Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 214.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Daar aan de Zeeuwse kust is het goed wonen. Het is in het dorp Scharendijke met o.a. zijn supermarkt, de basisschool, zijn jachthaven en zijn uitstekende ligging aan de boorden van het Grevelingenmeer dat wij u deze ruime hoekwoning mogen aanbieden. De woning is gelegen op een mooi en zonnig kavel van 290 m2 eigen grond en heeft naast een ruime woonkamer tevens de beschikking over vier slaapkamers. Leuke bijkomstigheden zijn tevens de kunststof kozijnen en de ligging nabij het Noordzeestrand (ca 5-10 minuten).

Indeling:
Bij binnenkomst staat u in de entree/hal. In de hal vindt u een meterkast, een radiator en een deels betegelde toiletruimte met natuurlijke ventilatie en closet. Vanuit deze hal loopt u door naar de doorzon woonkamer.

Woonkamer.
Een fijne ruimte met grote raampartijen met veel lichtinval wat voor een prettig leefklimaat zorgt. De woonkamer beschikt over radiatoren en een TV-/telefoonaansluiting.

Keuken.
De keuken is aan de achterzijde van de woning gelegen en staat in een open verbinding met de woonkamer. Het keukenblok is in een hoekopstelling geplaatst en voorzien van het volgende inbouwapparatuur: koel/vriescombinatie, oven, vaatwasser (2016), afzuigkap en een gaskookplaat. Verder beschikt de keukenruimte over een tuindeur die toegang verschaft tot de achtertuin.

1e Verdieping:
Aankomend op de 1e verdieping heeft u toegang tot de slaapkamers en de badkamer.

Slaapkamers.
Slaapkamer 1 is aan de voorzijde gelegen en heeft een vaste kastenwand en een radiator. Slaapkamer 2 en 3 zijn aan de achterzijde gelegen en zijn beiden voorzien van een radiator. De grootste slaapkamer aan de achterzijde is eveneens voorzien van een vaste kastenwand.

Badkamer.
In de geheel betegelde badkamer treft u o.a. een radiator, een badmeubel (met wastafel) en een douchecabine met thermostaatkraan aan. De ventilatie geschiedt op een natuurlijke wijze.

2e Verdieping:
De zolder is bereikbaar door middel van een vaste trap. Op de voorzolder bevinden zich de aansluitingen voor de wasmachine en de CV-ketel. Vanaf de voorzolder loopt u door naar de ruime 4e slaapkamer.

Slaapkamer.
De betonnen vloer is voorzien van laminaat en de wanden zijn afgewerkt met spachtelputz. Deze ruimte is naast een radiator tevens voorzien van een knieschotberging en een dakraam.

Algemeen:
Doordat het hier een hoekwoning betreft heeft u zowel aan de voor- en achterzijde en ook aan zijkant van de woning een brede strook tuingrond tot uw beschikking die diverse mogelijkheden biedt. In de gehele tuin zal u o.a. bestrating, beplanting en een gazonpartij aantreffen. Verder heeft u de beschikking over een vrije achterom en een uit steen opgetrokken berging met elektra.

Bijzonderheden:
• De woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing (2007)
• Er is een waterontharder aanwezig

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1973

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

345 m³

Woonoppervlakte

115 m²

Perceeloppervlakte

290 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Dakraam, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Ligging tuin

Zuidwest

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Vrij uitzicht

 

Kindvriendelijke buurt

 

Fijne lichtinval

 

Energiezuinig

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's