Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

€ 339.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Moderne, ruime, lichte en keurig afgewerkte patiowoning met werk-/slaapkamer op de begane grond, ruime luxe keuken, royale woonkamer van ca. 50 m2 en zowel een heerlijke patiotuin als dakterras op het zuiden. De woning is gelegen in het plan "De Hagen" aan de rand van de jonge wijk Vleuterweide en het oude dorp van Vleuten. In de directe nabijheid van het NS station, openbaar vervoer, uitvalswegen A2 en A12, winkelcentrum Vleuterweide, dorpscentrum van Vleuten, sportvoorzieningen en diverse scholen en kinderopvang. Voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving van de woning. Perceeloppervlakte van maar liefst 160 m2! Bouwjaar 2007. Woonoppervlakte ca. 130 m2. Inhoud ca. 400 m3.

Indeling:
Begane grond: entree/hal met uitgebreide meterkast en toiletruimte met zwevend toilet en fontein. Royale lichte living van circa 50 m2 grenst via een grote schuifpui aan de patiotuin. Verder is er hier een praktische ruime trapkast aanwezig. Aan de voorzijde van de woning een luxe inbouwkeuken met composiet aanrechtblad met hoogwaardige inbouwapparatuur als; 5 pits gaskookplaat, koelkast, vriezer, vaatwasser en wasemkap.

Via een speelse en lichte gang bereikt u vanuit de living de werk-/slaapkamer van ca. 18m2. Hier is de mogelijkheid om een slaapkamer met badkamer te combineren omdat de aansluitingen al aanwezig zijn. Middels een grote schuifpui is ook vanuit deze kamer de patiotuin te bereiken. De inpandige berging (ca. 6m2) heeft een achterom naar het achtergelegen achterpad.

De heerlijke patiotuin (ca. 27 m2) is gesitueerd op het zuiden en hier is het al gauw heerlijk rustig toeven!

Eerste verdieping: overloop met aan de voorzijde de royale ouderslaapkamer. Aan de achterzijde een slaapkamer van ruim 8 m2. De nette badkamer beschikt over een bad, 2e toilet, wastafelmeubel en radiator. Een praktische bergkast met CV-opstelling, WTW-installatie en witgoedaansluitingen. Vanaf de overloop is ook het ruime dakterras van ca. 13 m2 te bereiken dat eveneens is gesitueerd op het zuiden.

Bijzonderheden:
-Ideale ligging in een rustige woonwijk en op loopafstand van zowel het winkelcentrum in het oude Vleuten als het winkelcentrum in Vleuterweide;
- Deze 25 meter lange woning is bijzonder licht door de vele grote raampartijen;
- Zowel de patiotuin als het dakterras liggen op het zuiden;
- Niet te vergeten een royale extra werk-/slaapkamer op de begane grond die vele mogelijkheden biedt, inclusief de mogelijkheid tot realisatie van een badkamer;
- De woning is gebouwd onder GIW garantie;
- Aanvaarding: In overleg.

Interesse in deze woning? Kom gerust eens kijken samen met uw NVM aankoopmakelaar.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“we hebben achter onze huis een weitje en daar hebben we samen 2X een buurt barbecue gehad, samen kosten gedeeld en opgezet, dit bevorderde de cohesie! Waar wij destijds op gevallen zijn: de lichtheid, het vele licht door ramen, in de zomer tijd (voorjaar ook!) een verbondenheid met buiten, en een vergroting van je huis als soort tussen- kamer, in de winter een sprookje als je planten wit zijn van de sneeuw en in de zomer de Vijg die bloeit en de blauwe regen!”

 

aan het woord

“niet te vergeten.....het prachtige Maxima Park, waar we heerlijke koele witte wijntjes dronken terwijl onze kleinkinderen in de Bosspeeltuin speelde en dat reuze kindvriendelijk is! prachtig wandelen skaten skeeleren, schaatsen en wandelen in een romantische omgeving!”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2007

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

528 m³

Woonoppervlakte

134 m²

Perceeloppervlakte

160 m²

Indeling

Aantal kamers

3

Aantal slaapkamers

2

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Buitenruimte

Tuin

Patio/atrium

Ligging tuin

Zuidwest

Tuin oppervlakte

27 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Inpandig

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

vanwege ligging, 5min. afstand van het karakteristieke oude dorp Vleuten, nette buurt, en een leuk gemiddelde van oud en jong (3speeltuintjes)

 

de ruimtelijkheid van de woning en het licht!

 

levendigheid van kinderen die 3 speeltuintjes in se buurt hebben!

 

het dakterras boven, heel ruim en hele dag zon!!

 

Rustige buurt en bereidheid tot helpen!

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door: