Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

De bewoner

 

De bewoner

 

De bewoner

 

De bewoner

 

De bewoner

 

De bewoner

 

De bewoner

 

De bewoner

 

De bewoner

 

De bewoner

 

De bewoner

 

De bewoner

 

De bewoner

 

De bewoner

 

De bewoner

 

De bewoner

 

De bewoner

 

De bewoner

€ 550.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Bieden vanaf € 550.000,-- k.k.

UNIEKE ‘WATERWONING’ OP EEN FANTASTISCHE LOCATIE MET UITZONDERLIJK HOOG AFWERKINGSNIVEAU!

Wakker worden bij het klotsende water van de voorbij varende boten?
Dat kan in deze bijzondere woning met kubistische vormgeving pal aan de Oude Rijn.
Zowel vanuit de ruim 9,5 meter brede woonkamer als vanuit de masterbedroom heeft u uitzicht op de Rijn.
Niet alleen het uitzicht op het water is mooi, ook het uitzicht aan de overzijde van het water is uniek met fraaie karakteristieke vrijstaande woningen.
De ligging is qua lichtinval en zonbeleving zeer gunstig; met prachtige zonsopkomsten en –ondergangen.
Met de zon rondom de woning, is er altijd wel op één van de terrassen een plekje waar u van de zon kunt genieten.
De huidige eigenaren hebben de woning in 2014 casco opgeleverd gekregen en daarna zelf ontworpen.
Vanaf dat moment hebben zij zowel op het gebied van indeling als afwerking er alles gedaan om tot het huidige prachtige resultaat te komen!
Onderstaand zullen wij een poging doen om een goede omschrijving te geven, maar eigenlijk verdient deze woning een persoonlijke rondleiding om echt alles goed te kunnen zien en te ervaren!

Begane grond
Aan de voorzijde van de woning is de overdekte entree met toegang tot de royale hal met de meterkast voorzien van een zeer complete groepenkast. De wandafwerking met luxe behang geven een warme uitstraling.
Vanuit de hal is de ruime inpandige berging bereikbaar met uitstortgootsteen en de vv unit.
Fraaie toiletruimte met Croco leer behang op zowel de wanden als het plafond, hoekfonteintje, wandcloset met soft-close zitting- en deksel, alsmede verlichting met Touch dimmer.
De luxe glazen schuifdeur met veiligheidsglas biedt de toegang vanuit de hal naar de woonkamer
In de living wordt u direct overvallen door een “WOW” gevoel. Zowel het prachtige uitzicht op de Rijn, als de fantastische ruimte en de plafondhoogte, alsmede de exclusieve afwerking maken dat u direct onder de indruk bent van het geheel.
Centraal in de woonkamer is de vrij hangende 360 graden draaiende open haard (Gyro Focus) een ware eyecatcher. Deze haard is een ontwerp en creatie van Dominique Imbert en revolutionair in design en in technisch ontwerp!
De hele achterpui bestaat uit glas (HR ++), zodat er een optimaal zicht op het water is, bij de zithoek is er een praktische glazen (4 seizoenen) vouwwand. In de zomer kunt u heerlijk het terras bij de woonkamer betrekken en heerlijk genieten van de voorbij varende schepen.
De serre heeft een fantastische plafondhoogte van 3.80 meter! en een toegangsdeur naar het terras en de steiger met de mogelijkheid om even aan te leggen en proviand aan boord te brengen.
Het raam in de zijgevel biedt een mooie (middagzon-) lichtinval.
De strak gestuukte wanden in combinatie met het luxe Elitis behang geven de living een luxueuze en warme uitstraling.
De luxe aan de voorzijde gesitueerde open keuken (wit) is door de huidige eigenaren ontworpen en op maat gemaakt en voorzien van push-to-open (soft-close) laden en deuren, kookeiland en extra brede apothekerskast. De deuren van de hoge inbouwkast zijn van olijfhout. De keukenbladen zijn vervaardigd van HI-MACS en voorzien van een moderne Carbon spoelbak.
De eigentijdse en strakke keuken is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur: grote koelkast, vriezer met 4 laden, combi stoomoven, combi magnetron, warmhoudlade/bordenwarmer, vaatwasmachine, combi Quooker (2,2 l), inbouwafzuigkap met liftfunctie, inductiekookplaat met 2 vrije zones, Teppanyaki plaat. Tevens zijn er ruim voldoende stopcontacten aanwezig.

