Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 350.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Aanvaarding: 4e kwartaal 2019

Wat een heerlijk stoere, robuuste uitstraling heeft dit huis toch! Kom snel kijken en verlies je hart bij deze bijzondere woning. De woning is uniek door zijn vorm. Daarnaast is de locatie van Groot Vijverdal sowieso al geweldig te noemen en is gelegen in het mooie en gewilde Arnhem Noord.

De met hout afgewerkte door het befaamde architecten bureau Mecanoo ontworpen woningen zijn gelegen rondom een prachtig groen binnenplein met speeltuin. De brede toegangspaden van vlonderhout, geven de locatie een uniek karakter. Onder de woningen ligt een afgesloten parkeerkelder met een eigen parkeerplaats en berging. Het complex is gebouwd rondom een mooi aangelegde binnentuin waar alle bewoners gebruik van mogen maken. Vanaf dit binnenterrein ga je de trap op naar de vlondergalerij die leidt naar de voordeur van de woning.

Indeling:
Begane grond:
Binnenkomend in de hal, is aan de linkerkant de meterkast en daarnaast het luxe toilet te vinden, dat is uitgevoerd in zwart/wit kleurstelling,. Als je verder de hal in loopt ga je via een deur de woonkamer in en kom je in de fraaie, gezellige woonkamer. De woonkamer heeft een brede raampartij met ramen tot op de grond, waardoor je veel lichtinval hebt. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het zeer zonnige balkon op het westen met leuk uitzicht over de omgeving van het fraaie complex. Aan de voorzijde ligt de nette open moderne keuken in landhuisstijl met trendy kleurstelling. De keuken heeft de navolgende apparatuur: oven, vaatwasser, 5-pits gaskookstel, rvs afzuigkap en Quooker De hal en woonkamer zijn voorzien een prachtige whitewash eiken visgraatvloer. De keuken is betegeld met donkere grote vierkante plavuizen. In de hal ga je via de houten trap naar de….

Eerste verdieping:
Via de overloop is er toegang tot 3 slaapkamers met royale afmetingen. Wat direct opvalt is dat alle kamers voorzien zijn van fraaie raampartijen tot op de grond, waardoor het gevoel van ruimte wordt benadrukt. De slaapkamers en overloop zijn voorzien van een mooie houten vloer. De luxe badkamer is uitgevoerd in hedendaagse moderne kleurstelling, is voorzien van vloerverwarming en heeft een inloopdouche, wastafelmeubel met dubbele wastafel, spiegel en zwevend toilet, Via trap ga je naar de ….

Tweede verdieping:
Hier kom je op de overloop, waar je direct rechts een deur hebt naar een fraai en bijzonder terras. Dit terras heeft een oppervlakte van 12,5 m2. Het fijne van dit terras is dat je hier heerlijk beschut kunt zitten, maar door het gebruik van een glazen balustrade kan je toch ook van je af kijken, indien gewenst. Dit terras is heerlijk op het oosten gelegen, waardoor je in de zomeravonden hier perfect kan doorbrengen. Terug op de overloop is er direct rechts een ruimte, waar de wasmachine- en cv-opstelling is geplaatst. Daarnaast is de deur naar de riante masterbedroom (ca. 23 m2). Via deze slaapkamer is er ook een deur naar het zonneterras. Deze gehele verdieping is voorzien van dezelfde houten vloer als op de eerste verdieping.

Bijzonderheden:
+ VvE bijdrage € 75,67 per maand
+ fraaie architectuur
+ keurig onderhouden
+ eigen parkeerplaats in parkeerkelder
+ berging in parkeerkelder
+ trendy sanitair
+ 9 zonnepanelen (2200 kwh per jaar)
+ gewilde omgeving in Arnhem-Noord

Verkoper vertelt:
We hebben in 2013 de woning gekocht en zijn de eerste bewoners. We wilden heel graag in het prachtige Arnhem Noord wonen, maar tegelijkertijd wilden we ook genieten van alle voordelen die een woning biedt die recent gebouwd is en van alle gemakken voorzien is. Een combinatie die in Arnhem Noord haast niet voor komt.
Alles wat Arnhem noord te bieden heeft ligt op loopafstand. Het openluchtzwembad, park Angerenstein, Park Sonsbeek, park Klarenbeek het centrum van Arnhem, maar ook de gezellige Steenstraat, de winkels in Klarendal, diverse basisscholen en de grote speeltuin Onder de Linden. Bovendien zit je binnen 5 minuten op de A12.
In de ochtend kan je vanaf het dakterras de zon boven Park Klarenbeek zien opkomen.

De buurt zelf is heel gezellig. Je vormt een uniek complex met 35 andere woningen. Kinderen spelen vrij voor de deur want er is geen verkeer en er wordt veel gebruik gemaakt van de gezamenlijke binnentuin. In de zomer wordt er een groot zwembad opgezet voor de kinderen, er staat een grote trampoline en er zijn spontane buurt barbecues waar iedereen welkom is. Het is een gemengde groep. Jonge stellen zonder kinderen. Stellen met kinderen. Maar ook reeds gepensioneerde ouderen. Iedereen kan voor zover ik weet goed met elkaar overweg en alles wordt gezamenlijk besproken en overlegd in de actieve VVE.

