Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 169.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Goed onderhouden driekamerappartement op de eerste verdieping nabij de Baronie

Dit aantrekkelijke appartement heeft een fantastische ligging met op loop-/fietsafstand het winkelcentrum “de Baronie”, het Bospark, het NS station en zelfs het gezellige centrum van Alphen a/d Rijn met volop horeca en winkels.
Oorspronkelijk betreft het een 2-kamerappartement maar de huidige eigenaren hebben door het plaatsen van een wand en een deur een extra kamer gecreëerd. Indien gewenst kan deze uiteraard eenvoudig weer verwijderd worden.
Kortom zoekt u een leuk appartement op de eerste verdieping met een fietsenberging in het souterrain dan adviseren wij u een afspraak te maken voor een vrijblijvende bezichtiging.

Begane grond
Via de buitentrap aan de achterzijde bereikt u het loopniveau met de centrale afsluitbare entree en toegang naar het appartement en de trapopgang naar de bovengelegen appartementen.

Eerste verdieping
Ruime entree/hal met meterkast en praktische garderoberuimte voorzien van schuifdeur.
Nette toiletruimte met granitovloer en wandbetegeling. Keurige badkamer voorzien van licht tegelwerk, een fraai lig-/zitbad en een wastafelmeubel. Eind 2018 / begin 2019 is de badkamer gerenoveerd waarbij een nieuwe glazen badklapwand, douchekop, douchekraan, designradiator en plafond met spots zijn geplaatst.

De keuken is extra breed (vanwege de ligging op deze verdieping) en uitgevoerd in Vanillekleur met aan 2 kanten kastjes, waardoor er veel berg- en werkruimte is. De navolgende inbouwapparatuur is aanwezig:
- combi magnetron (Siemens ca. 4 jaar),
- koel-/vriescombinatie(ca. 4 jaar),
- 4-pits gaskookplaat,
- afzuigkap en
- vaatwasmachine (Siemens ca. 4 jaar).
Tevens bevindt zich in de keuken de opstelling van de C.V.-ketel (AWB, bouwjaar 1998) en wasmachine aan- en afvoer. Vanuit de keuken is het balkon aan de achterzijde bereikbaar.

De grote slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde en is voorzien van een vaste kast.
De gezellige woonkamer is aan de voorzijde met uitzicht op de Prinses Irenelaan. De huidige eigenaren hebben een wand geplaatst in de woonkamer, zodat er een extra slaap/eetkamer is ontstaan.
Deze kamer biedt toegang tot het zonnige balkon aan de voorzijde.

Bijzonderheden:
- De hal, woonkamer, keuken en slaapkamers zijn voorzien van grenen houten vloerdelen.
- Bij het appartement behoort een fietsenberging in het souterrain van het complex.
- Bij de aankoop van een appartement wordt men van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. De servicekosten voor dit appartement bedragen € 160,= per maand. De stukken van de VVE liggen op ons kantoor ter inzage.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mocht er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wij hebben hier 13 jaar met veel plezier gewoond en ons gezin zien groeien met 2 kinderen, waarvan de jongste hier zelfs in huis geboren is. Wat ook dan dit huis speciaal voor ons maakt. Het is echt genieten van de zon van ochtend tot de avond en kan lekker op voorste balkon zitten en genieten ervan!! Verder is het fijn winkelen voor de boodschappen en andere dingen dat de winkels op loopafstand zitten!! Je bent er zo zelfs als je een wandelingetje maakt kan je de eendjes voeren in het bospark of zelfs de kinderboerderij bezoeken. Al met al een heerlijke woning om in te genieten en te leven.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

1965

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

191 m³

Woonoppervlakte

62 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

3

Aantal slaapkamers

2

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Gedeeltelijk dubbel glas

Energielabel

E

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Inpandig

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Ligging dichtbij winkels

 

Op loopafstand centrum

 

Kinderboerderij en speeltuintjes op loopafstand

 

Van ochtend tot avond zon in huis

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's