Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 275.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Wonen in een Penthouse!

Altijd al willen wonen in een prachtig penthouse? Wij bieden aan een ruime 3 kamer penthouse van ca 80 m2 met een terras van ca. 6m2 gelegen op het Zuiden in de groene en kindvriendelijke Tuinstad Geuzenveld – Slotermeer.

De woning is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de ring A-5, A10 en de N-200. De verbinding met het openbaar vervoer is uitstekend, zo vindt u o.a. buslijnen 21,61 en 752 en tramlijn 13 op nabije afstand. Parkeren is kosteloos en voor de deur zijn voldoende parkeervakken aanwezig. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de nabijgelegen winkelcentra Lambertus Zeilplein, Akerpoort en Plein ’40-’45. In de buurt zijn meerdere gezellige restaurants en cafés te vinden. Het aanbod aan sportclubs (tennis, voetbal, golf, fitness) is zeer ruim, het recreatiegebied Spaarnwoude, de Tuinen van West, sportpark De Eendracht, en de Sloterplas met het aangrenzende Sloterpark zijn perfect geschikt voor allerlei sportactiviteiten

Het complex Dudokhaken, waar de woning deel van uitmaakt, is in de jaren ’50 ontworpen door de architect W.M. Dudok. Het complex is in 2009 compleet gerenoveerd. Zo is er een 5e verdieping gerealiseerd waardoor dit Penthouse is toegevoegd, daarnaast zijn alle overige woningen opgeknapt en is er een nieuwe centrale entree met lift gerealiseerd.

De hoofdentree bevindt zich op de begane grond. De woningen zijn voorzien van een modern videobel-intercomsysteem. Vanuit de centrale hal zijn te bereiken het trappenhuis, de postbussen, de lift en de toegang naar de individuele bergingen. Het penthouse bevindt zich op de 5e en tevens hoogste woonlaag.

Globale indeling van het penthouse: Entree, ruime hal, vanuit de hal bereikt u de slaapkamer, de badkamer, het toilet en de woonkamer. De ruime woonkamer van maar liefst 35 m2 met een vrije hoogte van 2,6 meter tot 3 meter in de nok is voorzien van een gezellige luxe openkeuken. Naast de woonkamer bevindt zich de 2e slaap/studeerkamer. Vanuit de studeer/slaapkamer heb je toegang tot het terras. Op de begane grond heeft u de beschikking over een prive-berging.


Bijzonderheden:
- Bouwjaar complex ca. 1956, Penthouse 2009!
- Erfpacht afgekocht tot 15-09-2059
- Gesplitst in 2009
- VvE bestaat uit 63 leden (VvE Beheer Amsterdam)
- Servicekosten € 145 per maand
- Stadverwarming aanwezig
- Volledig dubbele beglazing
- Privé berging op begane grond
- Aanvaarding in overleg, kan spoedig

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

2009

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

286 m³

Woonoppervlakte

78 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

3

Aantal slaapkamers

2

Voorzieningen

Lift

Energie

Verwarming

Stadsverwarming

Isolatie

Dubbel glas

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Box

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Groene omgeving

 

Energiezuinig

 

Kindvriendelijke buurt

 

Gezellige buren

 

Dichtbij OV

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Veel opbergruimte

 

Fijne lichtinval

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's