Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 209.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Hoog boven de zuidoostelijke oever van de Zaan vinden we dit moderne 2-kamerappartement aan de Conradwerf in Zaandam. Het uit 2010 daterende appartementencomplex, met de luxe toren als iconisch herkenningspunt, ligt vlakbij de monding van de rivier in het Noordzeekanaal en kijkt bij helder weer van Amsterdam tot IJmuiden. Dit appartement op de 13e verdieping heeft een heerlijk beschut balkon met in de verte de uitgestrektheid van de veenweidepolder. Dichterbij ligt het Vijfhoekpark (heerlijk om een rondje te wandelen of joggen!) met daarachter de bedrijvigheid van de beroeps- en pleziervaart. Schepen in alle soorten en maten en het weer veranderen continu je uitzicht.

Het appartement is zorgvuldig afgewerkt met glad gestucte wanden en een fraaie laminaatvloer, brede delen met V-groef, ligt door het hele appartement. Behalve de sanitaire ruimten, toilet en badkamer liggen apart van elkaar, deze hebben praktische plavuizen. Overigens is de badkamer verrijkt met een ligbad.
De jeugd van het appartement staat garant voor uitstekende prestaties op het gebied van isolatie, comfort en duurzaamheid. De koper van dit appartement hoeft feitelijk niets te doen behalve verhuizen. Buiten de zeer verzorgde uitstraling van de vloer- en wanddecoratie, zijn ook de keuken, toilet en badkamer zeer compleet. De open keuken is in een hoek opgesteld en is van alle moderne gemakken voorzien, zoals een 5-pits gaskookplaat, inclusief wokbrander, met wasemkap en combi-magnetron. De koel-/ vriescombinatie en vaatwasser zijn geïntegreerd in de smaakvolle uitstraling van hoogglans wit, gecombineerd met robuust rvs.
De CV-installatie wordt ondersteund door een warmte-terugwinsysteem, iets wat maandelijks zijn positieve weerslag heeft op de energierekening. De hypermoderne isolatiematerialen en het hang- en sluitwerk doen de rest, vanzelfsprekend heeft dit appartement energielabel A.

Het gezamenlijk bezit wordt schoon, netjes en heel gehouden door de actieve en gezonde Vereniging van Eigenaren. Er is een goed doortimmerd meerjaren onderhoudsplan, met financiële onderbouwing, en reservefonds voor onverwachte reparaties. De maandelijkse vve bijdrage bedraagt 124 euro per maand, dit is inclusief een voorschot waterverbruik.

Woonwerkverkeer is een eitje, de toevoerweg naar de A8 en aansluiting met de Ring A10 ligt aan je voeten. Beneden is ruim voldoende parkeergelegenheid voor de bewoners, fietsen kunnen binnen gestald worden. Het streekvervoer stopt om de hoek, met buslijnen van en naar Amsterdam, het NS station en alle andere uithoeken van de Zaanstreek. Stap je op de fiets dan sta je binnen 10 minuten in het gezellige Zaandamse Stadshart, op horecaplein de Dam of op het perron.

Indeling:
Begane grond: hoofdentree met bellentableau (videofoon) en brievenbussen, uitstekend verzorgde hal met trappenhuis en liftinstallaties.
13e etage: gedeelde hal (4 adressen).
Entree appartement: hal met meterkast, technische ruimte annex berging met opstelling CV-installatie en aansluitingen wasmachine en -droger, toilet met fontein, badkamer met wastafel, ligbad/ douche met glazen spatscherm, woonkamer met schuifpui naar woningbreed, beschut balkon, open keuken in hoekopstelling met apparatuur- en kastenwand, inbouwapparatuur: gaskookplaat met wokbrander en wasemkap, combi-magnetron, koel-/ vriescombinatie en vaatwasser, slaapkamer.

Tegenover de ingang van het complex is de toegang tot gezamenlijke fietsenberging.

Bijzonderheden:
- woonoppervlakte 57 m2;
- inhoud 189 m3;
- schuifpui naar ruim balkon van 9 m2;
- moderne installaties, energielabel A;
- actieve en gezonde VvE, maandelijkse bijdrage € 124 inclusief voorschot water;
- aanvaarding in overleg.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Ik heb 8 jaar lang genoten van de Conradwerf 197 in Zaandam, maar nu is het tijd voor een volgende stap. Het is altijd heerlijk om in de woonkamer te zitten! Dankzij de ramen over de gehele breedte is er altijd voldoende licht en het uitzicht is geweldig! Het uitzicht staat op 1 van de dingen die ik zal missen. Zeker de mooie zonsopgang, dat is heerlijk wakker worden!”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

2010

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

189 m³

Woonoppervlakte

57 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

2

Aantal slaapkamers

1

Voorzieningen

Tv kabel, Lift

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Garage/berging

Garage

Geen garage

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Prachtig uitzicht

 

Dichtbij Amsterdam

 

Gevoel van vrijheid

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's