Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 255.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Een verrassend ruim woonhuis met aangebouwde garage en diepe achtertuin op loopafstand van het centrum van Leek. Waar het huis aan de voorzijde nog zijn karakteristieke uitstraling heeft, is deze aan de achterzijde en binnenin harmonieus uitgebouwd en gemoderniseerd. Ook buiten is er volop ruimte om zowel beschut te zitten als een plekje in de zon op te zoeken.

Door zijn uitbouw is er een woonkamer met een woonkeuken en een bijkeuken gerealiseerd en zijn er boven 4 slaapkamers, een kledingkamer en een moderne badkamer. De achtertuin van 17,5 meter diep met een zonneterras en een veranda maken de verrassende ruimte af.

Het centrum van Leek ligt op loopafstand met een uitgebreid winkelaanbod, openbaar vervoer en overige voorzieningen. Het nabijgelegen Landgoed Nienoord en het fraaie Leekstermeer bieden volop mogelijkheid tot ontspanning. Leek is zeer goed bereikbaar en u rijdt met de auto binnen enkele minuten op de snelweg A7, richting Groningen - Heerenveen en u bent in ca. 30 minuten in Assen.

Indeling:
Entree/hal, modern toilet met fontein, meterkast en een kelder voor provisie. Lichte woonkamer met in de uitbouw een royale en moderne leefkeuken voorzien van inbouwapparatuur (quooker, vaatwasser, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi-magnetron, vriezer en koelkast). De woonkamer, keuken en bijkeuken zijn voorzien van vloerverwarming. Via de keuken komt u in de bijkeuken met kastruimte en witgoedopstellingen en de toegangsdeur naar zowel de royale garage als de achtertuin. Ook via de keuken is de achtertuin bereikbaar. De diepe achtertuin met achterom en een veranda biedt veel privacy, waar men heerlijk beschut en in de zon kan zitten. De oprit is ruim genoeg voor het parkeren van 2 auto's.

Verdieping:
Ruime overloop, 4 slaapkamers van circa 7, 11, 13 en 15 m², 5e kamer thans in gebruik als kledingkamer met c.v. opstelling en een lichte en moderne badkamer voorzien van wastafel, hangend toilet en ligbad.

Zolderverdieping:
Middels een vlizotrap is de bergruimte te bereiken om uw spullen te bergen.

Bijzonderheden:
- Fraaie locatie in het centrum van Leek nabij winkels, openbaar vervoer, bos en landgoed Nienoord
- C.V. uit 2006;
- Voorzien van dubbele beglazing (met uitzondering van de badkamerraam);
- Vloer- en muurisolatie, gedeeltelijk dakisolatie;
- Fijn gezinshuis met 4 slaapkamers en een kleding-/bergkamer;
- Volop bergruimte;
- Zeer diepe tuin met altijd een plekje in de zon.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wij hebben 20 jaar lang genoten van ons huis aan de Pulvertorenstraat 22, Leek. Het is altijd heerlijk om met een krantje in de woonkeuken te zitten! Dankzij het grote aantal ramen is er altijd voldoende licht en uitzicht. Met de openslaande deuren ben je direct in de grote achtertuin (op het zuiden) en heb je de hele dag door een heerlijk zonnetje. Hier hebben wij iedere zomer met de hele familie heerlijk kunnen genieten van luieren, zwemmen en spelletjes doen. In de overkapte zit achter hebben we erg genoten van het avondzonnetje tijdens vele etentjes en bbq's. Ook wandel je zo even het dorp in voor een boodschapje of een terrasje. Het is een fijne buurt waar regelmatig iets georganiseerd wordt en waar alle buren vriendelijk zijn. Ook alle kinderen spelen met elkaar in de straat en in de speeltuin.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1958

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

450 m³

Woonoppervlakte

134 m²

Perceeloppervlakte

356 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Dakraam, Tv kabel, Schuifpui, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Muurisolatie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuidoost

Tuin oppervlakte

175 m²

Garage/berging

Garage

Aangebouwd steen

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Centrale ligging

 

Fijne buurt

 

Een zeer ruim huis

 

Grote moderne keuken

 

Grote tuin

 

Op loopafstand van het bos

 

Op loopafstand van het winkelcentrum

 

Energielabel C

 

Enorm gezellig en makkelijk huis

 

Gezellige buren

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's