ravotten op de speelpleintjes, crossen over de stoepen en door de stegen (mag natuurlijk niet maar wie wordt er nou kwaad op een stel peuters, die een wedstrijd doen op hun driewielers?). De groteren zoeken lekker het avontuur op bij de Haansloot, die ligt om de hoek, en het vrije veld daarachter. Eerst leren zwemmen, dat doen ze in het hagelnieuwe binnen- en buitenzwembad de Crommenije. Dat ligt op vijf minuten lopen, gerekend met de korte kleuterbeentjes. Scholen, sportverenigingen en de bibliotheek liggen hier allemaal in of vlakbij de buurt!
Zowel auto- als treinforenzen kunnen vanuit Krommenie alle windstreken op. Automobilisten zijn binnen 20 minuten in Amsterdam, Alkmaar of Haarlem. De Zaanlijn over het spoor brengt de reiziger eveneens ruim binnen het half uur naar het hoofdstedelijke Centraal Station. Eerst 6 minuten fietsen, dan 21 minuten in de trein... Dat is minder tijd dan menig Amsterdammer binnen zijn eigen stad moet reizen.

Deze compacte eengezinswoning is ideaal voor een jong huishouden. Lage maandelijkse lasten, de woning is goed onderhouden en slim ingedeeld en ligt in een rustige buurt. Terwijl toch alle voorzieningen op loopafstand liggen. Wat wil je nog meer?

Bijzonderheden:
- woonoppervlakte 77 m2;
- inhoud 270 m3;
- perceelgrootte 118 m2 eigen grond;
- goed onderhouden;
- fijne ligging ten opzichte van dorp, station en natuur;
- op 20 auto- of treinminuten van Amsterdam;
- aanvaarding uiterlijk 15 november 2019 of zoveel eerder als verkoper wenst.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1961

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

270 m³

Woonoppervlakte

77 m²

Perceeloppervlakte

118 m²

Indeling

Aantal kamers

3

Aantal slaapkamers

2

Voorzieningen

Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Muurisolatie

Energielabel

D

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Noordwest

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Aangebouwd steen

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's