Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 192.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Wat een leuke, instapklare woning is dit! Kinderen kunnen spelen in de straat, de woning heeft een diepe achtertuin met achterom en binnen zijn maar liefst vijf slaapkamers, een moderne badkamer, tuingerichte woonkamer en een keuken die pas één jaar oud is… ideaal als je geen tijd of zin hebt om te klussen.

Leesten is een leuke, kinderrijke buurt vlakbij het ziekenhuis, op vijf minuten fietsen van winkelcentrum Dreiumme en Warnsveld en er zijn diverse scholen en kinderopvangfaciliteiten in de wijk. Er is een bushalte met goede verbindingen en naar het treinstation is het maar 10 minuten fietsen, dwars door het prachtige Zutphen. Het prachtige buitengebied rondom Zutphen en de vele sportfaciliteiten voor jong en oud maken Zutphen tot een fijne plek om te wonen.


Indeling:

Begane grond:
Via de geheel bestrate voortuin kom je bij de entree van deze verrassende woning. In de aansluitende hal zijn de toiletruimte met fonteintje en de meterkast; ook is er ruim voldoende plek voor een garderobe.

De woonkamer is meer dan vijf meter breed, heeft veel lichtinval en een deur naar de achtertuin. De kamer heeft een nette laminaatvloer en is goed in te delen met een grote zithoek en een lange eettafel. Aan de voorzijde is de in 2018 geheel vernieuwde open keuken met de juiste ‘looks’; hoogglans wit met een antraciet werkblad. Alle benodigde apparatuur is ingebouwd en zorgt voor veel kookplezier: een gaskookplaat met afzuigkap, een combimagnetron, vaatwasser, koelkast en een grote vriezer.

Eerste verdieping:
Vanaf de overloop heb je toegang tot drie slaapkamers en de badkamer; ook is hier de vaste trap naar de tweede verdieping. Twee slaapkamers liggen aan de achterzijde van de woning, waarvan één met een diepe vaste kast en de derde slaapkamer is aan de voorzijde en thans in gebruik als kinderkamer. Ook hier een prima afwerking met laminaat op de vloer en stucwerk op de wanden; hier hoef je niet te gaan verbouwen.

De moderne badkamer ziet er mooi uit en is ingedeeld met een ligbad, aparte douche, wandradiator, tweede toilet en een dubbele wastafel met een bergmeubel. Strakke lijnen domineren deze ruimte en via het raam in de voorgevel valt prettig daglicht naar binnen.

Tweede verdieping:
Deze verdieping is recentelijk verbouwd en ruim dankzij de brede dakkapel aan de achterzijde. Stucwerk op de muren, een nette laminaatvloer, twee dakramen en een slimme indeling zullen je aangenaam verrassen. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een groot dakraam en de kamer aan de achterzijde een dakkapel plus een berging in de schuinte van het dak. Op de overloop zijn de aansluitingen voor de wasmachine en droger; deze woning is helemaal af!

Exterieur:
De voortuin is geheel betegeld met een strakke, grijze betontegel en in de plantenbak van steigerhout staan leuke plantjes die weinig onderhoud vragen.

De achtertuin ligt op het noordoosten en is maar liefst 13 meter diep; hierdoor kun je genieten van de zon én schaduw. De mooie houten schuttingen zorgen voor privacy en achterin de tuin staat een houten chaletberging voor de fietsen. Grasmaaien hoeft niet; de tuin is ingedeeld met een groot terras, een verhoogde border en er ligt een stuk kunstgras. Uiteraard is er een poort naar de gemeenschappelijke achterom; het plaatje is meer dan compleet.

Bijzonderheden:
- Deze goed onderhouden woning heeft dak- en spouwmuurisolatie;
- De houten kozijnen zijn voorzien van isolatieglas;
- Optimale indeling met vijf slaapkamers;
- Mogelijkheid voor zonnepanelen op het dakvlak aan de voorzijde;
- Moderne keuken en badkamer;
- Diepe tuin met berging en achterom.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“De zolder, keuken en badkamer zijn verbouwd voor een heel fijne woonervaring.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1992

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

338 m³

Woonoppervlakte

98 m²

Perceeloppervlakte

150 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

5

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Dakraam, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Noordoost

Tuin oppervlakte

80 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Aangebouwd steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Dichtbij speeltuintjes en scholen.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's