Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 155.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Dit 3-kamer APPARTEMENT op de tweede verdieping van een kleinschalig complex is goed onderhouden en heeft een leuke ligging! Het appartement is onder andere voorzien van een nette keuken, 2 slaapkamers en een zonnig balkon aan de voorzijde van het complex. Op de begane grond is een aparte berging. Met alle denkbare voorzieningen in de buurt, heeft dit appartement een centrale ligging in de wijk Middelwatering. Komt u het appartement bezichtigen?

Begane grond
Afgesloten entree met bellentableau, brievenbussen, trappenhuis en toegang tot de bergingen. Bij het appartement hoort een eigen berging van ca. 2.75 x 2.27.

Tweede verdieping
Naast de voordeur bevindt zich de meterkast met aardlekschakelaar en 6 groepen. Entree en hal, hier bevindt zich het geheel betegeld toilet met hangend closet en fonteintje. Vanuit de hal zijn diverse vertrekken te bereiken, zoals de woonkamer, slaapkamers en keuken. De woonkamer is voorzien van een deur naar het balkon en van een laminaatvloer. De wanden zijn deels voorzien van glasvliesbehang en deels van granol. De dichte, nette keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een koelkast, inductie kookplaat en afzuigkap.

Er zijn twee slaapkamers, beide gelegen aan de achterzijde en voorzien van een laminaatvloer en behangen wanden. De badkamer, welke bereikbaar is vanuit de keuken, is ingericht met een badkamermeubel met wastafel en douchecabine met mengkraan en massage-, hand- en regendouche en er is een radiator.

Balkon
Het balkon is heerlijk zonnig, gesitueerd op het zuiden!

Bijzonderheden
Voor de maatvoering verwijzen wij u naar de plattegronden. Het betreft een rustig portiek, waar nette mensen wonen. Niemand zorgt voor overlast.

Isolatievoorzieningen
Het appartement is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing, tevens is er muurisolatie.

Ligging
Gelegen in de wijk Middelwatering met alle voorzieningen in de nabijheid. Naast uitvalswegen, openbaar vervoersvoorzieningen, winkels en scholen treft u er ook o.a. een bibliotheek, diverse restaurantjes en sportfaciliteiten.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

1965

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

205 m³

Woonoppervlakte

66 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

3

Aantal slaapkamers

2

Energie

Verwarming

Blokverwarming

Isolatie

Muurisolatie

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Box

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Kindvriendelijke buurt

 

Groene omgeving

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's