Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 259.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Verrassend ruime hoekwoning met een sfeervolle woonkamer én een moderne badkamer (2019), gelegen in de gewilde woonwijk De Beljaart in Dongen. Deze woning beschikt over twee slaapkamers op de eerste verdieping en daarnaast bestaat er de mogelijkheid tot het creëren van 1 á 2 extra slaapkamers op de tweede verdieping. De tuin is gesitueerd op het westen waardoor u ook na een lange dag werken nog heerlijk kunt genieten van de avondzon!

LIGGING EN OMGEVING
Deze woning is gelegen in de nieuwbouwwijk De Beljaart. Deze wijk is gelegen aan de noordwest kant van Dongen en wordt gekenmerkt door veel groen en verschillende bouwstijlen. Het centrum van Dongen is gelegen op korte afstand van de woning, hier vindt u een diversiteit aan voorzieningen waaronder supermarkten, kledingwinkels, speciaalzaken, basisscholen en horecagelegenheden. De Rijkswegen N269 en N260 zijn binnen ca. 7 autominuten bereikbaar, via deze wegen bereikt u vlot de steden als Oosterhout, Breda en Tilburg. Ook is er nabij de woning een bushalte aanwezig.

BOUWKWALITEIT
De woning is traditioneel gebouwd en volledig geïsoleerd. De kozijnen zijn uitgevoerd in hardhout en voorzien van dubbele beglazing. Ook zijn er rolluiken in de gehele woning aanwezig. De verdiepingsvloeren zijn van beton. De woning wordt verwarmd en voorzien van warm water via een centraal systeem. In de woning is het doorstroomapparaat van de warmtepomp aanwezig. De woning is op elke verdieping voorzien van vloerverwarming welke dient als hoofdverwarming, deze is per ruimte afzonderlijk in te stellen. De woning wordt geventileerd via een mechanisch ventilatiesysteem. Daarnaast is in 2019 de badkamer volledig vernieuwd.

INDELING

Begane grond:
Hal/entree met meterkast en opstelplaats unit warmtepomp, gedeeltelijk betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje, trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de woonkamer.

Sfeervolle woonkamer met veel lichtinval door de grote raampartijen en openslaande tuindeuren. Vanuit de woonkamer heeft u een mooi uitzicht op de achtertuin. Verder is er tussen de woonkamer en de halfopen keuken een gezellige eethoek gecreëerd.

De halfopen keuken heeft een hoekopstelling en is voorzien van een spoelbak, vaatwasser, afzuigkap en een fornuis met daaronder een elektrische oven. De keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning.

De tuin is gesitueerd op het westen, heeft een groot terras en beschikt over een achterom. Verder is er rondom een opgemetselde muur aanwezig en staat er achterin de tuin een houten berging welke is voorzien van elektra. De achtertuin is ca. 12.5 m diep, en de berging is ca. 6 m² groot. De gehele voor- en achtertuin is voorzien van kunstgras.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot alle vertrekken en vaste trap naar de tweede verdieping.

Slaapkamer I bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is ca. 2.91 m x ca. 3.29 m.

Slaapkamer II bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is ca. 4.28 m x ca. 2.90 m.

De badkamer is zeer recent volledig vernieuwd, is geheel betegeld en voorzien van een fraai modern wastafelmeubel met dubbele wastafel, een vrijhangend closet, een extra grote ruime inloopdouche met thermostaat kraan en een heerlijk tweepersoons ligbad. Het rolluik in de badkamer biedt privacy tijdens het douchemoment.

Ook is er een wasruimte aanwezig waar de wasmachine en droger staan opgesteld, deze ruimte kan ook goed gebruikt worden als extra bergruimte.

Tweede verdieping:
Via vaste trap bereikbare ruime open zolder. Deze zolder biedt de mogelijkheid om 1 of zelfs 2 extra slaapkamers te creëren.

Bijzonderheden:
- De woning is gelegen in de geliefde woonwijk 'De Beljaart'.
- Gehele woning is afgewerkt met een fraaie Strizo natuursteen vloer en voorzien van rolluiken.
- De Strizo vloer in het toilet is geheel waterdicht geseald alsook in de badkamer.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

2007

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

375 m³

Woonoppervlakte

128 m²

Perceeloppervlakte

167 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

2

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Rolluiken, Tv kabel, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

Vloerverwarming geheel

Warm water

Centrale voorziening

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Ligging tuin

West

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Energiezuinig - veel groen - gezellige buurt

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's