Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 175.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Aan de buitenrand van de Zuidwijken, inclusief uitzicht op een breed plantsoen met mooie begroeiing, staat deze leuke woning met een tuingerichte woonkamer met open keuken, drie slaapkamers, een keurige badkamer, zolder met potentieel en een onderhoudsvriendelijke achtertuin op het zonnige westen. In de straat komt alleen bestemmingsverkeer en aan de voor- en achterzijde is voldoende parkeergelegenheid; hierdoor heb je geen bebouwing dichtbij en ervaar je veel privacy.

We hadden het al over het brede plantsoen aan de voorzijde en de rustige straat; dit is een mooi plekje in deze kindvriendelijke, gevarieerde wijk. Vele dagelijkse voorzieningen zijn in de buurt aanwezig: openbaar vervoer, diverse scholen, winkelcentrum de Brink en een leuke speeltuin. Na een korte wandeling ben je bij de uiterwaarden van de IJssel waar je heerlijk kunt wandelen. Binnen tien minuten fiets je naar het historische centrum van Zutphen en het treinstation; zo kan je auto lekker vaak ‘thuis’ blijven.


Indeling:

Begane grond:
Kom binnen in de Stokebrand 68; een leuke en keurig verzorgde woning die nog vele mogelijkheden tot uitbreiding biedt. Allereerst de hal; hier is de meterkast en de drempelloze laminaatvloer is doorgelegd in de woonkamer en de keuken; hierin hoef je niet meer te investeren.

De tuingerichte woonkamer is een gezellige leefruimte met grote ramen en een buitendeur aan de achterzijde. Onder de trap is een handige kast gemaakt en bij de keuken is een vaste, open kast met glazen planken om je mooiste spullen te etaleren. De woonkamer is goed in te delen met een ruime zithoek en een eettafel; bij het eetgedeelte is de toegang tot de open keuken. De U-vormige opstelling is voorzien van diverse (inbouw)apparatuur; dit is een fijne plek om te koken.
In de hoek van de woonkamer is een deur naar een portaal die toegang geeft tot de nette toiletruimte met fonteintje en de trap naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping zijn de overloop met vaste kast, drie slaapkamers en de badkamer. De hoofdslaapkamer ligt aan de voorzijde, heeft een speels schuin balkenplafond en is meer dan 4,50 meter breed; de kamers aan de achterzijde zijn prima kinder- of werkkamers. Ook op deze verdieping ligt een mooie laminaatvloer, goed te combineren met diverse interieurstijlen.
De badkamer is ingedeeld met een douche, tweede toilet, wandradiator en een wastafel met een grote spiegel en bergruimte. Dit is een badkamer waar je nog veel plezier aan gaat beleven; het verlaagde plafond heeft inbouwverlichting, de wanden zijn geheel betegeld in een lichte kleur en de grijze vinylvloer in traanplaatmotief zorgt voor een stoer accent.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap kom je op de tweede verdieping, nu in gebruik als bergzolder en de plek waar de wasmachine en droger staan. Als je naar de naastgelegen woning kijkt dan zie je direct de mogelijkheid om een nokverhogende dakkapel te plaatsen; hierdoor ontstaat een mooie (slaap)kamer.

Exterieur:
De achtertuin is iets meer dan twee jaar geleden opnieuw bestraat; hierdoor heb je geen omkijken meer naar tuinonderhoud. De houten schuttingen zorgen voor privacy en achterin de tuin zijn de stenen (fietsen)berging en de brede poort naar de gemeenschappelijke achterom. In de achtergevel is een praktische buitenkraan met afvoerputje, welke net als de hemelwaterafvoer van de berging is aangesloten op de riolering. Het voortuintje is met dezelfde grijze tegels bestraat; stoer en sjiek tegelijk.

Bijzonderheden:
- De houten kozijnen zijn voorzien van isolatieglas;
- Verwarming en warm water via een HR cv-ketel (Intergas Kompakt HRE, 2012);
- De voor- en achtertuin zijn in 2016 opnieuw bestraat;
- Brede, elektrisch bedienbare zonwering tegen de achtergevel;
- Het buitenschilderwerk op de begane grond is in 2017/2018 gedaan;
- De kozijnen aan de binnenzijde zijn in 2019 geschilderd;
- De dakgoten zijn vernieuwd in 2008, de dakbedekking van de berging in 2005;
- Mogelijkheid voor een (nokverhogende) op de tweede verdieping en een uitbouw aan de achterzijde.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

De bewoner aan het woord

“We hebben een aantal jaren met veel plezier hier gewoond. De open leefruimte op de begane grond zorgt ervoor dat er altijd contact is tussen de keuken en de woonkamer. Heel gezellig als er iemand aan het koken is! De tuin ligt op het westen. Daardoor kun je lekker genieten van de avondzon. 's Ochtends schijnt de zon aan de voorkant de woning binnen. Heerlijk ontbijten in het zonnetje. Wanneer je de voordeur uitloopt, ben je in vijf minuten bij de supermarkt. Loop je de achterdeur uit, dan ben je in vijf minuten bij de uiterwaarden van de IJssel. Hoewel je midden in een woonwijk zit, is er toch veel groen in de buurt.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1976

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

367 m³

Woonoppervlakte

111 m²

Perceeloppervlakte

110 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Buitenzonwering, Mechanische ventilatie, Dakraam, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dubbel glas

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Ligging tuin

West

Tuin oppervlakte

57 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Zonnige tuin

 

Fijne lichtinval

 

aan de rand van de wijk, bij plantsoen en op wandelafstand van de Ijssel

 

Kindvriendelijk

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's