Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 300.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze eigenzinnig gedecoreerde eengezinswoning aan het Terpenland in Assendelft ligt aan de rand van nieuwbouwwijk Saendelft. Deze wijk sluit aan op de doorgaande route maar kenmerkt zich door de autovrije hofjes, zoals dit deel van de straat, waarbij de woningen ten opzichte van elkaar veel vrijheid en privacy hebben. De riante achtertuin van meer dan zestig vierkante meter helpt daarin ook een flinke hand mee, dat spreekt. Deze royale buitenruimte biedt de mogelijkheid om de woning nog verder uit te breiden. Bij de bouw in 2007 zijn twee extra heipalen geplaatst zodat de woonkamer meer leefruimte kan krijgen. Kán, hoeft natuurlijk niet. Dat bedoelen we ook met vrijheid.

De woning is op een bijzondere manier ingedeeld, met twee slaapkamers van ieder 15 m2 op de eerste en een derde slaapkamer op de zolderverdieping. Dat schept mogelijkheden hier vertrekken te creëren. De begane grond modern is uitgevoerd met strakke wanden en een verwarmde plavuizenvloer en een open keuken die van alle gemakken is voorzien. Buiten het hedendaagse comfort van de vloerverwarming, dat je hier ervaart door te vóelen, wil het oog iets Een brocante slaapkamer, de tweede slaapkamer in een barokken stijl gedecoreerd en de badkamer ademt de sfeer van een badhuis. Superleuk en tegelijk slechts decoratie van onderliggende luxe. Een ander kleurtje en uitstraling is heel gemakkelijk te veranderen.

Indeling:
Begane grond, geheel met lichtgekleurde plavuizen met vloerverwarming. Entree. Hal met meterkast. Toilet.
Open keuken met prachtig gepolijst granieten werkblad in U-opstelling. zespits gaskookplaat met wasemkap en nog vrijwel nieuwe combi-oven, koel-/ vriescombinatie en vaatwasser. Lichte woonkamer met trapopgang en diepe kast. Dubbele openslaande deuren naar achtertuin, met chalet en houten berging. Achterom.

Eerste verdieping: overloop met vaste trap naar zolderverdieping. Gesloten wasruimte met aansluitingen wasmachine en -droger. Eerste slaapkamer (15 m2). Badkamer, uitgevoerd met getrommelde marmeren tegels en stucwerk. Inloopdouche met gebogen glazen deur, fraai ingebouwd ligbad, betegelde nis met twee marmeren waskommen, ingemetselde spiegel met verlichting en kastruimte. Tweede slaapkamer (15 m2) met houten vloer en lambrisering. De eerste verdieping is ook geheel voorzien van vloerverwarming.

Tweede verdieping: overloop met opstelling CV-installatie (2007). Twee diepe bergkasten onder het dakafschot. Derde slaapkamer met dakraam.

Het Terpenland ligt aan de buitenrand van Saendelft, een inmiddels volledig tot wasdom gekomen nieuwbouwwijk aan de noordkant van Zaanstad. Alle dagelijkse voorzieningen liggen op loopafstand, het winkelcentrum heeft vestigingen van zowel Albert Heijn als de Vomar. Hier vind je ook een keur aan verswinkels, speciaalzaken en delicatessen.
Saendelft bestaat uit buurtjes, intiem maar toch met onderlinge samenhang. De automobilisten worden zoveel uit de straten geweerd, er wonen immers veel kinderen, en hebben hun eigen 'ringen' als doorgaande route naar het Rijks- en provinciale wegennet. Rode fietsvoorrangspaden leiden de jeugd vlot en veilig naar de basisschool en het voortgezet onderwijs. Het gloednieuwe sportveldencomplex ligt op loopafstand van Terpenland. Het station is op 10 minuten loopafstand en ieder kwartier vertrekt een trein die je binnen half uur naar Amsterdam Centraal station brengt.

Bijzonderheden:
- woonoppervlakte 108 m2;
- inhoud 399 m3;
- perceelgrootte 122 m2 eigen grond;
- bouwjaar 2007, energieklasse A;
- uitbouw achtergevel mogelijk (paalfundering aanwezig);
- rustige ligging in autovrij hofje, parkeergelegenheid aanwezig;
- aanvaarding in overleg (vanaf begin mei 2019 mogelijk).

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2007

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

399 m³

Woonoppervlakte

108 m²

Perceeloppervlakte

122 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Noordoost

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand hout

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's