Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 450.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Let op op: bieden vanaf 450.000,-, de vraagprijs bedraagt 485.000,- k.k.

TER AAR, Korteraarseweg 76b

Vrijstaande woning met riante garage (ca. 41 m2) op een perceel van ca. 1.540 m2 eigen grond

• Riante woning met maar liefst ca. 148 m2 woonoppervlakte
• Garage van 9,40 meter lang en 4,40 meter breed
• Zeer diepe tuin met vrij uitzicht (perceel van ca. 1.540 m2)
• Gelegen in een mooie, rustgevende omgeving dichtbij de grote steden

Midden in het Groene Hart van de Randstad ligt de gemeente Nieuwkoop. Hier vindt men een prachtig weids gebied omgeven door groene polders en uitgestrekte plassen. Gemeente Nieuwkoop bestaat uit 13 kernen, waarvan Ter Aar onderdeel uitmaakt. Ter Aar ligt zeer centraal, diverse grote steden zoals Amsterdam, Utrecht, Den Haag en de luchthaven Schiphol zijn binnen 30 autominuten te bereiken. Alphen aan den Rijn ligt op nog geen 10 minuten rijden.

Ter Aar heeft een gezellige dorpskern met een diversiteit aan winkels, zodat u voor uw dagelijkse boodschappen in de buurt terecht kunt. In de directe omgeving vindt u veel recreatiemogelijkheden. Zo zijn er veel wandel- en fietsroutes uitgezet. Maar ook voor de watersporter is er volop keus. Zo kunt u op de Langeraarse en Nieuwkoopse Plassen uitstekend surfen of zeilen, met een fluisterbootje tussen de rieteilandjes van de Nieuwkoopse Plassen varen of vanaf de diverse zwemsteigers of strandjes een verfrissende duik nemen. De Gemeente Nieuwkoop heeft ook een prachtig aangelegde 18 + 9 holes golfbaan. De golfbaan ligt in een prachtige omgeving en heeft een gezellige countryclub op het terrein. Ook voor de overige recreatiesporten hoeft men niet ver te zoeken. In Ter Aar heeft men diverse sportverenigingen voor zowel buiten- als binnensporten. Kortom, een prettige omgeving om na een drukke dag in de Randstad heerlijk tot rust te komen en te kunnen genieten van de mooie, rustgevende omgeving.

Begane grond
Entree, hal, meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping, toegang tot de woonkamer, badkamer en slaapkamer. De woonkamer is gelegen aan de linkerzijde van het woonhuis, daardoor heeft het een prettige lichtinval. De woonkamer heeft een totale oppervlakte van ca. 28 m2. Via de woonkamer bereikt u de dichte keuken. De keuken is ca. 13 m2 en beschikt over een eenvoudig, maar net keukenblok. Vanuit de keuken bereikt u de praktische bijkeuken. Hier treft u onder andere de CV-opstelling, wasmachineaansluiting en toegang tot de garage en het toilet. Het toilet is tevens vanuit de slaapkamer te bereiken.

Terug naar de hal komen we bij de deur naar de kelder (ca. 2,05 x 3,36 meter) en de badkamer. De badkamer beschikt over een wastafel, ligbad en inloopdouche. Naast de badkamer is de slaapkamer gesitueerd.

De garage heeft een oppervlakte van maar liefst 41 m2, meer dan genoeg ruimte om meerdere auto’s te parkeren en zelfs dan houdt u nog voldoende bergruimte over. De garage beschikt over een elektrische kanteldeur, een zolder voor nog meer opbergruimte en nog een kelder die via de tuin te bereiken is.

De tuin biedt volop privacy en rust. Het pand ligt perfect op het perceel om de gehele dag van de zon te kunnen genieten (achtertuin noordwesten). De tuin is ingericht met terras bij de woning en een flink gazon. De oprit biedt toegang tot de stenen, aangebouwde garage. Op de oprit is ook meer dan voldoende ruimte om te parkeren.

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot 3 slaapkamers en een separaat toilet. De slaapkamers zijn respectievelijk ca. 14, 12 en 7 m2. Alle slaapkamers beschikken over veel bergruimte.

Bent u op zoek naar een woning die u nog volledig naar eigen wensen kunt afwerken en inrichten? Gelegen in een mooie, rustgevende omgeving met vrij uitzicht? Maak snel een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging!

Disclaimer
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie minimaal 10% van de koopsom. Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Drieman Garantiemakelaars Nieuwkoop opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben beide partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Bungalow

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1968

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

456 m³

Woonoppervlakte

148 m²

Perceeloppervlakte

1560 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Buitenzonwering

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

D

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Ligging tuin

Noordwest

Garage/berging

Garage

Aangebouwd steen

Schuur / berging

Vrijstaand hout

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's