Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 159.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

In een groene woonomgeving, aan de zuidkant van Zutphen en vlakbij de prachtige IJsseloevers vind je park ‘Vesting de Bronsbergen’. Op dit park kun je met een gedoogbeschikking van de gemeente permanent wonen in deze goed onderhouden vrijstaande recreatiewoning met drie (slaap)kamers, nette badkamer, geïsoleerde berging en een ruime woonkamer met erker, sierhaard en open keuken. Je kunt parkeren op eigen terrein en de tuin biedt veel privacy. Uiteraard is de woning ook uitstekend te gebruiken als recreatiewoning; de omgeving is schitterend en nodigt je uit voor een kennismaking. Fijne locatie met de stranden en heerlijk zwemwater omringd door groen. Zeer interessant dus om te wonen en/of als belegging.

Vesting de Bronsbergen heeft vele voorzieningen waaronder een restaurant/brasserie, een eetcafé met snackbar/ijssalon, uitgebreide wellnessfaciliteiten, een binnenzwembad en een fitnessruimte. Doordat deze woning aan het begin van het park staat zijn alle voorzieningen dichtbij; ook is het maar een kort ritje met de auto voordat je van het park af bent. De waterplas op het park is breed geschikt voor recreatie of wandel eens langs de IJssel achter dijk. Steden als Arnhem, Apeldoorn, Deventer en Doetinchem zijn nabij… kom eens kijken om de sfeer, rust en ruimte te proeven.

Indeling:
Begane grond:
De hal is ruim en geeft toegang tot de woonkamer met open keuken, de nette toiletruimte met fonteintje, de badkamer, meterkast en de slaap-/werkkamer. De hal heeft een L-vorm; in het tweede deel is een tweede buitendeur richting de berging en onder de trap is plek voor de wasmachine en droger. De wanden en plafonds op de begane grond zijn in mooie kleuren geschilderd en op nagenoeg de gehele begane grond ligt een plavuizenvloer.
De woonkamer heeft een mooie erker met veel lichtinval, openslaande deuren naar de tuin en een sierhaard met schouw bij het zitgedeelte. De leefruimte is groot genoeg voor een flinke zithoek en een lange eettafel; overal heb je contact met de tuin dankzij de vele ramen. De open keuken heeft een hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur: een gaskookplaat met afzuigkap, een magnetron, vaatwasser en een koelkast.
De nette badkamer is ingedeeld met een ligbad, aparte douche, hoge wandradiator en een wastafel; het toilet zit in een aparte ruimte die je vanuit de hal kunt bereiken. Tegenover de badkamer is een slaapkamer, nu in gebruik als werkkamer. Een slaap- en een badkamer beneden; dat betekent dat je gelijkvloers kunt wonen!

Eerste verdieping:
Dankzij het raam in de zijgevel zijn de trapopgang en overloop licht. Er zijn twee slaapkamers, een berging en een toiletruimte met wastafel; de overloop is ruim genoeg voor een flinke garderobekast.
Beide slaapkamers hebben speelse schuine dakvlakken, zicht tot in de nok en vanuit de kamer aan de voorzijde heb je toegang tot het balkon en een praktische cv-/bergruimte. Geen badkamer boven maar wel een toilet en een wastafel; meer dan genoeg!

Exterieur:
Rondom de woning is een goed onderhouden, leuke tuin met twee terrassen en veel privacy. Je kunt parkeren op eigen terrein en (klein)kinderen hebben alle ruimte om te spelen. Links van de woning zijn een overkapping en een geïsoleerde berging; superhandig als extra opslagruimte.

Bijzonderheden:
- Recreatiewoning met een gedoogde permanente bewoningssituatie;
- Goede dak-, spouwmuur- en begane grondvloer isolatie;
- Verwarming en warm water via een cv-ketel;
- Het schilderwerk aan de buitenzijde is recentelijk gedaan;
- Mogelijkheid om gelijkvloers te wonen;
- Nette keuken, toiletruimte en badkamer;
- Voor algemeen (park)onderhoud en voorzieningen worden servicekosten in rekening gebracht;

Op het park is sprake van gemeentelijk gedoogbeleid. Momenteel wordt 75% van de woningen permanent bewoond. Het gedoogbeleid ten aanzien van permanente bewoning is onlangs verlengd t/m 2024; wel dient er een gedoogbeschikking bij de gemeente te worden aangevraagd.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

2000

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

342 m³

Woonoppervlakte

94 m²

Perceeloppervlakte

430 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Buitenruimte

Tuin

Tuin rondom

Tuin oppervlakte

365 m²

Garage/berging

Garage

Parkeerplaats

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Fijne lichtinval

 

Vrij uitzicht

 

meertje met zwemwater en strand naast de deur, speelplek voor kinderen en tennisbaan

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's