Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 225.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Op één van de mooiste plekjes van de wijk Rijkerswoerd, vlakbij het water én het Zeegbos gelegen uitgebouwde, goed onderhouden eengezinswoning. De woning ligt vlakbij scholen, winkels, openbaar vervoer en diverse uitvalswegen.

Voortuin:
Via het keurig bestrate voortuintje loop je naar de voordeur toe.

Begane grond:
Via de hal kom je binnen en daar vind je aan je rechterhand het toilet met fonteintje. Rechtdoor is de deur naar de uitgebouwde lichte woonkamer met openslaande deuren naar de onderhoudsvriendelijke tuin. De woonkamer oogt ruim en heeft veel lichtinval door de brede ramen tot op de grond. Daarnaast is er een fraai steenstrips muurtje, dat je zo in de woonbladen van nu kunt vinden. In 2014 is de keuken compleet vernieuwd. Het betreft een halfopen greeploze eetkeuken met luxe apparatuur zoals Quooker, vaatwasser en Boretti 6-pits gasfornuis met oven. De keuken heeft een mooie grote antraciet tegel. In de keuken is er een kast met cv-combiketel (2014). De gehele begane grond heeft een fraaie brede, lichte laminaatvloer. Tevens is in de tuin een houten berging aanwezig voorzien van elektra. Vanuit de hal is er de trap naar de ...

Eerste verdieping:
Via de overloop is er toegang tot 3 slaapkamers waarvan de masterbedroom zeer royaal is. Deze slaapkamer is tevens voorzien van een vaste kast. De badkamer is voorzien van een ligbad, douchecabine en een wastafelmeubel. De gehele verdieping is voorzien van rolluiken. De masterbedrom heeft een elektrisch rolluik. Alle slaapkamers zijn voorzien van ventilatieroosters. Deze verdieping heeft dezelfde fraaie laminaatvloer als op de begane grond. Vaste trap naar ruime ...

Tweede verdieping:
Royale open zolder met witgoedaansluiting en bergingsruimte. Hier kan met gemak een fraaie vierde slaapkamer gemaakt worden. Ook deze verdieping is voorzien van rolluiken en laminaatvloer.

Bijzonderheden:
+ Uitgebouwde woning
+ Schilderwerk 2016/2017
+ Luxe greeploze keuken met merkapparatuur
+ Cv-Ketel uit 2014
+ Fraaie lichte laminaatvloer door gehele woning
+ Buitenkraan
+ Zonnescherm
+ Kindvriendelijke wijk met veel voorzieningen

Brochure:
Wil je meer weten? Download dan een van onze uitgebreide kleurenbrochure met plattegronden. Indien gewenst kunnen wij de brochure ook naar je mailen.

Bezichtigen:
Mail, bel en/of vraag een bezichtiging aan via www.Funda.nl of www.roelwillemsen.nl wij bezichtigen van maandag t/m zaterdag.

Chat:
Wil je ons buiten kantooruren bereiken. Dat kan via www.roelwillemsen.nl. Stel een vraag via onze livechat van maandag tot en met vrijdag van 17.00 - 23.00 uur en in het weekend van 09.00 - 23.00 uur

Open huis:
Roel Willemsen Garantiemakelaars houdt 1 x per maand houden een open huis op zondag van haar te koop staande woningen. Check altijd echter wel onze website welke woningen eraan mee doen. De data worden ruim van tevoren aangegeven via onze website, Funda en Facebook.

Aanvaarding:
In overleg.

Disclaimer:
De genoemde maten en oppervlakten zijn circa maten. Verschil tussen de werkelijke en opgegeven circamaten/oppervlakten geven geen aanleiding tot enige rechtsvordering tot vergoeding ter zake. Aan de inhoud van deze specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1999

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

453 m³

Woonoppervlakte

117 m²

Perceeloppervlakte

123 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Buitenzonwering, Mechanische ventilatie, Rolluiken, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Noordwest

Tuin oppervlakte

60 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Documentatie

Alle documentatie

Inloggen op Move.nl Icon

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's