Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 179.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Spastraat 12 te Hengelo (O)

Wilt u betaalbaar wonen in een gewilde woonomgeving, in een volledig geïsoleerde en prima afgewerkte royale TUSSENWONING met 3 slaapkamers, extra hobby-/werkkamer, moderne keuken en een zonnige tuin met achterin een houten schuur? Pak dan nu deze mooie kans!

De woning heeft een ideale ligging in een kindvriendelijke woonomgeving nabij het 'Wijkcentrum Slangenbeek' en 'Waterpark Vossenbelt'.

Indeling:
Begane grond:
Entree/hal met meterkast, toilet en trapopgang naar de eerste verdieping, woonkamer en keuken.

De royale woonkamer is tuingericht, meet een oppervlakte van circa 25 m² en is voorzien van een schuifpui in de achtergevel.

Aan de voorzijde van de woning vinden we de zeer complete en stijlvolle keuken, die is voorzien van een 5-pits rvs gasfornuis met grote oven, rvs afzuigkap, inbouw koel-/vriescombinatie en een vaatwasser. Het aanrechtblad is uitgevoerd in chique hardsteen (Silestone).

Eerste verdieping:
Vaste trapopgang in het midden van de woning welke uitkomt op de hobby-/werkkamer. Vandaar uit heeft u toegang tot de overloop, slaapkamer en badkamer. Een vaste trap, wederom in het midden van de verdieping geeft rechtstreeks toegang tot de tweede verdieping.

De hobby-/werkkamer meet een oppervlak van bijna 17 m², geeft een fraai zicht op het voorgelegen wijkwinkelcentrum en is prima in te richten als bijvoorbeeld een eetkamer, hobbyruimte, chill plek voor de kinderen of studeerkamer.

De ouderslaapkamer aan de achterzijde meet een oppervlak van bijna 13 m² en is voorzien van een nette laminaatvloer.

De badkamer (2000) is geheel betegeld en is voorzien van douchevoorziening, staand toilet en vaste wastafel.

Tweede verdieping:
Overloop met berg-/stookruimte en twee extra slaapkamers. De slaapkamers meten respectievelijk 13 en 12 m² en zijn beide voorzien van een nette laminaatvloer. De berg-/stookruimte dient als opstelplaats voor de Cv-ketel en het warmteterugwinning systeem. Tevens vindt u hier de aansluitingen voor wasmachine en wasdroger.

Tuin:
Besloten en speels ingedeelde zonnige achtertuin die nagenoeg geheel onderhoudsvrij is. De ligging is gunstig, namelijk op het zuidoosten. De tuin heeft twee terrassen, een houten schuur en een eigen achterom.

Overige bijzonderheden:
Het woonhuis is gebouwd omstreeks 2000, de perceeloppervlakte bedraagt 121 m² en de inhoud van het woonhuis ligt rond de 383 m³. De centrale verwarming en warmwatervoorziening geschieden door middel van een Vaillant VHR Cv-ketel van het bouwjaar 2000 (eigendom). Daarnaast beschikt de woning over een warmteterugwinning systeem (Renovent Brink, bouwjaar 2000). De woning heeft een uitstekende ligging in een kindvriendelijke woonomgeving, met diverse voorzieningen als bijvoorbeeld supermarkten en scholen in de directe nabijheid.

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2000

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

382 m³

Woonoppervlakte

119 m²

Perceeloppervlakte

121 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel, Schuifpui

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Ligging tuin

Zuidoost

Tuin oppervlakte

61 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's