Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 485.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

LUXE – STRAK – MODERN – RUIM – OUD HOLLANDSE STIJL

Dit zijn de kenmerken die behoren bij dit UITGEBOUWDE WOONHUIS met CARPORT en RUIME TUIN op het ZUIDWESTEN aan de LEERSUMSE VELD 13 in VLEUTEN!

De stijlvolle 6-kamerwoning is in 2009 gerealiseerd, ligt op 161m2 eigen grond en heeft een woonoppervlakte van maar liefst 155m2. Naast de ruime, uitgebouwde woonkamer beschikt de woning onder meer over moderne vloer- en wandafwerking, strakke keuken met kookeiland stenen blad en inbouwapparatuur, luxe afgewerkte badkamer -en toiletruimte, vijf ruime slaapkamers, twee dakkapellen op de 2e verdieping en een diepe en zonnige achtertuin op het zuidwesten met carport grote, stenen berging en achterom.

De centrale ligging aan deze rustige straat, met uitsluitend bestemmingsverkeer, in de wijk De Hoven van Vleuterweide is ideaal. In de directe omgeving bevinden zich alle gewenste voorzieningen waaronder winkelcentrum Vleuterweide, het prachtige Maximapark, diverse scholen, sportvelden, NS-station en de uitvalswegen richting steden als Utrecht, Amsterdam en Den Haag.

Kortom, een fijn en heerlijk ruim woonhuis die wij u graag laten beleven!

Begane grond:
Entree, hal met tegelvloer en spuitwerkwanden, fraaie paneeldeuren, garderobe, modern afgewerkte toiletruimte met hangend closet en fonteintje, meterkast en trapopgang.

De tuingerichte en uitgebouwde woonkamer is met circa 40m2 zeer ruim van afmeting, heerlijk licht door de grote raampartij en tuindeur en is voorzien van een moderne tegelvloer met vloerverwarming, spuitwerkwanden en trapkast.

De grote, halfopen keuken is aan de voorzijde gesitueerd en heeft een modern keukenblok in hoekopstelling én kookeiland met eetbar. De keuken is voorzien van composiet aanrechtbladen, koelkast, vriezer, 5-pits gaskookplaat, combi-stoomoven, vrijhangende RVS-afzuigkap, vaatwasser, koffiemachine en prettig veel werk- en kastruimte.

1e Verdieping:
Overloop met laminaatvloer, spuitwerkwanden en trapopgang.

De 1e verdieping beschikt over drie prima slaapkamers van circa 15m2, 13m2 en 7m2, die allen zijn voorzien van een laminaatvloer. De slaapkamer aan de achterzijde is tevens voorzien van een elektrisch rolluik.

De modern en luxe uitgevoerde, geheel betegelde badkamer is zowel voorzien van een ligbad als een grote douchecabine en twee design-wastafels met bijpassende spiegels, hangend closet en designradiator.

2e Verdieping:
Overloop met vinylvloer, spuitwerkwanden, luik met vlizotrap naar de bergzolder en toegang tot de bergkamer met CV-opstelling, wasmachine- en drogeraansluiting en Velux-dakraam.

De 2e verdieping beschikt over twee grote slaapkamers die beiden een afmeting hebben van ruim 12m2 en zijn voorzien van een vinylvloer, glad gestucte wanden en bergruimte. De kamer aan de voorzijde heeft daarnaast een zeer hoog plafond en twee dakkapellen en de kamer aan de achterzijde is voorzien van een Velux-dakraam.

Bergzolder:
Via de vlizotrap op de overloop van de 2e verdieping is de grote bergzolder bereikbaar. Deze ruimte heeft een afmeting van circa 14m2 en een nokhoogte van bijna 3 meter!

Tuin:
De achtertuin is ruim van afmeting, fraai met sierbestrating aangelegd en voorzien van een carport, grote stenen berging van 11m2 en achterom.

De zuidwestelijke ligging zorgt ervoor dat je hier nagenoeg de hele dag kunt genieten van de zon!

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2009, woonoppervlakte circa 155m2 (plus bergzolder van circa 14m2) en inhoud circa 553m3;
- Zeer ruime woning gelegen aan een doodlopend, autoluw straatje op loopafstand van alle voorzieningen;
- Strakke en hedendaagse afwerking, waardoor de woning zonder kluswerk direct is te betrekken;
- De woning ligt op 161m2 eigen grond en is volledig geïsoleerd.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Het is een gezellige straat met veel jonge kinderen. De kinderen spelen veel met elkaar in het doodlopende hofje. Zomers zijn er regelmatig gezellige momenten.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2009

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

553 m³

Woonoppervlakte

155 m²

Perceeloppervlakte

161 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

5

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Dakraam, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Ligging tuin

Zuidwest

Garage/berging

Garage

Carport

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Ruime woning

 

De hele dag zon in de tuin

 

Op loopafstand van het winkelcentrum en het Maximapark

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's