Eerste verdieping
Via de moderne trapopgang met RVS design trapleuningen en glazen balustrade rondom het trapgat is de 1e verdieping bereikbaar met een unieke indeling.
In de praktische technische ruimte bevindt zich wasmachine- en droger aansluiting en de opstelling van de CV ketel Remeha (bouwjaar 2014).
Prachtige sfeervolle badkamer voorzien van een zwevend badkamermeubel met 6 ruime pusch-to-open/close laden, een massief eikenhouten blad met epoxy coating en 2 composiet waskommen.
Recentelijk is er een luxe douchewand geplaatst van wit gepoedercoat staal met veel glas waardoor er een open en ruimtelijk effect is.
Het vrijhangend toilet is voorzien van soft-close zitting en deksel. De stucwandafwerking van waterdicht beton ciré en de wandinbouwkranen, alsmede de lichtpunten met Touch-dim-functie maken het tot een unieke badkamer met alle comfort!
De masterbedroom van ca. 36 m2 heeft een prachtig uitzicht over de Oude Rijn. Vanuit deze kamer loopt u zo het terras op!
In de slaapkamer is een fraaie inbouwkast op maat gemaakt naar eigen ontwerp en veel hang- en leg opbergmogelijkheden, alsmede laden.
Aan de raamzijde staat het prachtige vrijstaande ligbad met kolomkraan en handdouche. Vanuit het bad heeft u fantastisch uitzicht op de voorbijvarende boten. Boven het bad is een mechanisch afzuigpunt gecreëerd.
Ook aan wandcontactdozen (11 stuks), lichtpunten en data aansluitingen voor tv en pc is volop aandacht besteed.
Kortom een heerlijke relaxruimte om te verblijven.
De royale 2e slaapkamer aan de waterzijde is voorzien van een schuifpui met veiligheids-/isolatieglas naar het heerlijke zonnige balkon aan de westzijde(ca.6x2 meter). Wanneer u deze kamer wenst te gebruiken als werk- of studeerkamer dan zijn er voldoende voorzieningen, zoals 11 wandcontactdozen en data aansluiting voor tv en pc.
De ruime 3e slaapkamer aan de voorzijde is eveneens voorzien van een balkon en ruim voldoende wandcontactdozen, alsmede data aansluiting voor tv en pc.

Bijzonderheden:
- In 1999 zijn de 5 panden aan de Hoorn gebouwd als bedrijfspanden, in 2007 zijn deze panden geheel verbouwd tot woonhuizen met de daarbij behorende isolatievoorwaarden. Tevens heeft de huidige eigenaar in 2014 bij het ontwerp en indeling van de woning de binnenwanden eveneens geïsoleerd.
- De gehele woning is voorzien van een UV bestendige polyurethaan gietvloer.
- Behoudens in de slaapkamers ligt er in de gehele woning vloerverwarming.
- Het afzuigsysteem in de woning is bedienbaar door middel van radio frequente bediening met timer functie.
- De woning is rondom voorzien van fraaie LED-verlichting met werking d.m.v. schemerschakeling.
- Bij het pand behoren 2 vaste parkeerplaatsen direct naast de woning.
- Vanaf de Hoorn bent u binnen enkele minuten op de toegangswegen richting Leiden, Den Haag, Utrecht, Amsterdam en Schiphol.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.
Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mocht er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Thuiskomen naar een werkdag is zowel in de winter als in de zomer heerlijk. In de winter de warmte van de vloerverwarming en/of openhaard. In de zomer genieten op het terras aan het water. De voorbij varende boten geven een vakantiegevoel.”

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 
 
 

De bewoner aan het woord

“Het is een plek waar je elke dag het gevoel hebt op vakantie te zijn in alle jaargetijden. Het uitzicht en de zonsopkomsten en zonsondergangen zijn geweldig , in de zomer veel te zien met alle boten die voorbij varen maar ook de rust die het uitstraalt en als je het leuk vind kan er gekletst worden met de zeilers, sloepvaarder of welke mensen aan boord dan ook die eventjes voor de brug liggen te wachten.... en ja uit allerlei landen ! Ze vertellen over hun reizen .... heel leuk Het gekabbel van het water is heerlijk om te horen ... En ja jou eigen bootje mag aangelegd overdag maar heeft wel een vast plekje in de zeer nabijgelegen haven nodig als permanente ligplaats.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Herenhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

2007

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

820 m³

Woonoppervlakte

198 m²

Perceeloppervlakte

192 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Tv kabel, Schuifpui, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Zonneterras

Ligging tuin

Noord

Garage/berging

Garage

Parkeerplaats

Schuur / berging

Inpandig

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Rust en zon aan de waterkant, prima uitvalswegen, ruimte, luxe en comfort

 

Aan de Rijn met veel boten die gezellig langsvaren

 

Heerlijke plek altijd ergens zon op de terrassen aan het water

 

Kant en klaar modern huis met veel ruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door: De bewoner

 
 

Geplaatst door: De bewoner

 
 

Geplaatst door: De bewoner

 
 

Geplaatst door: De bewoner

 
 

Geplaatst door: De bewoner

 
 

Geplaatst door: De bewoner

 
 

Geplaatst door: De bewoner

 
 

Geplaatst door: De bewoner

 
 

Geplaatst door: De bewoner

 
 

Geplaatst door: De bewoner

 
 

Geplaatst door: De bewoner

 
 

Geplaatst door: De bewoner

 
 

Geplaatst door: De bewoner

 
 

Geplaatst door: De bewoner

 
 

Geplaatst door: De bewoner

 
 

Geplaatst door: De bewoner

 
 

Geplaatst door: De bewoner

 
 

Geplaatst door: De bewoner