Op de woning zelf hebben we niet bespaard. De woning is heel licht door alle grote ramen met vrij uitzicht voor en achter. In de woonkamer ligt een visgraat parketvloer. Er is een grote keuken met een granieten blad en een grote 5-pits kookstel. Boven liggen allemaal houten vloeren en is er op de luxe badkamer vloerverwarming. Er is een hardhouten trap en de ruimte voor de wasmachine is mooi weggewerkt in een houten constructie. De bovenste verdieping is heel ruim en groot opgezet. Vanaf hier loop je zo je dakterras op. Er zijn mogelijkheden om hier een pantry of 2e slaapkamer te maken. Wij hebben het zelf altijd als een gigantische slaapkamer gebruikt waar het heerlijk rustig is.
Boven op het platte dak liggen nog 9 zonnepanelen uit 2015. Alles is altijd goed onderhouden. Op de CV en MV is jaarlijks regulier onderhoud geweest. We hebben altijd met veel liefde en plezier in deze woning en wijk gewoond.

Omgeving
Aan de ene zijde ligt het oudste stadspark van Arnhem mét openluchtzwembad, Park Klarenbeek en aan de andere zijde ligt het bruisende Modekwartier. Zwaluwpark vormt precies de scheiding tussen de natuur enerzijds en de gezelligheid van een oude stadswijk anderzijds. Het complex ligt op max. 10 fietsminuten van de binnenstad, in een zeer kindvriendelijke omgeving. Er is een grote keuze uit basis- en middelbare scholen in de wijk en ook voor kinderopvang en bso zijn er mogelijkheden genoeg.
Klarendal is vooral bekend om het bruisende Modekwartier: een wijk vol met ateliers en winkels van ontwerpers, modemensen, kunstenaars en andere zelfstandig ondernemers. De horeca is goed vertegenwoordigd in de wijk, er zijn meerdere gezellige koffie- en eetcafés en designhotel Modez. Er is ook een grote Albert Heijn.

Brochure:
meer informatie treft u aan in onze uitgebreide kleurenbrochure met plattegronden. U kunt deze downloaden of wij kunnen u deze kosteloos toezenden.

Bezichtiging:
bel voor een vrijblijvende bezichtiging. Wij bezichtigen ook op zaterdag tussen 10:00 en 16:00 uur.

Chat:
via onze livechat zijn wij bereikbaar op onze website:
- van maandag tot en met vrijdag van17.00 - 23.00 uur.
- zaterdag en zondag zijn 09.00 - 23.00 uur

Open huis:
1 x per maand houden wij een open huis op zondag. Kijk voor het eerstvolgende open huis op onze website welke woningen er aan meedoen..

Aanvaarding:
in overleg, kan op korte termijn

Disclaimer:
De genoemde maten en oppervlakten zijn circa maten. Verschil tussen de werkelijke en opgegeven circamaten/oppervlakten geven geen aanleiding tot enige rechtsvordering tot vergoeding ter zake. Aan de inhoud van deze specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

De bewoner aan het woord

“We hebben in 2013 de woning gekocht en zijn de eerste bewoners. We wilden heel graag in het prachtige Arnhem Noord wonen, maar tegelijkertijd wilden we ook genieten van alle voordelen die een woning biedt die recent gebouwd is en van alle gemakken voorzien is. Een combinatie die in Arnhem Noord haast niet voor komt. Alles wat Arnhem noord te bieden heeft ligt op loopafstand. Het openluchtzwembad, park Angerenstein, Park Sonsbeek, park Klarenbeek het centrum van Arnhem, maar ook de gezellige Steenstraat, de winkels in Klarendal, diverse basisscholen en de grote speeltuin Onder de Linden. Bovendien zit je binnen 5 minuten op de A12. In de ochtend kan je vanaf het dakterras de zon boven Park Klarenbeek zien opkomen. De buurt zelf is heel gezellig. Je vormt een uniek complex met 35 andere woningen. Kinderen spelen vrij voor de deur want er is geen verkeer en er wordt veel gebruik gemaakt van de gezamenlijke binnentuin. In de zomer wordt er een groot zwembad opgezet voor de kinderen, er staat een grote trampoline en er zijn spontane buurt barbecues waar iedereen welkom is. Het is een gemengde groep. Jonge stellen zonder kinderen. Stellen met kinderen. Maar ook reeds gepensioneerde ouderen. Iedereen kan voor zover ik weet goed met elkaar overweg en alles wordt gezamenlijk besproken en overlegd in de actieve VVE. Op de woning zelf hebben we niet bespaard. De woning is heel licht door alle grote ramen met vrij uitzicht voor en achter. In de woonkamer ligt een visgraat parketvloer. Er is een grote keuken met een granieten blad en een grote 5-pits kookstel. Boven liggen allemaal houten vloeren en is er op de luxe badkamer vloerverwarming. Er is een hardhouten trap en de ruimte voor de wasmachine is mooi weggewerkt in een houten constructie. De bovenste verdieping is heel ruim en groot opgezet. Vanaf hier loop je zo je dakterras op. Er zijn mogelijkheden om hier een pantry of 2e slaapkamer te maken. Wij hebben het zelf altijd als een gigantische slaapkamer gebruikt waar het heerlijk rustig is. Boven op het platte dak liggen nog 9 zonnepanelen uit 2015. Alles is altijd goed onderhouden. Op de CV en MV is jaarlijks regulier onderhoud geweest. We hebben altijd met veel liefde en plezier in deze woning en wijk gewoond.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2012

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

469 m³

Woonoppervlakte

127 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Mechanische ventilatie

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Garage/berging

Garage

Parkeerkelder

Schuur / berging

Inpandig

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Documentatie

Alle documentatie

Inloggen op Move.nl Icon

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's