Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 199.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

UITGEBOUWDE TUSSENWONING MET GROTE BERGING, VERHARDE TUIN MET VERANDA GELEGEN IN RUSTIGE WOONOMGEVING OP KORTE AFSTAND VAN HET CENTRUM MET VOORZIENINGEN EN SCHOLEN.

De woning is gebouwd omstreeks 1955 en later uitgebouwd aan de achterzijde. Totale inhoud van de woning is circa 365 m² en het perceel is 154 m² groot. De woning heeft dubbele beglazing en er zijn rolluiken aanwezig op de 1e verdieping en aan de voorzijde op de begane grond. Verwarming in de woning gaat via gaskachels.

Indeling:
Hal met tegelvloer, meterkast en toiletruimte. De woonkamer heeft een schouw met gaskachel, eikenhouten vloerafwerking en schuifdeuren naar de aanbouw over de volle breedte aan de achterzijde. In de aanbouw hangt een gevelkachel voor de c er is een grote schuifpui naar de tuin met veranda. De open keuken heeft een moderne inrichting met spoelbak en gaskookplaat. Bij de keuken is ook nog een ruime provisiekast.

Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers met laminaatvloer. Twee slaapkamers hebben vaste kasten en de kleinste slaapkamer heeft een schuifkast. De badkamer is in 2017 nog gerenoveerd. Er is een wastafel met meubel, toilet en inloopdouche met glaswand. Met vaste trap is toegang tot de 2e slaapkamer. Op de overloop hangt een geiser die het warme water in de woning verzorgt. Verder is er nog een 4e slaapkamer met dakkapel.

De tuin is geheel verhard. Er staat een ruime veranda aan de woning. Achter in de tuin is een grote berging gebouwd. Dit is een stenen berging (circa 15 m²) en houten berging (ca. 25 m²). Deze houten berging is eventueel (gedeeltelijk) te verwijderen om de tuin te vergroten. In de berging is een deur naar de brandgang.

EEN LEUKE STARTERSWONING IN EEN VRIENDELIJKE WOONOMGEVING.

Vraagprijs € 199.000,= k.k.
Aanvaarding in overleg

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Mooie nieuwe wijk bijgekomen.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1955

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

365 m³

Woonoppervlakte

103 m²

Perceeloppervlakte

154 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

4

Energie

Verwarming

Gaskachels

Warm water

Geiser eigendom

Isolatie

Dubbel glas

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuidoost

Tuin oppervlakte

154 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buurt.

 

Oud maar gezellig huis.

 

Vlakbij het centrum

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's