Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 189.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Woning:

Op de derde en tevens bovenste verdieping van een rustig, kleinschalig appartementengebouw vind je dit ruime en verzorgde driekamer appartement. Aan de voorzijde is een fantastisch vrij uitzicht richting het stadscentrum. Het ruime balkon ligt goed op de zon (zuidwest). In de onderbouw is een goed formaat berging en parkeergelegenheid is rijkelijk aanwezig bij het gebouw.

De indeling is als volgt:

Via het trappenhuis kom je op de derde verdieping. Een portiek biedt toegang tot twee appartementen. In dit portiek bevindt zich ook een extra berging welke bij het appartement behoort.
In het appartement is een ruime hal met de meterkast, een separate toiletruimte, de badkamer (2017) voorzien van een vaste wastafel, whirlpool bad en de wasmachine aansluiting.

De keuken (2017) is voorzien van de nodige kast- en ladenruimte en verder van inbouwapparatuur. In de heerlijk lichte woonkamer is een toegangsdeur naar het balkon en een doorgang naar de zijkamer welke zowel als eet-werk- of als extra slaapkamer worden gebruikt.

Het appartement is grotendeels voorzien van dubbel glas en eikenhouten vloer (toplaag). In 2017 zijn moderniseringen doorgevoerd die zorgen voor extra energiebesparingen. De VVE bijdrage is ca. € 85,77 per maand + €100,- voorschot stookkosten per maand.

Woonomgeving:

De wijk Liendert, waar het appartement gesitueerd is, ligt op ca. 5 minuten fietsafstand van de binnenstad van Amersfoort. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in de wijk, er is een Jumbo supermarkt en Lidl aanwezig.
Heeft u een auto? De uitvalswegen (A28/A1) zijn op korte afstand bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Kortom een heerlijk licht drie kamer appartement op een prettige locatie niet ver van de binnenstad.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

1965

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

215 m³

Woonoppervlakte

73 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

3

Aantal slaapkamers

2

Voorzieningen

Tv kabel, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

Blokverwarming

Warm water

Elektrische boiler eigendom

Isolatie

Dubbel glas

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Box

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Rustig wonen

 

Supermarkten vlakbij

 

Dichtbij oude stadscentrum en uitvalswegen

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's