Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 150.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

In de wijk Noordveen, net buiten het historische centrum van Zutphen kun jij de nieuwe bewoner worden van deze benedenwoning gelegen op de begane grond en de eerste verdieping. De hoeveelheid ruimte is verrassend; je hebt de beschikking over een grote woonkamer, een dichte keuken, drie slaapkamers, badkamer en een diepe achtertuin. Dit is de woning waar de kinderen des huizes zijn opgegroeid; inmiddels hebben zij het ouderlijk huis verlaten en is het na vele jaren woongenot tijd voor een nieuwe generatie.

In de straat zijn een leuk park en een mooie speeltuin; urenlang speelplezier voor de buurtkinderen gegarandeerd. Op loopafstand zijn vele voorzieningen waaronder scholen, winkels, sportvoorzieningen, een wijkcentrum en leuke uitgaansmogelijkheden waaronder theater Hanzehof. Het treinstation en het centrum zijn eveneens dichtbij en de bushaltes aan de Deventerweg zorgen voor een snelle verbinding met Deventer en het trein-/busstation van Zutphen.


Indeling:

Begane grond:
Deze verrassend ruime woning heeft een eigen entree; vanuit de aansluitende hal zijn de woonkamer, eetkamer en de keuken te bereiken. In de hal is de trap naar de eerste verdieping; verder zijn er twee praktische bergkasten.
De woonkamer is van de eetkamer gescheiden via en-suite deuren; het zorgt voor de huiselijke sfeer van weleer. Openslaande deuren geven toegang tot de achtertuin en de leefruimte is keurig afgewerkt met een laminaatvloer, gipsplaten plafonds en schilderwerk in neutrale kleuren.

De dichte keuken is ruim en heeft grote ramen richting de tuin. De onder- en bovenkasten bieden voldoende bergruimte, de jaren zeventig wandtegels zijn anno 2019 helemaal hip en de keukenapparatuur is los geplaatst. Achter de dichte deur in de keuken hangt de cv-ketel die zorgt voor verwarming en warm water; verder zijn in de keuken de aansluitingen voor de wasmachine en droger.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping zijn de overloop, drie slaapkamers en de badkamer. Alle slaapkamers zijn aan de achterzijde gesitueerd en hebben uitzicht op de mooie tuin. De badkamer is ingedeeld met een ruime douche, toilet en een wastafel met een spiegel en planchet. De wanden zijn deels betegeld; hier kun je nu of op termijn je droombadkamer realiseren.

Exterieur:
Geen krap balkon maar een flinke privétuin waar je volop van de zon kunt genieten. De houten schuttingen zorgen voor privacy en de berging is een prima plek voor je tuingereedschap. De tuin is ingedeeld met twee terrassen, verhoogde borders met diverse beplanting en je hoeft je geen zorgen te maken over grasmaaien; in deze tuin ligt kunstgras. De tuin ligt op het noordoosten maar dankzij de diepte heb je hier de keuze tussen zon of schaduw.

Bijzonderheden:
- De kunststof kozijnen zijn voorzien van isolatieglas, geplaatst in 1999;
- Verwarming en warm water via een cv-ketel (2007);
- In 2007 is de vloerafwerking op de trap en de bovenverdieping vernieuwd;
- Ruime, lichte woonkamer met en-suite deuren en openslaande tuindeuren;
- Diepe achtertuin;
- Mooie ligging tegenover een speeltuin voor de buurtkinderen.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Elk jaar is er een heel gezellige rommelmarkt in de wijk.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

1921

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

322 m³

Woonoppervlakte

86 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dubbel glas

Energielabel

D

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Ligging tuin

Noordwest

Tuin oppervlakte

113 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Kort bij centrum van Zutphen

 

In het huis authentieke elementen.(zoals glas in lood-deuren)

 

Mooi aangelegde tuin.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's