Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 264.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Woningzoekenden klaar, verhuizen maar….. Bij deze in 2016 geschakelde twee-onder-een-kap woning op 247 m2 eigen grond wordt het voor de nieuwe bewoners wel heel makkelijk gemaakt. Het predicaat ‘instapklaar’ is hier zeker van toepassing. De gehele woning is afgewerkt in tijdloze kleurstellingen. Benieuwd naar wat deze woning met o.a. een fraaie keuken, drie slaapkamers (meerdere mogelijk) en een garage nog meer te bieden heeft? Bel snel voor het maken van een afspraak.

Indeling:
De woning betreden we vanuit de entree/hal. In de hal is een meterkast (7 groepen – dubbel tariefmeter), een laminaatvloer en een geheel betegelde toiletruimte met fonteintje, mechanische ventilatie en closet aanwezig. Vanuit deze ruimte lopen we door naar de woonkamer.

Woonkamer.
Een fijne ruimte met veel lichtinval wat voor een prettig leefklimaat zorgt. De woonkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en beschikt over een laminaatvloer, een trapkast en een Tv-aansluiting. Vanuit de woonkamer bereiken we de tuingerichte en open woonkeuken.

Keuken.
Heerlijk tafelen met familie of vrienden is in deze keuken zeker mogelijk. De thuiskok heeft de beschikking over een fraaie U-vormige keukenopstelling die voorzien is van het volgende inbouwapparatuur: koelkast, vaatwasser, combimagnetron, afzuigkap en een 5-pits gaskookplaat.

Vanuit de keuken is er middels openslaande tuindeuren toegang tot het aangrenzende en zonnig gelegen terras (ligging: zuidwest).

1e Verdieping:
Aangekomen op de overloop krijgen we toegang tot de badkamer en drie slaapkamers die allen voorzien zijn van een laminaatvloer en een rolluik. Bij de slaapkamer aan de voorzijde heeft u tevens de beschikking over een dress room.

Badkamer.
De geheel betegelde badkamer is voorzien van een plavuizenvloer (met vloerverwarming), mechanische ventilatie, een badmeubel (met wastafel), een 2e toilet en een inloopdouche.

2e Verdieping:
Middels een vaste trap te bereiken bevloerde zolderverdieping met stahoogte. Deze ruimte is geschikt voor het creëren van een of meerdere extra (slaap)kamers.

Algemeen:
De voortuin beschikt over sierbestrating, beplanting en een oprit naar de garage die tevens dienst doet als parkeerruimte op eigen terrein. De middels een vrije achterom te bereiken achtertuin heeft een goede bezonning (zuidwest), heeft relatief weinig inkijk en is o.a. voorzien van een ruim terras.

Garage.
Bij deze woning hebben we tevens de beschikking over een aangebouwde en geïsoleerde garage. Deze garage is voorzien van een elektra, een uitstortgootsteen (warm/koud aansluiting), een roldeur en een separate loopdeur.

Bijzonderheden:
• De woning is volledig geïsoleerd
• De woning is op diverse plaatsen voorzien van rolluiken
• De woning is gunstig gelegen tov. van de winkelvoorzieningen (o.a. Jumbo supermarkt), de jachthaven en een strandje
• De verwarming geschiedt middels een HR Cv-combiketel
• De woning is zowel op de begane grond als op de 1e verdieping voorzien van een vloerverwarming (per vertrek in te stellen)

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

2016

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

400 m³

Woonoppervlakte

134 m²

Perceeloppervlakte

247 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Rolluiken, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuidwest

Garage/berging

Garage

Aangebouwd steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Energiezuinig

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's