Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 250.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Het is aangenaam wonen in deze twee-onder-een-kapwoning met een diepe oprit, garage, zonnige tuin met veranda en maar liefst vier slaapkamers. De woning staat in nauw contact met de natuurrijke omgeving en in het voorjaar is er veel leven in de tuin; vogels nestelen zich in de heg en de vissen zwemmen in de mooie vijver. De garage is onlangs voorzien van een nieuw dak, in de tuin is een veranda geplaatst en de zolderkamer is verbouwd tot een vierde slaapkamer.

De woning staat aan de rand van een rustige en groene wijk met uitsluitend bestemmingsverkeer. De wijk grenst aan een uitgestrekt bos waar je heerlijk kunt wandelen of mooie fietstochten kunt maken. Alle dagelijkse voorzieningen zoals scholen, winkels en supermarkten zijn in het dorp aanwezig. Het sfeervolle centrum van Zutphen is op korte fietsafstand te bereiken. Diverse winkels en horecagelegenheden zorgen ervoor dat je jezelf nooit hoeft te vervelen. De uitvalsweg naar de N314 is eenvoudig te bereiken. Ben je geïnteresseerd in deze woning? Maak dan snel een afspraak!


Indeling:

Begane grond:
De hal geeft toegang tot de L-vormige woonkamer en het toilet. De royale woonkamer is voorzien van een vinylvloer en geeft met haar grote raampartijen vrij zicht op de groene wijk. De open keuken, verbonden aan de woonkamer, is van veel gemakken voorzien: een vier pits inductieplaat, vaatwasser, koelkast, afzuigkap en een combimagnetron. De garage is te bereiken via de tuin en beschikt over voldoende ruimte voor je auto en opslag.

Eerste verdieping:
Via de open trap bereik je de eerste verdieping. De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer en op nagenoeg de gehele verdieping ligt een laminaatvloer. De comfortabele badkamer is geheel betegeld en uitgerust met een ligbad, douche, een dubbele wastafel in een meubel, een wandradiator en een tweede toilet.

Tweede verdieping:
Op de tweede verdieping is de overloop met toegang tot de vierde slaapkamer. De overloop beschikt over een wasmachineaansluiting en opbergruimte. De ruime slaapkamer geeft mooi uitzicht op de natuurrijke omgeving en is voorzien van een dakkapel en tapijt op de vloer.

Exterieur:
De woning beschikt over zowel een voor- als achtertuin. De voortuin is keurig verzorgd en beplant. De riante achtertuin is via de openslaande deuren in de keuken en vanuit de hal te bereiken. De sierlijke achtertuin beschikt over een sfeervolle veranda, een vijver met waterval, mooie beplanting en een houten berging. Bovendien is de achtertuin te bereiken via een achterom.

Bijzonderheden:
- de houten kozijnen zijn deels voorzien van isolatieglas;
- verwarming en warm water via een cv-ketel;
- mooie ligging in een kindvriendelijke woonwijk;
- onderhoudsvriendelijke zonnige achtertuin (zuidoost) met veranda;
- dakkapel op de tweede verdieping en een vernieuwd dak op de garage.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wij hebben zelf een tuinfeest voor de buurt georganiseerd. We lieten een rijsttafel van de chinees komen en een ieder bracht zo z'n eigen drankjes mee. De tuin was mooi versierd en iedereen had het heel gezellig met elkaar. De weergoden waren ons goed gezind en het feest liep tot in de vroege uurtjes door zonder dat er iemand last van had.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1988

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

418 m³

Woonoppervlakte

105 m²

Perceeloppervlakte

218 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Buitenzonwering, Tv kabel, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Gedeeltelijk dubbel glas

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuidoost

Tuin oppervlakte

110 m²

Garage/berging

Garage

Aangebouwd steen

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

rustige wijk, zonder overlast

 

schoon en verzorgde tuinen en straten

 

voldoende en goede verlichting,

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's