Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

 

 

 

 

 

 

 

€ 198.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Coba Kellingstraat 94 te Hengelo (O)

We horen het zo vaak als de kenners spreken over het aankopen van hun droomwoning: het gaat om locatie, locatie, locatie! DE belangrijkste pijler in de zoektocht naar een nieuwe woning voor iedere koper.

Met trots mogen wij u namens de verkopers aanbieden:
Op misschien wel een van de mooiste locaties binnen Hengelo (O) gelegen, geheel gemoderniseerde en tot in de puntjes afgewerkte TUSSENWONING met een subliem vrij uitzicht aan de achterzijde over de weilanden! De woning kent een hoog afwerkingsniveau en met recht mogen we hier spreken van een buitenkans!

Laat u verrassen door deze woning met enorm veel potentie, gelegen nabij het buitengebied en dichtbij het wijkwinkelcentrum, de kinderboerderij, basisscholen en op- en afrit A1/A35.

Indeling:
Begane grond:
Entree/hal met toilet, meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping, woonkamer, keuken, provisiekast en stenen berging.

De royale woonkamer is tuingericht, meet een oppervlakte van circa 28 m² en is voorzien van een fraaie moderne pvc vloer en provisiekast onder de trap.

In de half open keuken vinden we een moderne, in een fraaie kleuropstelling opgetrokken inbouwkeuken in hoekopstelling (2015). U heeft de beschikking over voldoende werk- en kastruimte middels diverse treklades. Als bewoner heeft u daarnaast de beschikking over de volgende inbouwapparatuur: 4-pits keramische kookplaat, combimagnetronoven, koelkast, vriezer met 3 lades, RVS afzuigkap en een vaatwasser.

Eerste verdieping:
Overloop met drie slaapkamers, de badkamer en een vaste trap naar de tweede verdieping.

De slaapkamers meten respectievelijk 12,5, 10 en 6,5 m² en zijn op de vloer bedekt met vinyl.

De badkamer is vernieuwd en uitgevoerd met een inloopdouche (met glazen wand), een hangend toilet, dubbele wastafel en een radiator. Het geheel is betegeld in een uiterst courante en moderne kleurstelling. Ventilatie geschiedt op zowel mechanische als natuurlijke wijze (via openslaand raam).

Tweede verdieping:
Overloop met stook-/wasruimte, opstelplaats voor de Cv-ketel & mechanische ventilatie unit, bergruimte en een extra vierde slaapkamer. Deze meet een oppervlakte van bijna 14,5 m² en is aan de voorzijde voorzien van een Velux dakvenster. Onder de schuine zijden afgetimmerde knieschotten met daarachter extra bergruimte.

Tuin en stenen berging.
De tuin is grotendeels betegeld, vrij gelegen, uiterst toegankelijk voor de zon en kent een geweldig uitzicht over de groene weilanden. In het midden gelegen een stenen berging van circa 8 m² met elektra aansluiting.

Overige bijzonderheden:
Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1984, de perceeloppervlakte bedraagt 140 m² en de inhoud van de woning ligt rond de 359 m³. Centrale verwarming en warmwatervoorziening geschieden middels een Nefit Ecomline HR Cv-ketel van het bouwjaar 2007 (eigendom). De woning is gelegen aan een rustige straat in de wijk 'Hasseler Es', met aan de achterzijde openbaar groen. Diverse voorzieningen als het winkelcentrum Hasselo en scholen bevinden zich in de directe nabijheid.

De gehele woning is onder handen genomen in 2015. Zo zijn onder meer de keuken, de badkamer, het toilet, het stucwerk aan de muur, het dakleer van de berging + dakkapel, de meterkast (10 groepen), alle binnendeuren, de tuin en de vloerafwerking vernieuwd. Daarnaast is het buitenschilderwerk in 2017 nog gedaan en zijn de voor-, achter- en schuurdeur voorzien van 3-punt sluitingen. Met recht mogen we dus spreken over een instap klare woning!

Heeft u interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM aankoopmakelaars in Twente vindt u op www.nvmtwente.nl.

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“In 2015 is het gehele huis gemoderniseerd, denk aan een nieuwe keuken, toilet, badkamer, vloeren, gladde muren, deuren, sluitwerk en meterkast. Daarnaast is in 2016 het dakleer op schuur en dakkapel vervangen en is het huis in 2017 aan de buitenkant geschilderd.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1984

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

359 m³

Woonoppervlakte

99 m²

Perceeloppervlakte

140 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Dakraam, Tv kabel, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Noord

Tuin oppervlakte

80 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Aangebouwd steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Vrij uitzicht over weilanden

 

Winkelcentrum en scholen op loopafstand

 

Altijd voldoende parkeergelegenheid

 

Kindvriendelijk en rustig

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door: