Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 319.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Bent u op zoek naar een fijn gezinshuis in een groenrijke woonwijk? Dan is deze ‘stadsvilla’ zeker de moeite van het bekijken waard.

Deze zonnige helft van een dubbel woonhuis van ca. 160m² woonoppervlak biedt zowel binnen als ook buiten volop ruimte. Dankzij het dakterras op de tweede verdieping van ca. 35m² en de achtertuin op het zuid-westen is er altijd een plekje te vinden waar u heerlijk kunt genieten van de zon. Binnenshuis is er verrassend veel ruimte. Zo vindt u op de begane grond een extra kamer, die zeer geschikt is als kantoor/praktijkruimte. Er zijn 4 slaapkamers op de verdiepingen. Leefruimte genoeg!

Het woonhuis ligt in de woonwijk "De Vijfde Verloting"; een prettige leefomgeving en aantrekkelijke woonomgeving met veel groen en speelvoorzieningen voor kinderen. Scholen, een kinderdagverblijf, supermarkt, winkels op loopafstand en openbaar vervoer voor de deur. Daarnaast is de ligging dichtbij het Natuurschoonbos en het natuurgebied Terheyl bijzonder.

Indeling:
Begane grond:
Hal/entree, toilet met fontein, meterkast, ruime en lichte U-vormige woonkamer met open en lichte keuken, voorzien van koelkast, combi-oven & vaatwasser. De woonkamer en keuken is totaal ca. 51 m² groot. Door de raampartijen valt er veel licht naar binnen. Dat geeft een gevoel van ruimte. Via de keuken is de bijkeuken te bereiken, waar de witgoedaansluitingen zijn. In de bijkeuken zijn de toegangsdeuren naar de achtertuin op het westen en naar de lichte kantoor-/praktijkkamer met openslaande deuren naar de tuin. In de besloten achtertuin met privacy en zonneterrassen kunt u zowel beschut als in de zon zitten. Via de kantoor-/praktijkkamer komt u in de berging waar ruimte is voor fietsen, tuingereedschappen etc.

1e Verdieping:
Ruime overloop, 3 royale slaapkamers van ca. 15, 16 en 10m², waarvan de ouderslaapkamer toegang heeft tot het balkon en de slaapkamer aan de achterzijde een eigen wastafel heeft, ruime badkamer voorzien van douchecabine, ligbad, 2e toilet en dubbele wastafel.

2e Verdieping:
Via vaste trap komt u in de ruime en lichte hobbykamer van ca. 27m², die ook geschikt is als slaapkamer, twee openslaande deuren bieden toegang tot het groot en zonnig dakterras van ca. 35m². Hier kan men in de ochtend en in de middag heerlijk vertoeven in de zon. In de dakkamer bevindt zich ook de c.v. ketel achter de paneelgordijnen. Hier is ook extra bergruimte. De mogelijkheid bestaat om de hobbykamer te splitsen in 2 kamers.

Bijzonderheden:
- Volledig geïsoleerd;
- C.V. ketel uit 2016;
- Ruim gezinshuis met maar liefst 6 kamers;
- Veel leef- en buitenruimte.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

De bewoner aan het woord

“De extra werkkamer/slaapkamer beneden is een fijne plek om te werken. Ideaal om als praktijkruimte te gebruiken. In dat geval kun je in de garage een extra toilet/douche maken.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1993

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

550 m³

Woonoppervlakte

160 m²

Perceeloppervlakte

259 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

5

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Frans balkon, Tv kabel, Schuifpui

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

West

Tuin oppervlakte

259 m²

Garage/berging

Garage

Garage mogelijk

Schuur / berging

Inpandig

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

directe verbinding met Groningen voor de deur

 

een gezellige buurt met prettige mensen

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's