Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 439.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Oldenzaalsestraat 53 A te Hengelo

Wonen in een verrassend ruim, fraai vormgegeven en luxe afgewerkt vierkamerappartement aan de rand van het centrum? Maak dan een afspraak en bekijk het met eigen ogen! Twee terrassen met een totale oppervlakte van 88 m2 en twee overdekte parkeerplaatsen maken het geheel compleet.

Begane grond:
Bij binnenkomst in de centrale hal ervaar je meteen de stijlvolle sfeer. Hoge plafonds met kroonluchters, een fraaie vloerafwerking, lambrisering en een warme vloerbedekking op de trappen. Bezoek meldt zich aan via de video-intercom en de lift brengt u op de gewenste etage.

Appartement gelegen op de eerste etage:
Hal/entree met garderobenis in combinatie met vaste kastruimte, meterkast en toilet, woonkamer, keuken, bijkeuken, badkamer, twee slaapkamers en de masterbedroom met garderobekamer.

Via twee dubbele glazen deuren is de ruime, lichte woonkamer van circa 51 m² bereikbaar. Een praktische en moderne wandkast met ingebouwde gashaard, waarin ook de TV is geïnstalleerd, geeft het geheel samen met eiken vloer een sfeervolle uitstraling. Het zonneterras aan de voorzijde is via een openslaande deur bereikbaar.

In de woonkeuken is een inbouwkeuken in hoekopstelling geplaatst. De keuken is uitgevoerd met greeploze fronten in hoogglans wit. Naast een kastenwand met diverse inbouwapparatuur maakt een spoeleiland met de nodige kastruimte en een vaatwasser deel uit van het geheel. Een composiet aanrechtblad met enkele roestvaststalen spoelbak in combinatie met een groentenspoel, Quooker en het navolgende uitgebreide pakket aan inbouwapparatuur maken het geheel compleet: 5-pits inductiekookplaat en een aan het plafond gemonteerde roestvaststalen afzuigkap en daarnaast in de kastenwand een elektrische oven, magnetron, koffiemachine met daar onder een warmhoudlade en een koelkast. Alle inbouwapparatuur is van het merk Siemens. Vanuit de woonkeuken heeft u middels openslaande deuren toegang tot het royale zonneterras aan de voorzijde van het appartement. Door middel van brede glazen schuifdeuren is het eetgedeelte van het zitgedeelte af te sluiten.

De bijkeuken is voorzien van een werkblad met vaste kastruimte en waskast met laden. De aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger bevinden zich onder het werkblad. Tevens is de CV-ketel hier geïnstalleerd, weggewerkt in kasten.

De master bedroom meet circa 13 m² en van daaruit is de aangrenzende garderobekamer van 5 m2 bereikbaar, alsook de badkamer. De moderne badkamer is uitgevoerd in een frisse zwart-witte kleurstelling en voorzien van een inloopdouche met drain, ligbad, twee wastafels met onderkasten, een hangend toilet en een designradiator.

De slaapkamer van circa 10 m² geeft toegang tot het terras aan de achterzijde van het appartement. Vanuit deze kamer is de derde slaapkamer van circa 12 m2 bereikbaar, deze is voorzien van vaste kastruimte met ingebouwde strijkplank.

Parkeerplaats:
Het appartement heeft de beschikking over een dubbele carport aan de achterzijde van het appartement, waar achter de berging van ruim 12 m2 is gelegen. Deze carport en berging liggen op een middels een automatische schuifpoort afsluitbaar achterterrein.

Bijzonderheden:
Het appartementencomplex is gerealiseerd in 2011 en kleinschalig van opzet. Een prachtig, onder architectuur gerealiseerd complex, op een fraaie locatie en nabij het centrum van Hengelo gesitueerd. Beide terrassen zijn voorzien van buitenkranen, het zonneterras is afgewerkt met hoogwaardige terrastegels van 60 x 60 cm. De totale oppervlakte is circa 233 m² inclusief de beide terrassen van gezamenlijk circa 88 m². Daarnaast meten de dubbele carport en berging circa 50 m². Intergas HR- CV-combiketel van 2011.

''Interesse in dit appartement? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''
In de koopakte zal een deponering van 10 % waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

2011

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

487 m³

Woonoppervlakte

145 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel, Lift

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Zonneterras

Tuin oppervlakte

88 m²

Garage/berging

Garage

Carport

Schuur / berging

Vrijstaand steen

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's