Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 250.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Combinatie van rust en stadse sfeer

Wie droomt er niet van om midden in een stadscentrum te wonen? Deze stadswoning pur sang ligt aan de grachtengordel met zicht op de ‘Onze Lieve Vrouwentoren’ en het gezelligste plein van de Amersfoortse binnenstad. Nog fraaier dan de ligging is misschien wel de opzet van dit complex. Alle appartementen komen uit op een royale en vrolijke binnentuin. Een opmerkelijke combinatie van rust te midden van het sfeervolle centrum! Vanzelfsprekend heeft u nagenoeg alle winkelvoorzieningen in de directe omgeving. In de kelder bevindt zich een afsluitbare berging. Ruim wonen op ca. 67 m² in hartje centrum!

Dit gunstig geprijsde 3-kamerappartement ligt op de tweede verdieping van een kleinschalige galerijflat met binnentuin. Beneden in het complex (in de omgeving van de Coop) komt u binnen via een centrale entree met brievenbussen, intercom, lift en trappenhuis. Hiernaast bevinden zich, met een aparte ingang, ook de afsluitbare bergruimtes. In het appartement heeft u via een lange hal toegang tot een royale woon-/eetkamer. Dankzij de grote raampartij is de kamer heerlijk licht. Hier bevindt zich ook een deur richting het inpandige balkon (loggia). Zo kunt u heerlijk genieten van het uitzicht op de Onze Lieve Vrouwetoren en het Lieve Vrouweplein, terwijl u beschut van het ontbijt geniet. Aangrenzend aan de living bevindt zich de open keuken met hoekopstelling in lichte kleurstellingen en is voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Vanuit de hal bereikt u daarnaast de twee slaapkamers, die tegenover elkaar liggen en in grootte verschillen. Verder geeft de hal toegang tot de badkamer, die netjes gerenoveerd is en voorzien van een douche en wastafel en het separate toilet. De aangrenzende berging heeft een wasmachine-aansluiting.

Via een trap nabij de voordeur kunt u bovendien zo afdalen naar een groot en zonnig dakterras. Daar kunt u heerlijk genieten van de zon en de rust. Het gehele appartement is voorzien van een mooie laminaat vloer.

De Westsingel bevindt zich in de wijk Stadhuisplein in de Amersfoortse binnenstad, gelegen aan de grachtengordel tussen het Sint Jorisplein en het Lieve Vrouwekerkhof. Een schitterend winkel- en woongebied met zowel kleinere zelfstandigen als grote winkelketens. Hier vindt u een mengeling van historische stadswoningen en nieuwbouw. Naast de winkel- en horecagelegenheden heeft deze buurt een gunstige ligging ten opzichte van o.a. het gemeentehuis, NS station en de bioscoop. Vrijwel alle voorzieningen zijn op loopafstand.

De aanbevelingen van Succesmakelaars
• Woonoppervlak ca. 67 m2, externe berging ca. 8 m2
• 3-Kamerhoekappartement op tweede verdieping
• Galerijflat met binnentuin
• Inpandig balkon met uitzicht op de Onze Lieve Vrouwetoren
• Afsluitbare berging op de begane grond
• Prachtig gelegen aan grachtengordel in stadshart
• Gunstig gelegen ten opzichte van winkels, station en culturele faciliteiten

Bekijk ook de online (video)presentatie, download de inspirerende brochure met plattegrond of vraag uw Succesmakelaar naar de mogelijkheden.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Als je de balkondeuren opdoet hoor en zie je meteen de gezelligheid van de oude Amersfoortse binnenstad. Geroezemoes van pratende mensen, geklingel van de kerkklok, kijkend naar het leven rondom het historische gezellige plein en uitzicht op de Lieve Vrouwentoren.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

1984

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

250 m³

Woonoppervlakte

67 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

3

Aantal slaapkamers

2

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Box

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Ontzettend sfeervol

 

Fantastische locatie

 

Adembenemend uitzicht

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's