Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 389.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze twee-onder-één-kapwoning aan de Schenkerven in Assendelft is absoluut geen doorsnee tweekapper. Dwarsgeplaatst en recht de lucht in gebouwd, hebben deze woningen bijzonder veel raamoppervlak. Door de Franse balkons kan er optimaal van de lichtinval worden genoten. Elke vierkante centimeter leefruimte wordt benut.

Deze in 2005 opgeleverde woning is gebouwd om wonen en werken te combineren. De benedenverdieping, met een extra hoog plafond, kan met gemak fungeren als atelier, studio of praktijkruimte. Momenteel wordt het hele huis gebruikt als woonruimte en vinden we op de begane grond een heerlijke tuingerichte leefkeuken. De fraaie brede houten vloerdelen benadrukken de grootte van de ruimte, waar een kook- en watereiland in direct contact staat met de achtertuin. Via de sierlijk hoge dubbele openslaande deuren stap je zo met je latte het zonneterras op. De design afzuigkap hangt boven een vijfpits gaskookstel, inclusief wokbrander. Het werkblad van een lichte composiet heeft een verzonken gootsteen met eengreeps mengkraan. Het eiland herbergt een vaatwasser, diepe kasten en brede laden. De apparatuur- en kastenwand maakt het huishouden compleet met een combi-oven/ magnetron, een koelkast en een vriezer.
De rechtstreekse opgang naar de straat zou zomaar afscheiding met een werkruimte mogelijk maken, waarbij de privacy van de bewoners blijft gewaarborgd.

De woonkamer ligt verheven en beslaat de complete eerste verdieping. Drie paar dubbele openslaande deuren en een schuifpui leiden naar Franse balkons. Hier liggen brede eikenhouten vloerdelen. De drie slaapkamers liggen op de tweede verdieping. Het grootste vertrek (14 m2) heeft aan twee zijden dubbele openslaande deuren met Franse balkons, de andere twee slaapkamers (respectievelijk 8,5 en 7 m2) hebben ieder hun eigen buitenruimte binnen met Franse balkons. De smaakvol en ruim opgezette badkamer (10 m2) met ligbad en separate inloopdouche verdient een aparte aanbeveling. Ook hier weer dubbele openslaande deuren met beschermhek, daarbij zijn de glanzende plavuizen comfortabel verwarmd. Het smaakvolle ladenmeubel met dubbele wasbak en spiegel met geïntegreerde verlichting en het luxueuze wandcloset maken de ruimte compleet.

Deze woning heeft energielabel A, het recente bouwjaar garandeert uitstekende bouwmaterialen en isolatiemaatregelen. Nog geen jaar geleden zijn 14 zonnecollectoren geplaatst, om in de energiebehoefte van de woning te voorzien.

Indeling:
Begane grond: hoofdentree woning. Hal met meterkast en openslaande deur naar grotendeels op het westen georiënteerde achtertuin, met zonneterras, vrijstaande stenen berging en achterom. Trapopgang en toilet met fontein. Eetkamer annex leefkeuken met fraaie houten vloer en extra plafondhoogte van 3,2 meter. Kast- en apparatuurwand en kook- en watereiland. Composiet werkblad. Vijfpits gaskookplaat met design wasemkap, combi-oven/ magnetron, vaatwasser, koelkast en vriezer. Diepe bergkast. Extra hoge dubbele openslaande glazen deuren naar zonneterras. Openslaande deur naar straat.

Eerste verdieping: Living met blank eikenhouten vloerdelen, open trap naar tweede verdieping en dubbelzijdige schuifpui met Frans balkon. Drie paar openslaande deuren met Franse balkons.

Tweede verdieping: Overloop met schuifwandkast. Was- annex stookruimte, met opstelling CV-installatie en aansluitingen wasmachine en -droger. Geheel betegelde badkamer met ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel met ladenmeubel en spiegel met verlichting, wandcloset en vaste kast. Dubbele openslaande deuren aan tuinzijde met Frans balkon. Twee slaapkamers met ieder dubbele openslaande deuren met Franse balkons. Ouderslaapkamer met twee paar openslaande deuren met Franse balkons (weerszijden).

De ligging van deze woning, waar ook gewerkt kan worden, is bijzonder gunstig. Zowel tweeverdieners als gezinshuishouden is mogelijk. Er is volop speelruimte, doorgaand vaarwater en er zijn diverse grasvelden in de omgeving. De nabijheid van de basisschool, het winkelcentrum en het NS-station zijn natuurlijk heel prettig. Hoe fijn is het als de kids maar een paar minuutjes hoeven te lopen en daarbij geen enkele gevaarlijke oversteek hoeven te maken! Tevens is er een zeer gunstige ontsluiting naar het Rijkssnelwegennet al is dit misschien niet eens de belangrijkste pré van deze veelzijdige woning. Wat deze woning vooral mee heeft, is dat het door zijn afmetingen, het bestemmingsplan, de locatie en de ligging werkelijk alle mogelijkheden biedt. Vlakbij het hart van het moderne Saendelft, maar net zo dichtbij de historische kern van Assendelft en Krommenie ben je hier gemakkelijk vindbaar en bereikbaar. En wil je dat niet? Dan woon je hier heerlijk rustig!

Bijzonderheden:
- woonoppervlakte 150 m2;
- inhoud 563 m3;
- perceelgrootte 129 m2 eigen grond;
- gecombineerde woon- en werkbestemming;
- energielabel A, inclusief 14 zonnepanelen (2018);
- aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

2005

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

563 m³

Woonoppervlakte

150 m²

Perceeloppervlakte

129 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Tv kabel, Glasvezel kabel, Zonnecollectoren

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Ligging tuin

West

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand hout

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's