Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

€ 225.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Wat een ruimte, wat een uitzicht in dit heerlijk grote en lichte 3-KAMERAPPARTEMENT op de 11e verdieping met een zonnig balkon op het zuiden en prachtig uitzicht op water en groen! Nieuwsgierig geworden? Kom dan snel een kijkje nemen.

Het appartement is gunstig gelegen: scholen, ziekenhuizen, Universiteit, uitvalswegen, winkelcentrum - en station Dukenburg in de directe nabijheid.

Indeling:
Centrale entree met bellentableau, brievenbussen, toegang tot de afgesloten bergingen, trapopgang en lift naar de verdiepingen.

11e verdieping:
Als de lift stopt, lopen we door naar de voordeur die er precies tegenover ligt. Links en rechts ervan bevinden zich nog twee appartementen; drie appartementen per verdieping.
We komen binnen in een hal met garderoberuimte, meterkast en een berging waarin zich de cv-opstelling bevindt (Nefit 2005). Als we de volgende deur openen, ervaren we direct de ruimte en het licht! We passeren een kastenwand en staan dan in de riante woonkamer met half open keuken. Opvallend is het daglicht wat aan alle kanten binnenkomt. De keuken is van alle gemakken voorzien: 6 pits gaskookplaat, combi-magnetron, afzuigkap, grote koelkast en vriezer, vaatwasser en veel bergruimte. Ook vanuit de keuken is er prachtig uitzicht en licht door de aanwezigheid van grote raampartijen. Het balkon, waar je heerlijk na je werk kunt genieten van een drankje in de (avond)zon, is middels een schuifpui te bereiken.
Vanuit de woonkamer komen we op een soort overloop waar we toegang krijgen tot het toilet met fonteintje, badkamer en twee slaapkamers. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel en witgoedopstelling.

Berging:
Op de begane grond treffen we een ruime afgesloten berging met elektra aan.

Bijzonderheden:
- Aan beide zijden van het appartement is er buitenruimte wat prettig is in verband met glasbewassing (zeembalkon op noorden).
- Onlangs veel geïnvesteerd: nieuwe frontjes keuken (2016), fraaie laminaatvloer in gehele appartement (juni 2018), koelkast en vriezer (begin 2018), vaatwasser (eind 2018), gehele appartement nieuw deurbeslag (2018).
- Actieve VvE. De maandelijkse bijdrage is € 139,47.
- Beveiligingscamera’s bij centrale ingang en videofoon-installatie.
- Facebookpagina bewoners van het betreffende gebouw.
- Appartementencomplex is grotendeels gemoderniseerd; er staat nog meer te gebeuren (o.a. afstandsbediening centrale toegangsdeur, vernieuwing lift).
- Veel parkeergelegenheid.
- Aanvaarding in overleg.

Laat er niet teveel tijd overheen gaan, want zo’n fraai en INSTAPKLAAR appartement zie je niet vaak voorbij komen!

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Gezellige buurt waar ook wel eens wat georganiseerd wordt met elkaar, zoals kerstborrel beneden in de hal, bbq op het grasveld. Zo leer je de buren op een andere manier kennen.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

1973

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

309 m³

Woonoppervlakte

96 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

3

Aantal slaapkamers

2

Voorzieningen

Tv kabel, Schuifpui, Lift

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Box

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

mooie keuken met alle gemakken, lichte woning op de 11de etage, fijn balkon waar je heerlijk al vroeg in het jaar in de zon kunt zitten.

 

lekker zonnig balkon

 

rustige flat

 

veel winkels in de buurt

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door: