Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 249.950,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Stapt u straks vanuit uw appartement zo het centrum in voor een dagelijkse boodschap, om te winkelen of voor een bezoek aan het theater of aan één van de vele horecagelegenheden die Veenendaal rijk is? Dat kan als u de nieuwe bewoner wordt van dit SCHITTERENDE, RUIME 3-KAMER APPARTEMENT in hartje centrum! Vanaf het fraaie inpandige balkon heeft u een mooi uitzicht over de Brouwersgracht en een doorkijkje richting het stadsstrand. Parkeren is nooit een probleem, want in de ondergelegen parkeerkelder heeft u een eigen parkeerplaats. U bent van harte welkom om sfeer te komen proeven!

Indeling
Er is toegang tot het appartementencomplex via een zeer representatieve hoofdentree, die zich aan de Brouwersgracht bevindt, tussen de winkel van Lingerie Donna en het onlangs tot ‘Jonge Onderneming van het Jaar’ uitgeroepen restaurant Bite. Het gezegde ‘beter een goede buur, dan een verre vriend’ gaat hier dus zeker op! De beveiligde hoofdentree is voorzien van een videofoon-/brievenbussentableau, liftinstallatie en trappenhuis.

Vervolgens bereikt u via de lift of trap de tweede verdieping, waar wij nummer 192 te koop aanbieden. In de entreehal vindt u de meterkast, inpandige berging en toiletruimte. In de praktische inpandige berging staan de mechanische ventilatie-unit en HR-cv-combiketel (merk: Remeha / type: Avanta) opgesteld. De toiletruimte is voorzien van een wandcloset, fonteintje en is betegeld met antraciet gemarmerde wand- en vloertegels. Vanuit de entreehal is er eveneens toegang tot de badkamer, 2 slaapkamers en woonkamer. De moderne badkamer is voorzien een wastafelmeubel, inloopdouche met glazen scheidingsscherm, handdoekenradiator en wasmachineaansluiting. Deze fraaie badkamer is geheel betegeld met antraciet gemarmerde wand- en vloertegels. De ouderslaapkamer is met 13m2 prettig ruim te noemen en de tweede slaapkamer is ingericht als heuse inloopkast! De heerlijk lichte woonkamer is voorzien van een videofooninstallatie en de drie plafondhoge ramen zorgen voor een prettige lichtinval. Een glazen pui met deur geeft toegang tot het ruime inpandige balkon, die voorzien is van een 3 meter brede pui met openslaande Franse balkondeuren. Hier kunt u dus bij mooi én bij minder mooi weer altijd van het leuke uitzicht genieten!
De open keuken is voorzien van een verlaagd plafond met inbouwspots en een L-vormige inbouwkeuken in hoogglans witte kleurstelling met een antraciet betonlook kunststof aanrechtblad. Deze in L-vorm opgestelde inbouwkeuken is uitgerust met een koelkast, combimagnetron, spoelbak, vaatwasser, keramische kookplaat, schouwrecirculatiekap en extra kastruimte.

Afwerking
Het appartement is grotendeels voorzien van een grijs eikenstructuur laminaatvloer en glad gestuukte, gesausde wanden.

Kenmerken
Servicekosten: € 92,13 per maand
Woonoppervlakte: ca. 77m2
Inhoud: ca. 250m3
Bouwjaar: ca. 2010

Oppervlakten
Woonkamer & keuken: ca. 30m2
Inpandig balkon: ca. 6m2
Slaapkamer I: ca. 13m2
Slaapkamer II: ca. 6m2
Badkamer: ca. 7m2
Inpandige berging: ca. 2m2

Appartementencomplex
Het appartement bevindt zich op de 2e verdieping van het moderne appartementencomplex ‘Jacquard’, dat zich kenmerkt door de fraaie architectuur waarbij gekozen is voor een speelse afwisseling in de bouwstijl. Door het gebruik van verschillende soorten en kleuren stenen heeft elke gevel zijn eigen uitstraling en charme. Het appartementencomplex is voorzien van een beveiligde en afgesloten hoofdentree met liftinstallatie en videofoon-/ brievenbussentableau. Vanuit de hoofdentree is er toegang tot de gemeenschappelijke fietsenstalling en parkeerkelder, waar u de beschikking heeft over een eigen parkeerplaats. Vanuit het trappenhuis heeft u toegang tot de grote en fraai aangelegde binnentuin, die zich op de 1e verdieping bevindt.

Omgeving
Dit aantrekkelijke appartement ligt aan de Brouwersgracht, die als een sfeervolle rode draad door het nieuwe gedeelte van het winkelcentrum loopt. U stapt vanuit uw appartement zo het centrum in voor een dagelijkse boodschap, om te winkelen of voor een bezoek aan het theater of aan één van de vele horecagelegenheden die Veenendaal rijk is. Ontspannen kan ook in de bibliotheek, in de sportschool of op het stadsstrand, die zich letterlijk om de hoek bevinden. Door de centrale ligging zijn er ook goede reismogelijkheden met het openbaar vervoer of met de auto. Treinstation Veenendaal-Centrum en Veenendaal-De Klomp zijn snel bereikbaar, evenals de autosnelwegen A12, A30 en A15.

Kortom: dit fraaie appartement garandeert behalve veel wooncomfort ook veel woonplezier, in een omgeving waar altijd wel iets te beleven is!

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

2010

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

250 m³

Woonoppervlakte

77 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

3

Aantal slaapkamers

2

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Lift

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Garage/berging

Garage

Parkeerplaats

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Kindvriendelijke buurt

 

Fijne lichtinval

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's