Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 184.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Centraal, maar toch rustig wonen? Dat kan aan het Atalantapark! Te midden van het groen in de kleinschalige woonwijk De Gelderse Blom vindt u drie appartementengebouwen, waar op de 1e verdieping van het middelste gebouw dit aantrekkelijke 3-KAMER HOEKAPPARTEMENT met balkon beschikbaar komt! Dit royale appartement is voorzien van een sfeervolle woonkamer, nette keuken en badkamer, 2 mooie slaapkamers en een gezellig balkon. Door de centrale ligging is enerzijds het winkelcentrum van Veenendaal snel bereikbaar, maar liggen anderzijds steden als Utrecht of Arnhem ook binnen handbereik door de gunstige ligging ten opzichte van autosnelweg A12.

Vernieuwingen / Verbeteringen
In 2018 zijn de HR-cv-combiketel en WTW-installatie vernieuwd!

Indeling
Entreehal met meterkast en toegang tot de ouderslaapkamer, badkamer en woonkamer. De badkamer is voorzien van een wastafelmeubel met spiegelkast, toilet, douche, aansluiting voor de wasmachine en is betegeld met witte wandtegels en lichtgrijs gemêleerde vloertegels. Ruime ouderslaapkamer van 12m2. Vanuit de sfeervolle woonkamer is er toegang tot de 2e slaapkamer, keuken en balkon. De 2e slaapkamer is met 8m2 ook prettig ruim en praktisch indeelbaar. De sfeervolle woonkamer heeft door de grote ramen een prettige lichtinval en is voorzien van een intercom en een deur naar het knusse balkon, dat gesitueerd is op het oosten en is voorzien van kunstgras. De keuken is voorzien van een nette inbouwkeuken in witte kleurstelling en RVS aanrechtblad. Deze keuken is uitgerust met een spoelbak, losse vaatwasser, losse koel-/vriescombinatie, wasemkap en los fornuis met keramische kookplaat en elektrische heteluchtoven. De praktische inpandige berging is voorzien van veel bergruimte, nieuwe HR-cv-combiketel (merk: Nefit / type: ProLine) en nieuwe WTW-installatie (merk: Zehnder).
De entreehal en woonkamer zijn voorzien van een eikenstructuur laminaatvloer.

Kenmerken
Servicekosten: € 146,86 per maand
Woonoppervlakte: ca. 66m2
Inhoud: ca. 205m3
Bouwjaar: ca. 1997

Oppervlakten
Woonkamer: ca. 24m2
Balkon: ca. 5m2
Keuken: ca. 7m2
Slaapkamer I: ca. 12m2
Slaapkamer II: ca. 8m2
Badkamer: ca. 5m2
Inpandige berging: ca. 3m2

Appartementencomplex
Het appartement maakt deel uit van een verzorgd, goed geïsoleerd en kleinschalig appartementencomplex met een frisse uitstraling en is onder andere voorzien van een beveiligde hoofdentree, intercominstallatie, brievenbustableau en liftinstallatie. Op de begane grond van het complex is een gemeenschappelijke fietsenstalling c.q. berging aanwezig.

Omgeving
Dit aantrekkelijke 3-kamer appartement is gelegen in de kleinschalige en centraal gesitueerde woonwijk De Gelderse Blom. De centrale ligging in een groene omgeving zorgt voor een plezierig woonklimaat, waarbij u voorzieningen als het gezellige winkelcentrum en treinstation Veenendaal-De Klomp binnen handbereik heeft. Rondom het gebouw zijn ruim voldoende openbare parkeermogelijkheden gesitueerd en voor de (klein)kinderen zijn er genoeg speelgelegenheden in de directe omgeving aanwezig. Ook speeltuin De Pol bevindt zich op loopafstand.

Kortom: een leuk en sfeervol appartement, waar het door de groene, rustige en toch centrale ligging heerlijk wonen is!

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

1997

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

205 m³

Woonoppervlakte

66 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

3

Aantal slaapkamers

2

Voorzieningen

Buitenzonwering, Mechanische ventilatie, Lift

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Garage/berging

Garage

Geen garage

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Rustige buurt

 

Gunstig gelegen

 

Fijne indeling

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's