Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 299.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Jouw nieuwe [t]huis ligt in een woonomgeving waar je vooral heerlijk en rustig kunt wonen, wij heten je graag welkom aan Floridalaan 5!

Deze eindwoning is aan de rand van de woonwijk "De Hoven", in een ruim opgezette straat en vooral in een zeer kindvriendelijke woonomgeving gelegen.
De woning bevindt zich op zeer korte afstand van de gezellige binnenstad van IJsselstein, welke goed is te bereiken met de fiets. Het fijne van deze woonomgeving is dat eigenlijk alle benodigde voorzieningen die je maar kunt bedenken op goede afstand bereikbaar zijn, hierbij valt te denken aan een supermarkt (Plus), verschillende basisscholen, kinderdagverblijven, uitvalswegen (N210 en de A2) en het openbaar vervoer (tram naar Utrecht of Nieuwegein) ligt aan het einde van de straat. Handig toch?

Een kenmerk van de woning is het dakterras op eerste verdieping!
Verder beschikt de woning over woonkamer met veel lichtinval, een open keuken, drie ruime slaapkamers, een ruime badkamer en een diepe achtertuin met berging en achterom.
Via een grote schuifpui is de achtertuin op het noordoosten te betreden.

Tip: Wist je dat de woonkamer is voorzien van een houtkachel? Dit zorgt voor extra warmte en sfeer in jouw [t]huis, voor in de koude kille wintermaanden!

Zie jij jezelf hier al wonen? Maak dan snel een afspraak om je nieuwe [t]huis te bezichtigen.

Indeling:

Begane grond:
De ruime entree is voorzien van een meterkast, bergruimte, garderobe en een toiletruimte met fonteintje.
Vanuit de hal heb je toegang tot de ruime, tuingerichte, maar vooral lichte woonkamer. De woonkamer is gesitueerd aan de achterzijde van de woning, beschikt over een houtkachel en biedt middels een grote glazen schuifpui toegang tot de achtertuin welke is voorzien van een berging en achterom.

De ruime open keuken is gesitueerd aan de voorzijde van de woning. De open keuken wordt door de indeling van de begane grond goed bij de woonkamer betrokken en is voorzien van eigenlijk alle benodigde inbouwapparatuur, te weten een 4-pits gaskookplaat, een afzuigkap, een koelkast, een combi oven-/magnetron en een vaatwasser.

Eerste verdieping:
Ruime, lichte overloop voorzien van een schuifpui naar het dakterras, welke je meerdere mogelijkheden biedt. Het dakterras verder afwerken of eventueel een uitbouw creëren om zodoende de eerste verdieping te verruimen, het is allemaal mogelijk!
Vanuit de overloop heb je toegang tot de zeer ruime hoofdslaapkamer (16 m2) en de badkamer.
De badkamer beschikt over een inloopdouche, een wastafelmeubel en een tweede toilet. De eerste verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

Tweede verdieping:
Ruime overloop voorzien van raampartijen, toegang tot twee slaapkamers (9 en 7 m2) en de wasruimte. De tweede verdieping is middels een vaste trap te bereiken.
Beide slaapkamers zijn aan de voorzijde van de woning gelegen en voorzien van grote raampartijen, hierdoor zijn beide slaapkamers voorzien van veel lichtinval.
De wasruimte beschikt over de aansluitingen voor de wasmachine en droger, de opstelling van de cv-ketel en de zonneboiler en voldoende bergruimte. De tweede verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

Bijzonderheden:
- Energielabel A;
- Speelse indeling en een moderne afwerking;
- Beschikking tot 3 slaapkamers;
- Dakterras;
- Diverse voorzieningen op zeer korte afstand gelegen!

Kortom; wij weten zeker dat jij hier met heel veel woonplezier gaat wonen!

Oplevering in overleg.

De informatie op deze website en brochures is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Reinerie Garantiemakelaars zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze informatie en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Reinerie Garantiemakelaars garandeert niet dat de informatie foutloos is. Reinerie Garantiemakelaars wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1998

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

341 m³

Woonoppervlakte

101 m²

Perceeloppervlakte

113 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel, Schuifpui

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Ligging tuin

Noordoost

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand hout

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's