Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 450.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

U ZOEKT KWALITEIT EN PERFECTIE IN DE AFWERKING?! Dan staat hier het perfecte huis voor u!

Een heerlijke uitgebouwde TWEE-ONDER-EEN KAPWONING MET GARAGE met veel luxe elementen, op een prima locatie in woonwijk de Heuve met aan de achterzijde een prachtige achter- en zijtuin met een terras aan het water alwaar u kunt genieten van uw privacy.
Woonwijk de Heuve kenmerkt zich door veel groen en een ruime opzet van woningen. In volle overtuiging geven wij u de tip om te kopen!

Algemeen:
- Bouwjaar: 1997
- Perceeloppervlak: 697 m2 waarvan 277 m2 in bruikleen om niet is van de gemeente Beuningen
- Inhoud: 656 m3
- Woonoppervlak: 163 m2 (woonhuis)
- Overig inpandige ruimte: 24 m2 (garage)
- Gebouw gebonden buitenruimte: 14 m2 (dakterras)

Indeling

Begane grond: entree, hal met uitgebreide meterkast (2007), toiletruimte (2007) met een modern vrij hangend toilet met fontein, trapkast. Grote L-vormige woonkamer met een prachtige gashaard. De achterzijde van het woonhuis is in 2007 3 meter uitgebouwd. Hierdoor is een heerlijke woonkeuken ontstaan. Luxe keuken met werkeiland (2007) welke is voorzien van een 5-pits gasfornuis inclusief wokbrander, afzuigkap, koelkast, vrieskast, vaatwasser, combi magnetron met pyrolyse stand, oven, quooker en een koffie-automaat. De keuken is afgewerkt met een hardstenen aanrechtblad. De achtergevel is voorzien van openslaande deuren welke toegang bieden tot de achtertuin. De begane grond is voorzien van een leistenen vloer met vloerverwarming.

De garage is binnendoor bereikbaar en voorzien van een elektrische deur en elektra. De voorbereidingen voor warm en koud water en een afvoer zijn reeds aanwezig.

Eerste verdieping: overloop met moderne toiletruimte (2013) voorzien van een vrij hangend toilet. Grote slaapkamer aan de achterzijde van het woonhuis. 2 Slaapkamers aan de voorzijde van het woonhuis. Twee slaapkamers zijn voorzien van praktische schuifkasten.
Luxe moderne badkamer (2013) met inloopdouche voorzien van regendouche, ligbad en een wastafelmeubel met 2 onderladen. De badkamer is tevens voorzien van mechanische ventilatie, inbouwspots en inbouwradio.

Tweede verdieping: overloop met schuifkastenwand met hierin een c.v.-opstelling (Nefit Ecomline HR combi-ketel, 2015, i.c.m. een elektrische boiler Daalderop (150 boiler, circa 3,5 jaar oud)) en aansluitingen voor witgoed. In de overloop is een keurig plafond gelegd met hierboven een kleine vliering. Grote vierde slaapkamer met een rolluik en een deur naar het dakterras van 14 m2. Voldoende bergruimte. Deze verdiepingsvloer is in 2009 gemoderniseerd.

Tuin
De achtertuin is in 2008/2009 geheel vernieuwd en heeft een terras, gelegen aan het water. De tuin is gelegen op het zuid-oosten, en extra groot door gemeentegrond in bruikleen. De tuin is voorzien van aansluitingen voor diverse lichtpunten en een beregeningsinstallatie met een timerfunctie. Zonnescherm op de achtergevel over de gehele breedte van het woonhuis.

Bijzonderheden
- De woning is voorzien van 20 zonnepanelen met 2 omvormers welke jaarlijks 6.500 kWh aan elektra opleveren; met recht kan gezegd worden dat dit een zeer energiezuinig woonhuis is
- Airconditioning in de grote slaapkamer 2017
- Zolderverdieping voorzien van CAI/UTP
- Woning is uitgebouwd in 2007
- Groepenkast is vervangen en uitgebreid in 2007, al het schakelmateriaal op de begane grond is in 2007 vervangen en uitgebreid en in de badkamer in 2013
- Buitenschilderwerk van 2015
- Veel parkeergelegenheid op eigen terrein
- Fantastische tuin

Sterke punten
- Veel ruimte, binnen en buiten!
- Veel luxe!
- Veel vrijheid!
- Goede locatie!
- Dicht bij uitvalswegen!
- De ligging van Beuningen bij het knooppunt van de A50 en de A73 zorgt voor een uitstekende ontsluiting!

Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Halfvrijstaande woning

Bouwjaar

1997

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

656 m³

Woonoppervlakte

163 m²

Perceeloppervlakte

697 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Buitenzonwering, Mechanische ventilatie, Rolluiken, Tv kabel, Glasvezel kabel, Rookkanaal, Airconditioning

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin, Zonneterras

Ligging tuin

Zuidoost

Garage/berging

Garage

Aangebouwd steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Veel parkeer ruimte.

 

snel op uitvals wegen

 

in voor en najaar kun je nog lang genieten van de zon.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's