Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 275.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Sfeervol wonen met nieuwe fundering! 

Wie sfeer wil hebben in een woning moet zeker eens een kijkje nemen bij deze leuke 2-onder-1 kapwoning aan Hanenpad te Zaandam. Indien u binnenstapt, proeft u het meteen. De luxe, handgemaakte keuken van massief hout, voorzien van diverse inbouwapparatuur, valt direct op. Als u een aantal stappen verder zet treft u de knusse woonkamer met de balken nog in het plafond. Aan de achterzijde van de woning is het toilet gelegen, alsmede de badkamer waar u uw eigen draai nog aan kunt geven. Een heerlijk ligbad? Of toch liever uw wasmachine naar beneden? Het is mogelijk! Daarnaast is de gehele begane grond voorzien van vloerverwarming. In de tuin treft u een stenen, vrijstaande berging. Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers gelegen, alsmede de ruimte voor de wasmachine. De vliering zorgt voor extra bergruimte. 

De afgelopen jaren heeft de woning flink wat verbeteringen ondergaan en dat is te zien. Zo is de woning grotendeels geïsoleerd, zijn de kozijnen beneden vervangen en voorzien van dubbel glas, zijn de technische installatie en het dakkapel vernieuwd en is de eerste hand gelegd aan de verbouwing van de badkamer. De aansluitingen zijn aanwezig en u kunt dit verder nog naar wens inrichten. 

Maar ook de locatie is zeer ideaal te noemen. In de directe omgeving zijn maar liefst 3 basisscholen te vinden. Het centrum van Zaandam is op loopafstand, alsmede de openbaar vervoer voorzieningen. Wilt u liever met de auto? Binnen enkele momenten rijdt u op uitvalswegen richting steden als Amsterdam, Haarlem en Alkmaar. 

Bouwjaar: 1910
Perceeloppervlakte: 90 m²
Woonoppervlakte: circa 87 m²
Inhoud: circa 319 m³

Bijzonderheden: 
- sfeervolle 2-onder-1 kapwoning; 
- fundering vernieuwd in 2011;
- begane grond voorzien van vloerverwarming;
- diverse verbeteringswerkzaamheden uitgevoerd; 
- luxe, handgemaakte keuken van massief hout voorzien van inbouwapparatuur;
- grotendeels voorzien van dubbel glas; 
- technische installatie is vernieuwd;
- centrale ligging. 

Aanvaarding in overleg

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Door de flinke lengte die de woonkamer heeft geeft het meerdere mogelijkheden qua inrichting, mensen zijn altijd erg verrast hoe ruim de woning is als ze eenmaal binnen staan. We krijgen altijd opmerkingen over het mooie balkenplafond, de keuken, de vloer, het mooie timmerwerk en de warme sfeer. In de zomer zitten we vaak heerlijk in de tuin te barbecueën, groot is de tuin niet, maar toch kan je er heerlijk vertoeven met twee gezinnen en een barbecue. De straat is heel bekend, zeker als zijstraat van de zuiddijk waarover ieder jaar in september de dam tot damloop word gelopen, wat erg gezellig is. Er zijn meerdere mensen die al hun hele leven hier wonen, er is zelfs iemand die hier al zo'n 84 jaar woont, ze noemen hem ook wel de burgemeester van het hanenpad. De straat loopt dood bij ons, dat geeft veel rust voor de deur. Wij parkeren altijd de auto voor de deur.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1909

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

319 m³

Woonoppervlakte

87 m²

Perceeloppervlakte

90 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Muurisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Ligging tuin

Noordwest

Tuin oppervlakte

40 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Veel opbergruimte

 

Het huis is zeer karakteristiek, de keuken is handgemaakt door een Jachtbouwer ( mij ) is gemaakt van massief pools eiken, met kozijntjes en een massief teakhouten blad van 7cm birmeens teak.

 

Er zit een nieuwe fundering in het huis, maar er is destijds ook een volledig nieuwe technische instalatie aangelegd, alsmede ook een vloerverwarming.

 

De tuin is klein maar zeer praktisch en gebruiksvriendelijk, doordat de straat doodloopt bij ons kunnen de kids ook heerlijk voor de deur spelen op straat.

 

Op korte afstand zitten veel speeltuintjes en scholen, vijfhoekpark, twiske, jagersplas.... enzenz

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's