Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 239.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

KUDELSTAART, Einsteinstraat 85 F

Modern appartement (2005) in het centrum van Kudelstaart

• Ruim balkon met een gunstige ligging op het zuidoosten (hele dag zon!)
• Keurig onderhouden zowel de binnenkant als de buitenkant
• Gelegen nabij de Westeinder plassen
• Lage servicekosten van ca. € 43,- per maand De woning is volledig geïsoleerd

Op een superlocatie bieden wij een modern appartement aan; middenin het centrum van Kudelstaart ! Een fijne woning met twee (slaap)kamers, een moderne badkamer en ruime woonkamer met open keuken. En vergeet het balkon op het zonnige zuidoosten niet; ruimte genoeg om heerlijk te genieten van de zon!

Winkels liggen op letterlijk steenworp afstand van het appartement. Een keer vergeten om een ingrediënt in huis te halen? Een paar stappen en je staat zo in de grote Albert Heijn. Een keertje uit eten gaan? Op wandelafstand liggen een aantal geweldige restaurants. Een borrel doen met vrienden? Café De Hoek ligt in de buurt en is een welkome aanvulling op het toch al gezellige centrum.

De huidige eigenaren hebben het appartement altijd keurig onderhouden. Parkeren is mogelijk voor de 'deur'. Hoewel het openbare parkeerplaatsen betreft, is er altijd ruimte te vinden. Vlakbij is ook nog een bushalte met verbindingen naar Aalsmeer, Hoofddorp, Amstelveen, Amsterdam.

Kudelstaart is een bruisend dorp met veel groen, sportfaciliteiten, een fijn winkelcentrum en een actief verenigingsleven. Gelegen aan de rand van het Groene Hart van de Randstad en aan de Westeinderplassen met mogelijkheden tot zwemmen vanaf de loswal. De dorpen Kudelstaart en Aalsmeer vormen samen de Gemeente Aalsmeer. De ligging ten opzichte van de steden Amsterdam en Haarlem is prima, binnen een half uur sta je in het centrum. En met Aalsmeer op korte afstand is het aanbod nog veel uitgebreider. Het verenigingsleven in het dorp is ongekend. Er wordt vreselijk veel georganiseerd. Er zijn sportparken, een skeelerbaan en als u van wandelen, hardlopen of fietsen houdt: Binnen een paar minuten loopt of fietst u in het Groene Hart van de Randstad.
Indeling appartement: Als u binnenstapt komt u binnen in een lange hal die doorloopt tot aan de woonkamer. Aan de ene zijde bevind zich dan de meterkast en aan de andere zijde zit een slaapkamer met een separaat toilet ernaast en een badkamer voorzien van wastafelmeubel, douchecabine en een ligbad. Daarnaast vind u een inpandige kamer die op verschillende manieren een invulling kan krijgen, ideaal als bijvoorbeeld als 2e slaapkamer, kantoor of werkkamer te gebruiken. Verder treft u een berging met cv-ketel (intergasl2005), mv –unit en met een aansluiting voor een wasmachine en een droger. Royale woonkamer met veel lichtinval, semi open keuken met de navolgende inbouwapparatuur: 4-pits gasfornuis, electrische oven, wasemkap, vaatwasser en een koelkast. Vanuit de woonkamer kunt u naar het balkon gelegen op het zuidoosten met een oppervlakte van 8 m2 (460 cm bij 178 cm).

Bent u op zoek naar een appartement dat u zo kunt betrekken? Zoek niet langer en maak een afspraak voor een geheel vrijblijvende bezichtiging.

Disclaimer
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie minimaal 10% van de koopsom. Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Drieman Garantiemakelaars Nieuwkoop opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben beide partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

2005

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

267 m³

Woonoppervlakte

79 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

3

Aantal slaapkamers

2

Voorzieningen

Buitenzonwering, Mechanische ventilatie, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Zonneterras

Ligging tuin

Zuidoost

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Box

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's