Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 289.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Wil jij ook riant wonen in een fijn licht en smetteloos interieur? Behoren een bijkeuken, een inpandige garage, 4 ruime slaapkamers, een stijlvolle uitstraling en een praktische, korte afstand ten opzichte van het stadshart en het NS intercity station tot je wensenpakket? Wees er dan snel bij!
In de rustige, groene en kindvriendelijke woonwijk “de Woldmeenthe” is deze stijlvolle halfvrijstaande woning gelegen op een kavel van 255 m² aan een autoluw straatje. De tuin rondom is netjes en speels aangelegd. Er is ruimte voor 2 auto's op de oprit en eventueel een auto in de aangebouwde garage. Vanuit de living leuk uitzicht over een van de vele waterpartijen naar de de entree van de wijk.

De indeling van de woning is als volgt:
Begane grond: de entree geeft toegang tot het toilet met wandcloset en fonteintje. De ruime straatgerichte woonkamer met erker brengt veel licht in de woning (woonkamer op het zuiden). Aan de achterzijde een keurige open keuken. De hoekopgestelde keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur (koelkast, combi-magnetron, afzuigschouw, vaatwasser en 5-pits fornuis). De openslaande deuren bieden toegang tot de ruime achtertuin. Vanuit de keuken toegang tot de aangebouwde volledig geïsoleerde bijkeuken met alle aansluitingen ten behoeve van het witgoed.
De verlengde garage is inpandig (via de bijkeuken) te bereiken en biedt, indien gewenst, uitstekende mogelijkheden voor het levensloopbestendig maken van de woning.

Via de hardhouten trap in de hal toegang tot:
1e Verdieping: overloop, drie slaapkamers (9m², 13m² en 17m²), waarvan de ouderslaapkamer met balkon aan de voorzijde van de woning. De fraaie badkamer is voorzien van een ligbad met whirlpool, wandcloset, vaste wastafel in badkamermeubel, designradiator en een separate douchegelegenheid.

2e Verdieping: zolderverdieping met de opstelplaats van de HR CV-ketel en warmte terugwininstallatie met boilerfunctie, grote open ruimte met 2 Velux dakvensters alwaar een ideale mogelijkheid voor werk-/hobbyruimte. Tevens een opstelplaats voor het witgoed. De 4e slaapkamer heeft een oppervlakte van maar liefst 20 m² met een plafond tot in de nok waardoor een speelse hoogte extra ruimtewerking oplevert (prachtige tienerkamer!).
Bijna de gehele woning is voorzien van een laminaatvloer in een lichte kleurstelling.

De onderhoudsarme, praktische stadstuin is voorzien van strakke heggen, gras en een terras. De achtertuin is tevens door de naastgelegen steeg te betreden.

De Woldmeenthe is een van de jongste wijken. De vele groenvoorzieningen en waterpartijen in de wijk doen denken aan tijden waarin aan ruimte geen gebrek was. De fraai aangelegde fiets- en wandelpaden doorkruisen de wijk en de fraaie zichtlijnen, evenals de stedenbouwkundige architectuur zijn een schot in de roos. Zeer prettige en kindvriendelijke wijk, onder andere door overzichtelijke groenstroken en extra brede trottoirs, waardoor tevens een rustig straatbeeld wordt verkregen.

De wijk wordt op een natuurlijke wijze begrensd door de Steenwijker Aa met daarachter landerijen en schitterend natuurgebied waaronder het bos "De Woldberg". Vanuit de wijk directe aansluiting op de A32 richting Heerenveen, dan wel met aansluiting op de A28 richting Zwolle. Op ca. 5 autominuten van het sfeervolle centrum, met zeer uitgebreid winkelaanbod. Op loopafstand van het Medisch Centrum, BSO/kinderdagverblijf en het Intercity NS-station.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Het is een heerlijk, vooral ruim huis om in te wonen. Je voelt je er direct thuis. Fijne, rustige buurt met erg aardige buren. Je zit overal vlakbij, de natuur, de stad en de woning ligt erg centraal. Je pakt zo de auto en zit in een halve minuut op de snelweg. De tuin is ruim, ook is er een prachtige aanbouw voor bijvoorbeeld uw wasmachine en droger. Ook is de garage ruim en praktisch. Het huis beschikt over prachtige, lichte kamers. Al met al voel je je direct thuis in dit huis!!”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

2005

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

649 m³

Woonoppervlakte

159 m²

Perceeloppervlakte

255 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Noord

Tuin oppervlakte

100 m²

Garage/berging

Garage

Aangebouwd steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Zonnige tuin

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Groene omgeving

 

Veel opbergruimte

 

Fijne lichtinval

 

Vrij uitzicht

 

Dichtbij OV

 

Dichtbij de stad

 

Je zit zo op de snelweg

 

Ruim opgezette wijk met veel groen

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's