Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

 

 

€ 250.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

TER AAR, M. Waltuch-Kauffmannstraat 8

Instapklare eengezinswoning met veel lichtinval gelegen in een kindvriendelijke, autoluwe straat

• De woning is in 2012 gebouwd en in 2017 op veel punten gerenoveerd
• Beschikt over een eigen parkeerplaats op het (mandelige) terrein
• Moderne badkamer (2017) voorzien van alle gemakken
• Woonkamer met vloerverwarming en veel lichtinval
• Langeraar is centraal in de Randstad gelegen en is een goede uitvalsbasis richting de grote steden

Langeraar is een mooi en gezellig dorp in het Groene Hart van Nederland en heeft een actieve dorpsgemeenschap. Het dorp is gelegen in het noordwesten van de gemeente Nieuwkoop en aan de Langeraarse Plassen. Langeraar ligt centraal ten opzichte van Schiphol en de steden Amsterdam, Leiden, Den Haag, Gouda en Utrecht. Deze steden zijn in 20 tot 30 minuten per auto of openbaar vervoer te bereiken.

Langeraar is onder andere bekend van de prachtige Langeraarse Plassen waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen, joggen, watersporten en in de winter schaatsen. Sportvelden en kinderopvang, een basisschool en een manege zijn onder handbereik en binnen loopafstand. Er is een gezellige dorpskern met een bijzonder gezellig buurtcafé met snackbar. Op vijf minuten loopafstand is er een winkelcentrum "de Strooplikker" met een supermarkt.

De ligging dichtbij de provinciale weg N207 richting de snelwegen A4 en A44 en de N11 en de snelle bereikbaarheid van onder andere Schiphol (20 minuten), Alphen aan den Rijn (10 minuten) en Amsterdam (25 minuten), maken dit een mooie centrale woonomgeving met voldoende gratis parkeergelegenheid.

Begane grond
De entree, hal biedt ruimte aan een garderobekast, een modern vrijhangend toilet met fontein en toegang tot de woonkamer. In 2017 is de woonkamer gerenoveerd. De muur van de hal is verplaatst, waardoor er een grotere woonkamer is ontstaan, voorzien van vloerverwarming en een prachtige PCV vloer. Verder is er een verlaagd plafond gemaakt met spotjes en is het stucwerk vernieuwd.

De woonkamer heeft een tuingerichte ligging. De openslaande deuren naar de achtertuin zorgen er voor dat de tuin een verlengstuk van de woonkamer is. De woonkamer inclusief de keuken heeft een lengte van 7,29 meter en een breedte van 5,10 meter. De keuken is aan de voorzijde van de woning gesitueerd. Deze is opgesteld in een hoek met diverse inbouwapparatuur. Verder beschikt de woonkamer over een praktische trapkast en de trapopgang naar de eerste verdieping.

De keurig aangelegde tuin is gelegen op het oosten. Achter in de tuin staat een houten (fietsen)berging.

Eerste verdieping
Overloop, toegang tot 2 slaapkamers en de badkamer. De overloop is door een deur afgesloten van de trap. De 2 ruime slaapkamers zijn respectievelijk 14 en 12 m². De badkamer is in 2017 vernieuwd en voorzien van modern grijs/wit tegelwerk, een ligbad met bubbels en jets, hangend toilet, wastafel en elektrische vloerverwarming.

Tweede verdieping
In 2017 is er een riante dakkapel geplaatst, waardoor er echt een volwaardige verdieping is ontstaan. De voorzolder biedt plaats aan de CV-opstelling en de wasmachine en droger. Verder is deze verdieping voorzien van 2 ruime slaapkamers. Door middel van een vlizotrap bereikt u de bergvliering, ideaal voor het opbergen van spullen die u niet zo vaak gebruikt!

Nieuwsgierig geworden? Maak snel een afspraak voor een geheel vrijblijvende bezichtiging!

Disclaimer
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie minimaal 10% van de koopsom. Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Drieman Garantiemakelaars Nieuwkoop opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben beide partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wij hebben 5 jaar lang genoten van ons prachtige (instapklare) huis aan de M. Waltuch-Kauffmannstraat 8 in Langeraar. Nu we onze droom kunnen laten uitkomen hebben we besloten om ons leuke huis te verlaten. Beide kinderen zijn hier opgegroeid in het leuke autoluwe straatje. Met de buurkinderen konden ze altijd fijn spelen, ook stonden er vaak buurt BBQ's op de planning. Met een leuke speeltuin en hertenkamp om de hoek zijn er genoeg leuke dingen te beleven.”

 

aan het woord

“Wij hebben 5 jaar lang genoten van ons prachtige (instapklare) huis aan de M. Waltuch-Kauffmannstraat 8 in Langeraar. Nu we onze droom kunnen laten uitkomen hebben we besloten om ons leuke huis te verlaten. Beide kinderen zijn hier opgegroeid in het leuke autoluwe straatje. Met de buurkinderen konden ze altijd fijn spelen, ook stonden er vaak buurt BBQ's op de planning. Met een leuke speeltuin en hertenkamp om de hoek zijn er genoeg leuke dingen te beleven.”

 

Anoniem aan het woord

“Mooi instap klaar huis! Je zit zo in de randstad en bijna alles is zo’n 10 tot 30 autominuten rijden. Leuk hertenparkje in de buurt met geitjes, hertjes, kippen, eendjes en meer!”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2012

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

330 m³

Woonoppervlakte

102 m²

Perceeloppervlakte

77 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Ligging tuin

Oost

Garage/berging

Garage

Parkeerplaats

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Zonnige tuin

 

Prachtig huis! Helemaal af.

 

Instap klaar

 

Kindvriendelijke buurt!

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door: