Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 245.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze leuke eengezinswoning aan de Vederdistelstraat in Krommenie valt in de buitencategorie 'áf'. Niets meer aan doen. Spullen neerzetten en wonen maar. In deze toch wat hectische woningmarkt, waarin zich meer kopers dan verkopers lijken te bewegen, een uitkomst! Zeker binnen deze populaire prijsklasse zijn woningen van dit kwaliteitskaliber op dit moment niet veel voorhanden.

Smaak is een relatief gegeven, woondecoratie is afhankelijk van persoonlijke voorkeur. Kort gezegd, je vindt iets mooi of niet. Aan alle elementen echter, waarmee deze woning verfraaid en verbeterd is, zal door de grootste criticus een dikke plus worden gegeven.
Door de oorspronkelijke gang en keuken open te breken is een riante doorzon eet-/ woonkamer gecreëerd. De vloer is in de breedte gelegd waardoor de ruimte nog beter tot haar recht komt. De uitbouw aan de achterzijde voorziet sindsdien in een moderne keuken in hoekopstelling.
De dakopbouw, waardoor een heerlijk licht leefvertrek is ontstaan, is sfeervol aangekleed met inbouwkasten en radiatorombouw. Twee ruime slaapkamers, respectievelijk meer dan 12 en 9 vierkante meter, op de eerste verdieping ademen dezelfde verzorgde sfeer, met radiatorombouwen en lambrisering voor de ouderslaapkamer.
De badkamer is een toonbeeld van comfort en praktische luxe. Aangevuld met een aparte wasruimte met aansluitingen voor de wasmachine en -droger en een fontein voor de fijne wasjes.

Indeling:
Begane grond: Entree, hal met meterkast en trapopgang. Toilet. Doorzonwoonkamer met vaste kast. Halfopen keuken in hoekopstelling, deels betegelde, deels met hout beklede achterwand. Houten werkblad en anderhalve spoelbak. Zespits gaskookplaat met wasemkap, combi-oven, koel-/ vriescombinatie en vaatwasser. Achterdeur naar beschutte, fraai betegelde tuin met sfeervolle aanplanting. Stenen schuur en achterom via gezamenlijke steeg.

Eerste verdieping: overloop met vaste trap naar zolderverdieping. Geheel betegelde badkamer met glazen douchecabine, handdoekenradiator, dubbele wastafel met bijpassende ladenmeubel en spiegelkast, tweede toilet. 2 Slaapkamers met laminaatvloeren en radiatorombouw. Wasruimte met fontein en aansluitingen wasmachine en -droger.

Tweede verdieping: overloop met diepe bergkast achter dakbeschot. Door dakopbouw met raampartijen aan weerszijden bijzonder lichte 3e slaapkamer met inbouwkasten en nissen.

De Vederdistelstraat ligt in de gewilde kruidenbuurt. Heerlijk ruime woningen in een leuke prijsklasse waarvoor veel interesse is van met name (op)groeiende gezinnen. Krommenie is immers een fantastische omgeving om op te groeien. Scholen, sport en spel liggen om de hoek, je kunt alles lopend of met de fiets bereiken. Het nieuwe overdekte zwembad, rijke buurtverenigingsleven en de bieb liggen zonder overdrijven om de hoek. Supermarkten en verswinkels voorzien in de dagelijkse boodschappen. Steenworp afstand. NS station? Wie stevig doorstapt is er in een kwartier, met de fiets kost het zes minuten. De snelweg? De A8 brengt je de Coentunnel door in nog geen twintig minuten. In dezelfde tijd kom je via de A9 in Haarlem of Alkmaar.

Bijzonderheden:
- woonoppervlakte 94 m2;
- inhoud 327 m3;
- perceelgrootte 134 m2 eigen grond;
- halve uitbouw begane grond en dakopbouw zolderverdieping;
- alarminstallatie;
- goed onderhouden;
- aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1965

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

327 m³

Woonoppervlakte

94 m²

Perceeloppervlakte

134 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Buitenzonwering, Tv kabel, Alarminstallatie

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

D

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Noordoost

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Leuke buurt

 

Veel voorzieningen

 

Voldoende parkeerruimte

 

Goed onderhouden

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's