Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 385.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Toe aan een moderne, INSTAPKLARE NIEUWBOUWWONING? Deze eengezinswoning, gelegen in het Pascalkwartier biedt het u! De in 2018 opgeleverde 5-kamer woning beschikt over een luxe keuken en badkamer welke modern uitgevoerd zijn. Kom snel eens langs voordat deze gewilde woning aan uw neus voorbij gaat!

Begane grond
Entree met luifel en tegelvloer, hal en gang. In de hal bevindt zich het half betegelde, luxe toilet dat in wit/grijs uitgevoerd is en over een zwevend closet beschikt. Verder vindt u hier de meterkast met 3x aardlekschakelaar, 8 groepen en een dubbele fornuisgroep. Vanuit de hal bereikt u de woonkamer die over openslaande deuren, een trapkast met elektra, behang en keramiek plavuizen met vloerverwarming beschikt. Er is een luxe open keuken, welke modern is uitgevoerd. De keuken beschikt over panladen en de volgende inbouwapparatuur van Siemens: inductie kookplaat, grote koelkast, vriezer, vaatwasser, rvs afzuigkap, combi-magnetron en oven met stoomfunctie. Beide laatstgenoemde apparatuur is van het nieuwste model Black steel design.

Eerste verdieping
Overloop met open trap naar tweede verdieping en toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Alle drie de slaapkamers zijn voorzien van laminaat en behang. De luxe badkamer is geheel betegeld en beschikt over een wastafelmeubel, spiegelkast, een designradiator, zwevend toilet, een royaal ligbad met handdouche en een separate douchecabine. Zowel het bad als de douche, beschikt over een thermostaatkraan.

Tweede verdieping
De open zolder beschikt over een Fakro tuimelraam, bergruimte achter de knieschotten, zowel voor als achter, aansluiting voor wasmachine en wasdroger en de MV-unit. De zolder is voorzien van laminaat en behang.

Tuin
Voortuin van ca. 3.00 x 5.50 m gesitueerd op het zuidoosten en een achtertuin van ca. 7.75 x 5.50 m gelegen aan het water en op het noordwesten.

Isolatievoorzieningen
De woning is volledig geïsoleerd en beschikt over HR++ glas.

Bijzonderheden
Voor de maatvoering verwijzen wij u graag naar de plattegronden. Er is een berging van 2.40 x 2.80 m. De woning is in 2018 opgeleverd. In de straat wordt op termijn een speeltuin gerealiseerd.

Verwarming
Verwarming geschiedt middels stadsverwarming

Ligging
Gelegen aan het water in het Pascalkwartier. Er bevindt zich een speeltuin dicht in de buurt van de woning. Ook is het natuur- en recreatiegebied Kooiwalbos dichtbij. Verder zijn er scholen in de buurt en ligt het Maasstad Ziekenhuis op een kleine kilometer afstand. Uitvalswegen en openbaar vervoersvoorzieningen bevinden zich in de buurt.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2018

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

525 m³

Woonoppervlakte

147 m²

Perceeloppervlakte

138 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Mechanische ventilatie

Energie

Verwarming

Stadsverwarming

Isolatie

Volledig geisoleerd

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Noordwest

Tuin oppervlakte

65 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Box

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Modern

 

Dichtbij stad en winkels

 

Rustig

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's